- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Takdiri ilahi. Ben de bir süre tedavi düşünmüyorum bana kalsa artık bırakacağım çocuk işini ama eşim için bilmiyorum ne zamana kadar dayanırım Allah hakkımızda hayırlısını versinAynı duyguları yaşıyorum hatta boşanmak bile istedim o kadar mutlu bir evliliğimiz varken.her seferinde beni tuttu kader ikimizin kaderi beraber üstesinden gelcez dedi ama bakalım ben daha ne kadar süre dayanacağım.Şu an zaten her türlü tedaviyi bıraktım daha önce iki kere gebelik yaşadım rabbim verirse 1tane sağlıklı yumurtayla verir dedim doğal deneyeceğim bir süre.inşallah senin iki yumurtadan iyi haber gelir.ümidimizi yitirmeyelim
İnşallah canımİnşallah ilerler ve güzel haberlerinizi alırız
İğnenin adı neydi ovitrelle mi? İnşallah öyledir güzel haberler veririz birbirimizeCanım ben 21 inde transferden 3 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Yani 4 gün önce. İdrar testinde bugün silik çizgi bile çıkmadı. Sen kesin hamilesin bence tebrik ederim
Ah canım neler yapmadım spor sağlıklı beslenme yeme içme açısından dikkat ettim çok sevdiğim halde kahve bile içmedim ve aldığım takviyeler de cabası aylardır takviye alıyorum ama boş olmuyor.kilom olmadığı halde 8 kilo verdim spor yaptım aktif olarak ama işte...Okudum canım gwçmişinden bu sefer umarım olur,peki vitamin takviyesi,beslenme düzenine vs dikkat ettin mi?Yumurta kalitesi için önemli bunlar.Hatta googleda yazdığında bülent tıraşın yumurta kalitesi için önerileri var
Tıp ve bizim çaresiz kaldığımız nokta,umut her zaman var sıkma canını embriyoların güzel haber getirir inşallah şuan senin için yarışıyorlarAh canım neler yapmadım spor sağlıklı beslenme yeme içme açısından dikkat ettim çok sevdiğim halde kahve bile içmedim ve aldığım takviyeler de cabası aylardır takviye alıyorum ama boş olmuyor.kilom olmadığı halde 8 kilo verdim spor yaptım aktif olarak ama işte...
Gonapeptyl canım. Hakkında hayırlısı olsun..İğnenin adı neydi ovitrelle mi? İnşallah öyledir güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah peki tsh 2,19 normal mi bilgin var mı?Şimdi baktım 2.79 benimde yaşım 34 değerimiz çok güzel bence
Kızlar moralim çok bozuk..4 yumurtam vardı hepi topu ama 2si döllenmemiş .dün toplandı bugün aramışlar. Okadar üzüldüm ki.2 transfer yaparız 2de dondururuz diyordum.ne olacağı belli değil daha.Allahim nolur kalan 2si benimle olsun nolur rabbim.herkesin bisürü sağlam çok yumurtası var.Allahim nolurİnşallah senden güzel haber alırız bugün aradılar mı merkezden durum nedir
Önemli olan sayı değil kalite kuzum hiç üzülme belki kalan 2'si sağlamdır.. ve ikizin olur bilemeyiz kendini üzüp strese sokmaKızlar moralim çok bozuk..4 yumurtam vardı hepi topu ama 2si döllenmemiş .dün toplandı bugün aramışlar. Okadar üzüldüm ki.2 transfer yaparız 2de dondururuz diyordum.ne olacağı belli değil daha.Allahim nolur kalan 2si benimle olsun nolur rabbim.herkesin bisürü sağlam çok yumurtası var.Allahim nolur
Sayı değil kalite önemli canım dr bana hep öyle dedi 18 yumurtam toplandı 10 dollendi 2 si transfer oldu ve kalan 8 i gelişmemiş ve şuan şükürler olsun hamileyim sayıya takılmayın Allah ım ol derse birtaneyle bile olur stres yapmayın pozitif olunKızlar moralim çok bozuk..4 yumurtam vardı hepi topu ama 2si döllenmemiş .dün toplandı bugün aramışlar. Okadar üzüldüm ki.2 transfer yaparız 2de dondururuz diyordum.ne olacağı belli değil daha.Allahim nolur kalan 2si benimle olsun nolur rabbim.herkesin bisürü sağlam çok yumurtası var.Allahim nolur
kuzuuum seni okadar iyi anlıyorum ki.benim de hepi topu 4 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmemiş.bu döllenmeme neden oluyor ki.spermi içine koydursaydık döllenir miydi acaba.offf okadar üzüldüm ki. Allahımın gücüne gitmesin 2 taneyi dondurur 2 taneyi transfer ettirirdik diye düşünmüştüm.Allahım nolur kalan döllenmiş yumurtalarımız b,izimle olsun nolur transfer edilip tutunuversin bize.Malesef canım çok isterdim olumlu şeyler yazmayı 24 yumurtadan 7 sine işlem yapılmış sadece ikisi döllenmiş biri olması gerektiği gibi diğeri olması gereken durumda değil 3. Günü bekleyeceğiz ben artık yoruldum psikolojik olarak da çöktüm anladım artık benim çocuğum olmuyor
inşallah kuzum inşallah.Allahım soyletmiştir inşallah.Nolur üzme Allahım sevindiriverÖnemli olan sayı değil kalite kuzum hiç üzülme belki kalan 2'si sağlamdır.. ve ikizin olur bilemeyiz kendini üzüp strese sokma
Tsh 1.70 yazıyorİnşallah peki tsh 2,19 normal mi bilgin var mı? ☺ İnşallah bende senin gibi hamile kalırım
Bilemedim , neyse ctesi yumurta kontrolüm var cem bey söyler artık hayırlısı olsun inşallahTsh 1.70 yazıyor
0.38-5.33 arası normal yazıyor ama her laboratuarın referans aralığı farklı olabiliyor seninkinde de yazıyordur ama normal bence değerinİnşallah peki tsh 2,19 normal mi bilgin var mı? ☺ İnşallah bende senin gibi hamile kalırım
Peki bu DNA hasari icin ne yapmanizi önerdi ? yani diger tedaviden degisik ne olacak ?Bayanlar merhaba aranıza yeni katıldımBiz de 3 tüp bebek yaptırdık 1. Si kimyasal gebelik 2. Si tutmadı 3. De bebeğin kalbi durdu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum
Şimdi başka bi hastanede 4. Denememiz için tedaviye başladık eşimde DNA hasarı olduğunu ve düşüklerimin bu yüzden olduğunu söylediler dün gonal f iğne olmaya başladım Pazartesi kontrolün var
Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺
Canım senin yine yarı yarıya olmuş bu güzel bir şey bende 24 tane vardı da ne oldu bak sonuç aynı ve onların da ne olacağını bilmiyorum 3. Güne gider mi transfer olabilecek miyim hiçbir fikrim yok sabahtır içim çıktı ağlamaktan resmen içimin yandığını hissediyorum inşallah kalanlar bize can olurinşallah kuzum inşallah.Allahım soyletmiştir inşallah.Nolur üzme Allahım sevindiriver
canım sperm seçiminde mikro çip sistemi kullanıcak ve sağlıklı spermleri seçiceklerPeki bu DNA hasari icin ne yapmanizi önerdi ? yani diger tedaviden degisik ne olacak ?
Döllenmeme sebebini de bilmiyoruz kimse bilmiyor ki spermi içine koydurma yöntemini de denedik ama yine olmadı bizim sınavımız da bu galiba. Günler geçmiyor zaman geçmiyor 3. Güne gidecek mi giden iyi olacak mi bir sürü şey streskuzuuum seni okadar iyi anlıyorum ki.benim de hepi topu 4 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmemiş.bu döllenmeme neden oluyor ki.spermi içine koydursaydık döllenir miydi acaba.offf okadar üzüldüm ki. Allahımın gücüne gitmesin 2 taneyi dondurur 2 taneyi transfer ettirirdik diye düşünmüştüm.Allahım nolur kalan döllenmiş yumurtalarımız b,izimle olsun nolur transfer edilip tutunuversin bize.
Çok üzüldüm sizin adınıza inşallah kalanlar çok iyi olur rabbim inşallah her isteyene çocuk nasip eder çocuğu olmayanları bu sürece başlayınca anladımCanım senin yine yarı yarıya olmuş bu güzel bir şey bende 24 tane vardı da ne oldu bak sonuç aynı ve onların da ne olacağını bilmiyorum 3. Güne gider mi transfer olabilecek miyim hiçbir fikrim yok sabahtır içim çıktı ağlamaktan resmen içimin yandığını hissediyorum inşallah kalanlar bize can olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?