haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

Cnm o kadar sıkkin ki bn haziranda yaptirmk istiyorum esim borc istiyemiyor deli olucm artik anne olmk istiyirum :'( cok yordu bni yaptrsamda tatilden sonra diyor :-X ne yapmam laxim ya

canını sıkma ya.eşininde düşündüğü birşeyler vardır.belki duruma maddi manevi hazır değildir.konuşun ve orta yolu bulun.emin ol o da baba olmak istiyordur.kendini üzme.insallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz:):)

pantenol merhaba.....benimde adetim 11 hazirandaa ve bende tüpe başlayacagim...benimdee 2 aşılAamamm var....rapor çıkarmaya calışıyorum...kendimii görürü gibi oldum sendebende çok korkuyorum..buarada bana doktor adetin 2 yada 3.günü gell dediiii

meraba hatunlar ooooooooooo topik dolmaya başlamış hoşgeldiniz

bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun

maşşalhhh subaallahh inşaalhhh hayırla sonuçlanır.........

Canim hayirli olsun ama hic bilgim yok.burayi neden dusunmuyon

sağol canım inşallah hayırlı olur. burda embriyo sayısını düşük tutuyorlar yani kıbrısta tek deneme türkiyede 3 denemeye bedel. maddiyet ta var yaniii :) kıbrıs pahalı gibi duruyor ama buradan ucuza geliyor

hoşbulduk canım nasılsın ????

saol canım başladık bakalım

muayene etti kan tahlili yapıldı herşey iyi dedi puregon yazdı günlük 175 ünite onu yapıyorum

yumrta toplamayı haftaya cuma yaparız dedi accık korkuyom ne yalan söylim çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım

inşallah haırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklerimize :26::26::26::26:

tatlım hadi bakalım hayırlı olsunhiç korkma çok vermiyolar narkoz hatta bana bi kere narkoz vermeden yapmışlardı

gezmeğe gidicem giyiniyorum canım geç cevap verirsem kusura bakma

Selam canım,

Neden özellikle Kıbrıs istiyorsun merak ettim :)) Bizim eski komşumuz da Kıbrısta tedavi görmüştü. Ama onun yumurtası yoktu. Yumurta nakli yapıldı donasyon diyolar ya. Onunla hamile kalmıştı. Onun doktoru Halil ibrahim tekindi. çok başarılıymış o doktor. aklında bulunsun seninde :)

]

bebişi göbüşe koymadan iyice gezelim sonra evde oturcaz zaten aylarca benimki beni dışarı salmaz bidaha bişey olucak diye

doğru diyon bi iyileşsem bende gezecemde nezle geçmedi bide üstüne faranjite çevirdi napcam yaaaaa kocişe bitki çayı dedim al die inşallah faydasını görürüm ilaç almak istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…