Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Çok üzüldüm sizin adınıza inşallah kalanlar çok iyi olur rabbim inşallah her isteyene çocuk nasip eder çocuğu olmayanları bu sürece başlayınca anladım
Allah razı olsun inşallah ilerler de bana evlat olur bu sınav zor bir sınav maddi ve manevi olarak hele ki psikolojik olarak çöktüm artık ne yapacağımı şaşırdım

Allah razı olsun inşallah ilerler de bana evlat olur bu sınav zor bir sınav maddi ve manevi olarak hele ki psikolojik olarak çöktüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Allaha sığının herşeyde bir hayır vardır deyip tam bir teslimiyet lazım öyle bir zaman vardırki dualar geri çevrilmez denir her gece bu vakit vardır... dualarım anne olamayan bayanlar için benim içinde çok zor bi süreç iki çocuğum var ama eşim için bu tedavi sürecindeyim ve sadece iki yumurta vardı

Zaten bana güç veren tek cümle nasipte yokmuş daha vakti değilmiş oluyor. Ne güzel Allah uzun ömür versin iki evladınız var sanırım ikinci evliliğiniz inşallah eşiniz için Allah nasip eder ben de artık güçsüzüm eşim çok istiyor diye tedavi oluyorum o o kadar çok istiyor ki bazen diyorum keşke benimle evlenmeseydin şimdiye baba olmuştun belki. Farkındayım ruh halim hiç iyi değil ama yaşadığım şey 1-2 değil 3.

İnsallah kuzum inşallah. .ama benimkiler de belli değil ne olacagı demiş doktor.Allahım bizi de sevindiriversin inşallah.nolur rabbim.

senin yaşın kaç canım.2 yumurta mı toplandı

Bazen sözün bittiği yer oluyor inşallah rabbim nasip eder süreç çok zor stresi ayrı ağrısı acısı ayrı sınavınız büyük rabbim karşılığını verir inşallah

Kuzum dur neden moralini bozuyorsun. 2 tane döllenmiş. Biri olması gerektiği gibi. Kuzum ihtiyacımız ola bir tane. İnşallah o odur. Sen yumurta kalitesi için be yefin içtin?

Ya kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde 4 yumurtamın hiçbiri döllenmedi. İkincide tek yumurta vardı döllemdi ama tutunamadı. Üçğncüyü yaptık bundada olmazsa dogal deniycem ama umudum her zaman var. Sende umudunu kesme. Çünkü bu allah isterse oluyor. Vakti zamanı var

Şu anki psikolojimle bunları düşünüyorum canım ama bu üçünde olduğu gibi dördüncüye de bir süre sonra cesaret edeceğim biliyorum vakti zamanı inşallah gelecektir. Yumurta kalitesi için imprly omepa Q10 kullandım sağlıklı beslenmeye çalıştım mümkün olduğunca ama yine aynı sonuç. Arkadaşlar diyor ki ne güzel bir sürü yumurtan var evet var ama kalitesi yok .Bir süre doğal deneyeceğim doğala bırakınca adet olunca üzülmüyorum bile artık.İnşallah bu bir tanesi bana can olur sağlıklı evlat olur ben de bu defteri kapatırım okula seminerde çocuklarıyla gelen hocalara bakıyorum içimden Allah'ım ne kadar şanslılar diyorum kendimden çok eşim için istiyorum Allah büyük elbet bize de nasip eder

Eğer 3. Güne giderse transfer yapacağım dedi doktor bakalım o da Perşembe günü ne olur zaman gösterecek ki bu zamanlarda da saat durmuş sanki

arkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…