• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

sademsan hadi hayırlısı bakalım:))eee yokmu başka haziran adetinde tüpe başlayacak kızlarrrrrrrrrrrr:))

ben varım doğum kontrol hapına başladım haziranda adet olup başlıyorum hem de dördüncüye başlıyorum dondurulmuşlarlasengözlerimebaksanab

slm kızlar bende haziran adetimi bekliyorum mayıs adetimde bütün tahlillerimi yaptırdım. haziran adetimin 2. günü medikal park bahçelievlerde kadir savan ile başlıyoruz.hayırlı olur inşallah..

ben de 11haziranda göbekten iğnelerle başlıcam,hayırlısıyla ilk seferde olur inşallah zira maddi manevi çok yıpranıyoruz :(

gittiğim merkezdeki ilgili kadın rapor için uğraşmaya değmez devlet az bir meblayı karşılıyor rapor çıkması zaman alıyor falan dedi arkadaşlar doğru mu?

ben varım doğum kontrol hapına başladım haziranda adet olup başlıyorum hem de dördüncüye başlıyorum dondurulmuşlarlasengözlerimebaksanab

Hayirli olsun arkadaslar hepinize bende dogum kontrol hapina pazar gunu basliycam, ama Lucrin filan demediler dah bana, dorduncu denemen allah yardimcin olsun ins. bu sefer hayirli haberler alirsin...

Merhaba arkadaslar bende ucuncu denememi yurtdisinda deniycem, daha oonce iki denemem \internationa Hosptal'de oldu Turkiiye'de. Uzun protokol uyguluycaklarini soylediler, pazar gunu dogum kontrol hapina basliyorum, haziranda da asas tedavi basliycak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah....

Hayirli olsun arkadaslar hepinize bende dogum kontrol hapina pazar gunu basliycam, ama Lucrin filan demediler dah bana, dorduncu denemen allah yardimcin olsun ins. bu sefer hayirli haberler alirsin...

benim dondurulmuşlar var o nedenle daha kolay şimdi bendeki sorun pko senin kaçıncı denemen

Biz rapor çıkaracağız ama hala tebligatın hastanelere ulaşmasını bekliyoruz.SGK'daki ilgili kişiyi yeniden aradım."3 yıl evlilik şartının kaldırılması ile ilgli her şey hazır ama yayınlayacak müdürlükte işler yoğun, onlara bağlı" dedi...beklemedeyiz.Ben reglimiz 2.günüdeyim.Uzun protokol olacak gibi, bu cuma Memorial ile randevumuz var...Uzun olursa 10 haziranda Lucrin'e başlayacağım.Rapor olursa Memorial 1450 euro+ilaçlar...Diğer tetkikleri dışarıda yaptıracağız.Yoksa çok masraflı oluyormuş.Memorial'da daha önce tedavi olan var mı? Ekstra ücret çıkıyor mu? Umarım bu yaz herkese uğurlu gelir...

benim dondurulmuşlar var o nedenle daha kolay şimdi bendeki sorun pko senin kaçıncı denemen

Merhaba Cemre, benim ucuncu denemem olcak. Haklisin cnaim dondurulmuslarla olunca daha hafif bir tedavi oluyor bende ikinci denemem dondurlmuslarla olmustu ve sonuc pozotif'di fakat kan degerlerim sonrada dusmeye basladi ilk 65'ti. Neden'i kimse bilmiyor, LOL... senin tedavin hayirli olsun dielrim guzel haberler alsin. Senin ikinci denemen mi?

Merhaba Cemre, benim ucuncu denemem olcak. Haklisin cnaim dondurulmuslarla olunca daha hafif bir tedavi oluyor bende ikinci denemem dondurlmuslarla olmustu ve sonuc pozotif'di fakat kan degerlerim sonrada dusmeye basladi ilk 65'ti. Neden'i kimse bilmiyor, LOL... senin tedavin hayirli olsun dielrim guzel haberler alsin. Senin ikinci denemen mi?

Pardon arkadasim, simdi gordum dortuncu denemenmis. Allah yardimcin olsun, stres yapma arkadasim, Insallah bu sefer kismet olur. Ucuncu denemeyi ne zaman yaptin, vucuduna cok yuklenme ara vermek cok onemli bence ben en son bir bucuk yil once ikinci denemeyi dondurlmuslarla yaptim. Offf offf

kızlar bende haziran adetiyle başlıcam inş.raporum hazırmış adet olmadan 10 gun önce gidip raporumu alıcam .inşaallah ilk denemede tutar

merhaba arkadaslar, bende 3. dondurulmuş tedavime başladım suprefact burun spreyi ile, transferim haziranda benide listeye ekleyin... hepimize bol şans bebişlerimize kavuşmamız dileğimle

Pardon arkadasim, simdi gordum dortuncu denemenmis. Allah yardimcin olsun, stres yapma arkadasim, Insallah bu sefer kismet olur. Ucuncu denemeyi ne zaman yaptin, vucuduna cok yuklenme ara vermek cok onemli bence ben en son bir bucuk yil once ikinci denemeyi dondurlmuslarla yaptim. Offf offf

şubatta oldum 3.yü

merhabalar bende varım mayısta başladım tedaviye ilk denememdi eşimin sperm sayısı az ve hareketsizlik vardı tam yumurta toplanacağı zamanda yeterince yumurta gelişmediği için tedaviyi sonlardırdı dr bakalım haziranda tekrar başlıycaz hayırlısı herkesin gönlüne göre versin allah

bende haziranda jinemed tüp bebekte başlıyorum.öncelikle çikolata kistlerimden 2 defa ameliyat oldum en sonda tüplerim alındı.Allah hepimizin yardımcısı olsun

2-3 gün içinde adet olmam lazım.
olur olmaz hemen gidiyorum doktora inşallah
hayırlısıyla bi aksilik olmazsa bu hafta içinde başlarız iğnelere.

Back
X