Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende de var aynı durum. Doktorum normal olduğunu kullandığım ilaçlardan kaynaklandığını söyledi...
Evet ilaclardan diye dusunuyorum bende , crimone jel kullanıyorum sadece, ama transferin 4. Günü başladı agrım yani dün, ondan oncesinde regl ağrısı gibi diildi sadece gaz sancısı vardı..Duygu durumlarım çok karışık her an değişik hisler geliyor okuduklarımda etkiliyor tabi. Yani acaba tutmadımı diye moralim bozuluyor gerçekten (((

Merhaba kızlar yarın transferi var 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Bugün 2. Gün ve embriyolar şu şekildeymiş,

3 tane 6 hücreli
1 tane 5 hücreli
3 tane 4 hücreli
3 tane 3 hücreli varmış

2 tane transfer edilecek diğerleri 5. Güne giderse eğer dondurulacak. Bu 3. Denemem 1 negatifim 1de 7 haftalık kürtajım var. Hiç dondurulmuş kalmıyor acaba burda kalacak mi çok endişeliyim

Yarın 20 civarı olsa düşük değil mi ya baktım ben adet günü 200 300 ler havada uçuşuyor aradım tüp bebek merkezini bakalım birşey önericeklermi dönüş yapıcaklar
ama sizin dondurulmuş embriyo değil yanlış anlamadım değil mi? dondurulmuş 5. Gün embriyolarında bile 100-150 çıkan var

2. Gün 5 hücreli 20 Haziran toplama 22 transfer oldu

Geçen yıl 3. Gün 12 hücreli embriyom transferin 9. Günü 4 çıkmıştı ben negatif sanıp herşeyi bırakmıştım 11. Gün 17 sonra 50 ..... 3000 diye çıktı gitti. Daha sonra benimki düşükle sonuçlandı ama sakın üzülme. Dua et bebeğin seninle kalacaktır.

Düşük sebebi neymiş peki ne güzel artmış beta ama olmayınca olmuyor işte şuan ne durumdasın denediniz mi tekrar

Düşük sebebi neymiş peki ne güzel artmış beta ama olmayınca olmuyor işte şuan ne durumdasın denediniz mi tekrar
Düşük sebebi sol tüpün ucuna tutunmuş. Ya dış gebelik olacaktı yada düşecekti. Benimki düştü. Ama bu benim başıma gelen bir olay. Böyle az başlayıp yükleyerek rahîm içine de tutunabilirdi. Sen kimsenin hikayesini kendinle kıyaslama. Benim ilk denemem 5. Gün embriyosuydu tutmadı. 2. Deneme 3. Gün embriyosu tuttu. Şimde yarın 3. Tedavi 3. Gün embriyosu transferim var. Ama rabbime bıraktım duamı ediyorum bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…