Cnm o kadar sıkkin ki bn haziranda yaptirmk istiyorum esim borc istiyemiyor deli olucm artik anne olmk istiyirum :'( cok yordu bni yaptrsamda tatilden sonra diyor :-X ne yapmam laxim ya
merhaba,
iğnelere adetin kaçıncı günü başladın acaba?
11 haziranda adet olmam gerek hesaplarıma göre..
haziranda bende tüp bebek yaptıracağım. İki olumsuz aşılamam var. Rapor almaya çalışacağım.
İlk tüp bebek denemem olucak. aslında biraz korkuyorum..
yumurta toplama işleminin anesteziyle olması beni korkuttu.
meraba hatunlar ooooooooooo topik dolmaya başlamış hoşgeldiniz
bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canim hayirli olsun ama hic bilgim yok.burayi neden dusunmuyon
canım hoşgeldın.bu arada hayırlı olsun iğnelere başlamışsın.dr başka ne dedi?tahmini yumurta toplama ne zaman olurmuş?ayrıca korkma.uyuyosun uyanıyosun bitmiş.rahat ol.biliyosun bende senin günlerinde olcam insallah.aynı zamanda bebeklerimiz olcak....
tatlım hadi bakalım hayırlı olsunhoşbulduk canım nasılsın ????
saol canım başladık bakalım
muayene etti kan tahlili yapıldı herşey iyi dedi puregon yazdı günlük 175 ünite onu yapıyorum
yumrta toplamayı haftaya cuma yaparız dedi accık korkuyom ne yalan söylim çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım
inşallah haırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklerimize :26::26::26::26:
maşşalhhh subaallahh inşaalhhh hayırla sonuçlanır.........
tatlım hadi bakalım hayırlı olsunhiç korkma çok vermiyolar narkoz hatta bana bi kere narkoz vermeden yapmışlardı
hissetmedim ama vajinadan iğne yaptılar uyuşturdular:18::18::18::18::18::18:
narkozsuz acı hissettinmi peki melekim :44::44::44:
:18::18::18::18::18::18:
narkozsuz acı hissettinmi peki melekim :44::44::44:
gezmeğe gidicem giyiniyorum canım geç cevap verirsem kusura bakma
sağol canım inşallah hayırlı olur. burda embriyo sayısını düşük tutuyorlar yani kıbrısta tek deneme türkiyede 3 denemeye bedel. maddiyet ta var yaniii :) kıbrıs pahalı gibi duruyor ama buradan ucuza geliyor
selam canım. opuyu narkozlu yapıyolar yani ben bi kere oldum ve genel anestezi verdiler uyudum :)) acı ağrı hissetmedim ben
oy maşşallah gezmedende duramaz hehehehehe
hissetmedim ama vajinadan iğne yaptılar uyuşturdular
]
bebişi göbüşe koymadan iyice gezelim sonra evde oturcaz zaten aylarcabenimki beni dışarı salmaz bidaha bişey olucak diye
iğne hemde ordan oda köyüymüş kızzzzz
sen korkma canım onu üni hastanesi yapmıştı özeller yapmıyor özeller narkoz veriyo ben alıştım artık bu seferde alırsam 6 7 olacak sanırım
saol canım
ne güzel nickin varmış kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?