Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yarın 20 civarı olsa düşük değil mi ya baktım ben adet günü 200 300 ler havada uçuşuyor aradım tüp bebek merkezini bakalım birşey önericeklermi dönüş yapıcaklar
Sabret iyi düşün stres olma sakın herkesin aynı olmaz değeri önemli olan artması şuanda

İçimi çok rahatlattın canım teşekkür ederim sen şuan hamilemisin
Evet canim benim hamileyim adet gunume yaklasirken Allah allah adet mi olacam dedim bu ne boyle ama vucutta degismeler oluyor ister istemez.. suanda adet donemim geceli 10 gun oldu ama adetimsi ona benzer ama cok hafif agrilar var yok arasi yokluyor.. hemde teyzosu ikizlerim var.. cok dua edin masallah Rabbim duysun hepimizin sesinii

İnsallahhh kuzumm seninde guzel haberlerini aliriz masallah sanada boyle guclu yazman cok guzel.. Allahim icinden gecen dualarini kabul etsin insallah

Allah sağlıklı ömürlü versin inşallah çok güzel mutlu bi aile olursunuz çok sevindim adına

Allah sağlıklı ömürlü versin inşallah çok güzel mutlu bi aile olursunuz çok sevindim adına ❤
Allah razi olsun kardesim cok guzel dua ettin, cok ihtiyacimiz vardi Allahim duydu sesimi Hepimizinkini de duysun sizin sikintiniz kendiminmis gibi duygusal biriyim de biraz, hemen gozlerim doluveriyor, eski yasadigim bak yine olmadi dedigim umitsizlige kapildigim anlari gordugumdeki sahnelerim aklima geliyor ve sizi cok iyi anliyorum.. kimseye ne olacagini bilemeyiz zaman herseyib ilaci AMA İYİ DUSUNCEZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAZ SORMAMALİZ GEREKEN SEYLERİ ONCE DOKTORUNA DANİSCAKSİN.. yani olmicaksada birak olmasin vucudumuzu ve beynimizi o kadar yordukki arkadaslarim hic dusunmedigi umutsuzlugun dibini gordugu anda kendiliginden hamile kaldilar..

41 yumurtam döllenmiş kızlar Ama bu ay transfer olamıcam malum ohss riskinden dolayı. Heyecanla 5. güne kadar beklicez bakalım ama çok garip 41 tane yavrum mu var benim şimdi
Ayyyss cook tatliş masallah masallah nazar etme.. onemli olann saglikli ana rahmine tutunabilen embriyon olmasi.. insallah 5. Gune kadar sana yetecek kadar embriyon olur.. benim 6 tane kalmisti.. yani sayinin azalmasindan korkma emi

Ayyyss cook tatliş masallah masallah nazar etme.. onemli olann saglikli ana rahmine tutunabilen embriyon olmasi.. insallah 5. Gune kadar sana yetecek kadar embriyon olur.. benim 6 tane kalmisti.. yani sayinin azalmasindan korkma emi
Sizinki kaçtan kaça düşmüştü? Sağlıklı olsun 1 tane olsun aslolan ama işte çok olunca daha garantiymiş gibi geliyor bizlere. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

Allah allah kaçıncı günüydü tedavinizin. Normalde büyük olanı baskılanmak icin iğne vermesi gerekir diye biliyordum.

Bayanlar Gonal f cetrotide göbekten yaptım bir iki damla iğneyi çıkarınca geri aktı birşey olurmu birde iğneyi hızlımı yaptığımız için böyle oldu bilmiyorum bilgisi olan varmı sabah kontrolüm var inşallah yumoşlar büyümüştür

5 saniye kadar enjekte ettikten sonra bekleyin hemen çıkarmayın iğneyi

Her zaman bi yanılma payı vardır gününü bekle istersen hemen umutsuzluğa kapılma canım
O yanılma beni hiç bulmadı canım bulacağını da sanmıyorum nasip değilmiş diyeceğim yine çoğu arkadaş embriyo tutunacak mı diye düşünür benim embriyom oluşacak mı diye tüm düşüncem zaten kalitesiz tek embriyoydu olmadı belli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…