Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Takdiri ilahi. Ben de bir süre tedavi düşünmüyorum bana kalsa artık bırakacağım çocuk işini ama eşim için bilmiyorum ne zamana kadar dayanırım Allah hakkımızda hayırlısını versin

Ah canım neler yapmadım spor sağlıklı beslenme yeme içme açısından dikkat ettim çok sevdiğim halde kahve bile içmedim ve aldığım takviyeler de cabası aylardır takviye alıyorum ama boş olmuyor.kilom olmadığı halde 8 kilo verdim spor yaptım aktif olarak ama işte...

Tıp ve bizim çaresiz kaldığımız nokta,umut her zaman var sıkma canını embriyoların güzel haber getirir inşallah şuan senin için yarışıyorlar gönlünce olsun

İnşallah senden güzel haber alırız bugün aradılar mı merkezden durum nedir
Kızlar moralim çok bozuk..4 yumurtam vardı hepi topu ama 2si döllenmemiş .dün toplandı bugün aramışlar. Okadar üzüldüm ki.2 transfer yaparız 2de dondururuz diyordum.ne olacağı belli değil daha.Allahim nolur kalan 2si benimle olsun nolur rabbim.herkesin bisürü sağlam çok yumurtası var.Allahim nolur

Önemli olan sayı değil kalite kuzum hiç üzülme belki kalan 2'si sağlamdır.. ve ikizin olur bilemeyiz kendini üzüp strese sokma

Sayı değil kalite önemli canım dr bana hep öyle dedi 18 yumurtam toplandı 10 dollendi 2 si transfer oldu ve kalan 8 i gelişmemiş ve şuan şükürler olsun hamileyim sayıya takılmayın Allah ım ol derse birtaneyle bile olur stres yapmayın pozitif olun

kuzuuum seni okadar iyi anlıyorum ki.benim de hepi topu 4 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmemiş.bu döllenmeme neden oluyor ki.spermi içine koydursaydık döllenir miydi acaba.offf okadar üzüldüm ki. Allahımın gücüne gitmesin 2 taneyi dondurur 2 taneyi transfer ettirirdik diye düşünmüştüm.Allahım nolur kalan döllenmiş yumurtalarımız b,izimle olsun nolur transfer edilip tutunuversin bize.

Peki bu DNA hasari icin ne yapmanizi önerdi ? yani diger tedaviden degisik ne olacak ?

inşallah kuzum inşallah.Allahım soyletmiştir inşallah.Nolur üzme Allahım sevindiriver
Canım senin yine yarı yarıya olmuş bu güzel bir şey bende 24 tane vardı da ne oldu bak sonuç aynı ve onların da ne olacağını bilmiyorum 3. Güne gider mi transfer olabilecek miyim hiçbir fikrim yok sabahtır içim çıktı ağlamaktan resmen içimin yandığını hissediyorum inşallah kalanlar bize can olur

Döllenmeme sebebini de bilmiyoruz kimse bilmiyor ki spermi içine koydurma yöntemini de denedik ama yine olmadı bizim sınavımız da bu galiba. Günler geçmiyor zaman geçmiyor 3. Güne gidecek mi giden iyi olacak mi bir sürü şey stres

Çok üzüldüm sizin adınıza inşallah kalanlar çok iyi olur rabbim inşallah her isteyene çocuk nasip eder çocuğu olmayanları bu sürece başlayınca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…