- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Allah razı olsun inşallah ilerler de bana evlat olur bu sınav zor bir sınav maddi ve manevi olarak hele ki psikolojik olarak çöktüm artık ne yapacağımı şaşırdımÇok üzüldüm sizin adınıza inşallah kalanlar çok iyi olur rabbim inşallah her isteyene çocuk nasip eder çocuğu olmayanları bu sürece başlayınca anladım
Allaha sığının herşeyde bir hayır vardır deyip tam bir teslimiyet lazım öyle bir zaman vardırki dualar geri çevrilmez denir her gece bu vakit vardır... dualarım anne olamayan bayanlar için benim içinde çok zor bi süreç iki çocuğum var ama eşim için bu tedavi sürecindeyim ve sadece iki yumurta vardıAllah razı olsun inşallah ilerler de bana evlat olur bu sınav zor bir sınav maddi ve manevi olarak hele ki psikolojik olarak çöktüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Zaten bana güç veren tek cümle nasipte yokmuş daha vakti değilmiş oluyor. Ne güzel Allah uzun ömür versin iki evladınız var sanırım ikinci evliliğiniz inşallah eşiniz için Allah nasip eder ben de artık güçsüzüm eşim çok istiyor diye tedavi oluyorum o o kadar çok istiyor ki bazen diyorum keşke benimle evlenmeseydin şimdiye baba olmuştun belki. Farkındayım ruh halim hiç iyi değil ama yaşadığım şey 1-2 değil 3.Allaha sığının herşeyde bir hayır vardır deyip tam bir teslimiyet lazım öyle bir zaman vardırki dualar geri çevrilmez denir her gece bu vakit vardır... dualarım anne olamayan bayanlar için benim içinde çok zor bi süreç iki çocuğum var ama eşim için bu tedavi sürecindeyim ve sadece iki yumurta vardı
İnsallah kuzum inşallah. .ama benimkiler de belli değil ne olacagı demiş doktor.Allahım bizi de sevindiriversin inşallah.nolur rabbim.Canım senin yine yarı yarıya olmuş bu güzel bir şey bende 24 tane vardı da ne oldu bak sonuç aynı ve onların da ne olacağını bilmiyorum 3. Güne gider mi transfer olabilecek miyim hiçbir fikrim yok sabahtır içim çıktı ağlamaktan resmen içimin yandığını hissediyorum inşallah kalanlar bize can olur
O kadar içten amin diyorum ki canım duana amiiiinnn amin inşallah bu defa biz de sevinirizİnsallah kuzum inşallah. .ama benimkiler de belli değil ne olacagı demiş doktor.Allahım bizi de sevindiriversin inşallah.nolur rabbim.
senin yaşın kaç canım.2 yumurta mı toplandıAllaha sığının herşeyde bir hayır vardır deyip tam bir teslimiyet lazım öyle bir zaman vardırki dualar geri çevrilmez denir her gece bu vakit vardır... dualarım anne olamayan bayanlar için benim içinde çok zor bi süreç iki çocuğum var ama eşim için bu tedavi sürecindeyim ve sadece iki yumurta vardı
Bazen sözün bittiği yer oluyorZaten bana güç veren tek cümle nasipte yokmuş daha vakti değilmiş oluyor. Ne güzel Allah uzun ömür versin iki evladınız var sanırım ikinci evliliğiniz inşallah eşiniz için Allah nasip eder ben de artık güçsüzüm eşim çok istiyor diye tedavi oluyorum o o kadar çok istiyor ki bazen diyorum keşke benimle evlenmeseydin şimdiye baba olmuştun belki. Farkındayım ruh halim hiç iyi değil ama yaşadığım şey 1-2 değil 3.
senin yaşın kaç canım.2 yumurta mı toplandı
Amiiin inşallahBazen sözün bittiği yer oluyorinşallah rabbim nasip eder süreç çok zor stresi ayrı ağrısı acısı ayrı sınavınız büyük rabbim karşılığını verir inşallah
Kuzum dur neden moralini bozuyorsun. 2 tane döllenmiş. Biri olması gerektiği gibi. Kuzum ihtiyacımız ola bir tane. İnşallah o odur. Sen yumurta kalitesi için be yefin içtin?Malesef canım çok isterdim olumlu şeyler yazmayı 24 yumurtadan 7 sine işlem yapılmış sadece ikisi döllenmiş biri olması gerektiği gibi diğeri olması gereken durumda değil 3. Günü bekleyeceğiz ben artık yoruldum psikolojik olarak da çöktüm anladım artık benim çocuğum olmuyor
Ya kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde 4 yumurtamın hiçbiri döllenmedi. İkincide tek yumurta vardı döllemdi ama tutunamadı. Üçğncüyü yaptık bundada olmazsa dogal deniycem ama umudum her zaman var. Sende umudunu kesme. Çünkü bu allah isterse oluyor. Vakti zamanı var3 seferdir aynı şeyleri yaşıyorum canım sen de anlarsın senin de iki olmuştu tüp bebeğin her şeyi başım üstüne ama şu durumu yaşamak beni mahvediyor eşim benimle değil de başkasıyla evlenseydi belki şimdiye kadar çocuğu olmuştu yoruldum artık o iki taneden de umudumu kestim ki daha fazla yıkım olmasın. Bilmiyorum belki hiçbir zaman çocuğum olmayacak ama kendimden çok eşim için üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama durum böyle olunca ben hayatımdan memnunum diyor çocuk konusunu kapatıyor ne bileyim için sızlıyor öyle hissediyorum ki
Şu anki psikolojimle bunları düşünüyorum canım ama bu üçünde olduğu gibi dördüncüye de bir süre sonra cesaret edeceğim biliyorum vakti zamanı inşallah gelecektir. Yumurta kalitesi için imprly omepa Q10 kullandım sağlıklı beslenmeye çalıştım mümkün olduğunca ama yine aynı sonuç. Arkadaşlar diyor ki ne güzel bir sürü yumurtan var evet var ama kalitesi yok .Bir süre doğal deneyeceğim doğala bırakınca adet olunca üzülmüyorum bile artık.İnşallah bu bir tanesi bana can olur sağlıklı evlat olur ben de bu defteri kapatırım okula seminerde çocuklarıyla gelen hocalara bakıyorum içimden Allah'ım ne kadar şanslılar diyorum kendimden çok eşim için istiyorum Allah büyük elbet bize de nasip ederYa kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde 4 yumurtamın hiçbiri döllenmedi. İkincide tek yumurta vardı döllemdi ama tutunamadı. Üçğncüyü yaptık bundada olmazsa dogal deniycem ama umudum her zaman var. Sende umudunu kesme. Çünkü bu allah isterse oluyor. Vakti zamanı var
Eğer 3. Güne giderse transfer yapacağım dedi doktor bakalım o da Perşembe günü ne olur zaman gösterecek ki bu zamanlarda da saat durmuş sankiYa kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde 4 yumurtamın hiçbiri döllenmedi. İkincide tek yumurta vardı döllemdi ama tutunamadı. Üçğncüyü yaptık bundada olmazsa dogal deniycem ama umudum her zaman var. Sende umudunu kesme. Çünkü bu allah isterse oluyor. Vakti zamanı var
Uyutarak yapıyorlar sonrasında biraz ağrı olabiliyor ama benim çok hafif oldu ağrımKizlar benimde bir kac güne yumurta toplama islemimim yapılacak.biraz bilgi verirmisiniz? Ağrılı bir işlem mi ? Korkuyorum da biraz
Gece 12 den sonra hiç birşey yemeden içmeden sabah gitmiştim bi kaç saat sürmüştüCvp icin tesekkur ederim. Aç tok farkediyor mu birde hastanede ne kadar kalınıyor ortalama
Henüz bekliyorum bende o aşamayı inşallah yakın zamanda olurSaolun..Peki transfer nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?