bende 29 um
Hadi bakalim hepimize hayirli olsun.kizlar transferde bizlerede dua edin:):):):):)
hım yaşıtt sayılırızz 30muz dolmadan kucaklarımız bebekk dolar inşş...nerdesin pikii memleket olarak
merhaba hanımlar
ben de 3 senelik evliyim ve 1,5 senedir sebepsiz evlat sahibi olamıyoruzhenüz hiç hamile kalamadım... bir kere özel klinikte bir kerede başkent hastanesinde aşılama denedik. aşılamanın sonucu pazartesi belli olacak ama nedense umutlu değilim... hulusi hocanın takibindeyim başkentte, iki kere aşılama deneyip tüpe geçeriz demişti ama ben 1 aşılamayla daha vakit kaybetmek istemiyorum. İkisinde de tek yumurtam oldu çünkü, diğerleri küçük kaldı. İnşallah adet olmam ama eğer adet olup gidersem direk tüp bebek tedavisine başlanabiliyor mu? Yoksa bir önceki aydan mı başlamak lazım.
Temmuz ayında ramazan, ağustos ayında da bayram nedeniyle tedaviye gidemem, eylülden sonra da yıllık izin almam zor. Haziran ayında yaptırmam lazım... Bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz?
hoşgeldin canım
aşılama için iğnemi ilaçmı kullandın canım ???
canım senin durumunu tam bilmediğim için bişey diyemem hani uzun protokolmu olur kısamı ona doktor karar veriyo bana kısa uygulanıyo dün adetin 3. günüydü hemen iğnelere başladık
inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırsın :26::26::26:
iğneyle oldu aşılamam canım, 75 lik gonalf kullandım...
kısa olunca adetle hemen başlanabiliyor yani, peki uzun kısa oluşunu etkileyen bir faktör var mı bildiğin? Doktorun neye göre karar verdiğini biliyor musun? artık bebek fikri üzmeye başladı bizi, ne yapsak olmuyor sankitüp bebeği denemek istiyorum. çalıştığım için izne ayrılmam lazım. haziran ayı uygun görünüyor
canım merhaba sabredenler kulubu topiğinden hatırladım seni.aşılama konusuna gelince eğer tutmassa ki inşallah tutarda bebişin üzmez seni.ama kesinlikle para ve zaman harcama aşılmada. zaten sende doğru kararı vermişsin.bence doktorunla görüş tüpe başlamanda sorun varmı diye sor.belki bir ay dinlenme verebilir.hayırlısı olsun hakkında inşallah aşılma sonucunda çok mutlu olursun arkadaşım.
bu arada arkadaşlar bende bu topikteyim artık.2. denemem olacak.dondurma bebek benimki.:)ilk denememde hamile kaldım gecen aralık ayında fakat bebeğimin kalp atışları olmadığından kürtaj oldum.şimdi ilaçlarıma başladım tedavim başladı tahmini transfer günüm 10 haziran gibi olacak bir aksilik çıkmaz ise.inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
canım ben de nickini direk hatırladım zaten :) o topikten birkaç kişi kaldı hamile kalamayan. biri de ne yazık ki benim...sebepsiz olunca insan neye karşı mücedele ettiğini de bilmiyor. dediğin gibi inşallah bu defa yüzüm gülerama üzülürsem eğer adetle beraber gittiğimde direk tüp bebeğe başlamayı istediğimi söyleyeceğim. doktorum olmaz derse izne çıkıp tatile gideceğim kafamı dağıtacağım ve kendi haline bırakacağım. sonra kışın falan rapor alır tedavi denberim belki. temmuz ağustos eylül zor çünkü benim için.
senin sürecini okumuştum buradan. inşallah bu sefer sağlıkla gelecek bebişin
inşallah canım.ben aşılama yaptırdığım zaman doktorum bana ozamnlar 2. aşılam için dinlenmen lazım demişti.zaten manen dinlenme ihtiyacı duymuştum.çok üzülmüştüm çünkü.ama insan herşeye alışıyormuş.ama ben yaptırmadım.biraz daha bekledim ve tüp yaptırdım.
ilk tüp denmemden öğrendiğim en önmeli ders olumsuz düşünmemek oldu.ben en başında daha hamile olduğumu öğrendikten sonra bile hep kalp atışı olacakmı ? olacakmı acaba?hep bi korku vardı çok dile getirdim.ben çağırdığımı düşünüyorum. kısmetse bu denememde olumsuz fikirlere kapılmayacağım.
sana da tavsiyem kesin olmadı tarzı düşüncelerden arınman olur.negatif düşünceler negatiflikleri çekiyor kesinlikle.
ben olumsuza alıştırayım kendimi de olumlu olursa ekstra sevinirim derdim hep ama yanlışmış.
şimdi çok rahat ve olumlu olmaya çalışıyorum.herşey güzel olsun hepimiz için.
süpermiş valla.gerçekten pozitif düşünmek çoooook önemli.sonuç her ne olursa olsun.ben hamileliğimde hiçbirşey hissetmemiştim.ki okadar dinledim kendimi ama farklılık görememiştim.bir süre sonra anlaşılıyor değişiklikler.bişey hissetmemen çok normal canım.
ayyy inşallah canım yaaaaa
kayseriliyim canım sen ????
herhalde kendimi o kadar alıştırdım ki belirti olacağına, bir farklılık hissetmeyince hamile değilim diyorum direk. bugün aşılamadan sonraki 8. gün, çatlatmadan sonraki 10...öğlen yemeğe çıktığımda eczanenin önünden geçtim. gebelik testi alıp almamaktan öyle tereddüt ettim ki..acaba alıp yapsam da rahatlasam mı dedim...tuttum kendimi şimdilik bakalım
test konusunda sabredemeyenlerdenim:18::18:
varsa çıkar mantığı ile yaparım çıkmassada inanmam:)daha erkendi ondan derim hep.tüptede dayanamamıiştım ve 9. günü yaptım ve pozitifi hemen görmüştüm.
canimiçii ben 30 yaşındayim...........sen pikiii
aynen öyle çok benziyoruz birbirimize......bendee 3 haziranda çıkaracagimm..evet 1 haftada çıkıyomus...benim sunada yumurtalam günlerim 15.günümm tüm hız deniyorum inşşaalh hamile kalırız....ikizz zorr amaa cünküü 1 tane embriyoo sartıı çıktı yaa
iğneyle oldu aşılamam canım, 75 lik gonalf kullandım...
kısa olunca adetle hemen başlanabiliyor yani, peki uzun kısa oluşunu etkileyen bir faktör var mı bildiğin? Doktorun neye göre karar verdiğini biliyor musun? artık bebek fikri üzmeye başladı bizi, ne yapsak olmuyor sankitüp bebeği denemek istiyorum. çalıştığım için izne ayrılmam lazım. haziran ayı uygun görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?