- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.481
Sabret iyi düşün stres olma sakın herkesin aynı olmaz değeri önemli olan artması şuandaYarın 20 civarı olsa düşük değil mi ya baktım ben adet günü 200 300 ler havada uçuşuyor aradım tüp bebek merkezini bakalım birşey önericeklermi dönüş yapıcaklar
Dr dedi çok düşük yükselmez burdan canım sıkıldı ilk defa beta yükselmişti ümitlenmiştimSabret iyi düşün stres olma sakın herkesin aynı olmaz değeri önemli olan artması şuanda
Evet canim benim hamileyim adet gunume yaklasirken Allah allah adet mi olacam dedim bu ne boyle ama vucutta degismeler oluyor ister istemez.. suanda adet donemim geceli 10 gun oldu ama adetimsi ona benzer ama cok hafif agrilar var yok arasi yokluyor.. hemde teyzosu ikizlerim var.. cok dua edin masallahİçimi çok rahatlattın canım teşekkür ederimsen şuan hamilemisin
İnsallahhh kuzumm seninde guzel haberlerini aliriz masallah sanada boyle guclu yazman cok guzel.. Allahim icinden gecen dualarini kabul etsin insallahDüşük sebebi sol tüpün ucuna tutunmuş. Ya dış gebelik olacaktı yada düşecekti. Benimki düştü. Ama bu benim başıma gelen bir olay. Böyle az başlayıp yükleyerek rahîm içine de tutunabilirdi. Sen kimsenin hikayesini kendinle kıyaslama. Benim ilk denemem 5. Gün embriyosuydu tutmadı. 2. Deneme 3. Gün embriyosu tuttu. Şimde yarın 3. Tedavi 3. Gün embriyosu transferim var. Ama rabbime bıraktım duamı ediyorum bekliyorum.
Allah sağlıklı ömürlü versin inşallah çok güzel mutlu bi aile olursunuz çok sevindim adınaEvet canim benim hamileyim adet gunume yaklasirken Allah allah adet mi olacam dedim bu ne boyle ama vucutta degismeler oluyor ister istemez.. suanda adet donemim geceli 10 gun oldu ama adetimsi ona benzer ama cok hafif agrilar var yok arasi yokluyor.. hemde teyzosu ikizlerim var.. cok dua edin masallahRabbim duysun hepimizin sesinii
Hahahha41 yumurtam döllenmiş kızlarAma bu ay transfer olamıcam malum ohss riskinden dolayı. Heyecanla 5. güne kadar beklicez bakalım ama çok garip 41 tane yavrum mu var benim şimdi
Allah razi olsun kardesim cok guzel dua ettin, cok ihtiyacimiz vardi Allahim duydu sesimiAllah sağlıklı ömürlü versin inşallah çok güzel mutlu bi aile olursunuz çok sevindim adına ❤
Ayyyss cook tatliş masallah masallah nazar etme.. onemli olann saglikli ana rahmine tutunabilen embriyon olmasi.. insallah 5. Gune kadar sana yetecek kadar embriyon olur.. benim 6 tane kalmisti.. yani sayinin azalmasindan korkma emi41 yumurtam döllenmiş kızlarAma bu ay transfer olamıcam malum ohss riskinden dolayı. Heyecanla 5. güne kadar beklicez bakalım ama çok garip 41 tane yavrum mu var benim şimdi
Sizinki kaçtan kaça düşmüştü? Sağlıklı olsun 1 tane olsun aslolan ama işte çok olunca daha garantiymiş gibi geliyor bizlere. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşAyyyss cook tatliş masallah masallah nazar etme.. onemli olann saglikli ana rahmine tutunabilen embriyon olmasi.. insallah 5. Gune kadar sana yetecek kadar embriyon olur.. benim 6 tane kalmisti.. yani sayinin azalmasindan korkma emi
Allah allah kaçıncı günüydü tedavinizin. Normalde büyük olanı baskılanmak icin iğne vermesi gerekir diye biliyordum.gunaydin, ben de gittim dun doktora be tedaviye devam etmedi doktor, bayaa yumurta var ama bi tanesi 20mm , digerleri 12, 13, 9,8 mm civari. bi tanesi cok buyuk oldugu icin boyle durumlarda devam etmek mantikli degil dedi, catlatma ignesi yapti ve kendiniz deneyin dedi,
Kacinci gundesiniz?Eveeete 3. Tedavimin de sonuna gelmiş bulunuyorum erken gebelik testi yaptım tabiki kocaman bir tek çizgi artık eskisi kadar üzülmüyorum bünye alıştı galiba
5 saniye kadar enjekte ettikten sonra bekleyin hemen çıkarmayın iğneyiBayanlar Gonal f cetrotide göbekten yaptım bir iki damla iğneyi çıkarınca geri aktı birşey olurmu birde iğneyi hızlımı yaptığımız için böyle oldu bilmiyorum bilgisi olan varmı sabah kontrolüm var inşallah yumoşlar büyümüştür
İnşallah bi sorun olmaz bi iki tanesinde böyle birşey oldu doktor devam et derse iğnelere dikkat ederim artık teşekkür ederim5 saniye kadar enjekte ettikten sonra bekleyin hemen çıkarmayın iğneyi
Her zaman bi yanılma payı vardır gününü bekle istersen hemen umutsuzluğa kapılma canımEveeete 3. Tedavimin de sonuna gelmiş bulunuyorum erken gebelik testi yaptım tabiki kocaman bir tek çizgi artık eskisi kadar üzülmüyorum bünye alıştı galiba
O yanılma beni hiç bulmadı canım bulacağını da sanmıyorum nasip değilmiş diyeceğim yineHer zaman bi yanılma payı vardır gününü bekle istersen hemen umutsuzluğa kapılma canım
Öyle bir heyecanla okudum kiEveeete 3. Tedavimin de sonuna gelmiş bulunuyorum erken gebelik testi yaptım tabiki kocaman bir tek çizgi artık eskisi kadar üzülmüyorum bünye alıştı galiba
Keşke canım ama artık umudum yok 5 yıldır 3 denemede hiç sürpriz yapmadı banaÖyle bir heyecanla okudum kiSüpriz yapıp utandırır seni inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?