haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

imer

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
3
0
16
Konya
Arkadaslar mrb ben ilk defa tup bebek denememi haziranda yaptircam insallah olumlu olur tum bebebek isteyenlerin dualari kabul olur insallah

Arkadaslar mrb ben ilk defa tup bebek denememi haziranda yaptircam insallah olumlu olur tum bebebek isteyenlerin dualari kabul olur insallah

İnşallah. Ben de haziran ayında 2. deneme için tedaviye başlamayı düşünüyorum.

kızlar bende haziranda ikinci tüp bebek tedavisine başlaycağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

kızlar merba bende haziranda ilk denememi yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun

topiği boş bırakmayın kızlar tanışalım kaynaşalım

merhaba,bende mayıs ayında tüp bebeğe başladım ama ohss nedeniyle kuzucukları dondurdular.yarın dr kontrolüm var.eğer herşey yolunda giderse haziranın ilk haftası kuzucuğumu geri annesine verecekler.inşallah arkadaşlar allahım en kısa zamanda hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.dualarım hepinizle

meraba geçmiş olsun canım dende pkomu var genelde pkolularda oluyomuş

hakkında hayırlıs bebişine kavuşmana az kalmış darısı bizlere inşallah

sizin sorun neydi canım :44::44::44:

meraba geçmiş olsun canım dende pkomu var genelde pkolularda oluyomuş

hakkında hayırlıs bebişine kavuşmana az kalmış darısı bizlere inşallah

sizin sorun neydi canım :44::44::44:

mrh canım,hayır pko yok.2.denemem.28 yumurta toplandı.o yüzden su toplama riskim ve estrojen değerim yüksekti,beni tehlikeye atmamak için transferi 1 ay ertelediler. 5.güne gideceğiz.dua edin teyzeleri kuzucuklarım sağlıklı çözünsünler ve 5.güne gidip anneye geri gelsinler.şimdi işe gidiyorum.akşam görüşürüz

Konu başlığımız hareketlenmeye başlamış :) Bana bi heyecan geldi :) Hadi bismillah , hadi hayırlısıyla yüzümüz gülsün:)

slm kızlar bende nasiip olursa haziran ayında ki adetimle bir tedaviye başlıcam
inş bu sefer olumlu sonuçlanır

arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi

pgt falan yapılması gerek dedi

sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum

ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor

bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım

uffffffffffffffffffff kafam karıştı

canım meraba merak ettim sperm sayısı demişsin bu toplamdaki sayımı eğer öyleyse tüp yaptırman daha mantıklı bence

hım anladım canım bu sayılarla ikiside yapılabilir

kaç yıllık evlisin canım eğer 3 5 sene olduysa aşılamayla uğraşma derim

haziran da tam 3 sene olacak

zaten aşılama yaptırsasm bile mesela temmuz ayında 2 günde bir toplamda 2 kere aşılama yaptırmayı düşünüyordum

biliyorsun tüp bebek çok masraflı hani bunu da denememiş olmayım demeyim diyorum yada direk tüp bebek diyorum

gördüğün gibi kafam felaket karışık

ya dr lar kafamı karıştırdı hepsi farklı farklı şeyler söylüyorlar

sonuçta aşılamada masraflı yine aynı iğneleri yapıyosun tek fark hastaneye vereceğin ücret olur

bende aşılama yaptırdım ordan biliyorum başarı oranı düşük bence tüp bebek yaptır canım sen bilirsin tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…