sademsan hadi hayırlısı bakalım:))eee yokmu başka haziran adetinde tüpe başlayacak kızlarrrrrrrrrrrr:))
ben varım doğum kontrol hapına başladım haziranda adet olup başlıyorum hem de dördüncüye başlıyorum dondurulmuşlarlasengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sademsan hadi hayırlısı bakalım:))eee yokmu başka haziran adetinde tüpe başlayacak kızlarrrrrrrrrrrr:))
ben varım doğum kontrol hapına başladım haziranda adet olup başlıyorum hem de dördüncüye başlıyorum dondurulmuşlarlasengözlerimebaksanab
Hayirli olsun arkadaslar hepinize bende dogum kontrol hapina pazar gunu basliycam, ama Lucrin filan demediler dah bana, dorduncu denemen allah yardimcin olsun ins. bu sefer hayirli haberler alirsin...
benim dondurulmuşlar var o nedenle daha kolay şimdi bendeki sorun pko senin kaçıncı denemen
Merhaba Cemre, benim ucuncu denemem olcak. Haklisin cnaim dondurulmuslarla olunca daha hafif bir tedavi oluyor bende ikinci denemem dondurlmuslarla olmustu ve sonuc pozotif'di fakat kan degerlerim sonrada dusmeye basladi ilk 65'ti. Neden'i kimse bilmiyor, LOL... senin tedavin hayirli olsun dielrim guzel haberler alsin. Senin ikinci denemen mi?
Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
kızlar nerde ve kaçıncı tedaviyi göreceğini yazın ben listeyi hazırlayayım
Pardon arkadasim, simdi gordum dortuncu denemenmis. Allah yardimcin olsun, stres yapma arkadasim, Insallah bu sefer kismet olur. Ucuncu denemeyi ne zaman yaptin, vucuduna cok yuklenme ara vermek cok onemli bence ben en son bir bucuk yil once ikinci denemeyi dondurlmuslarla yaptim. Offf offf