Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gözlerim doluyor çok üzülüyorum okuyunca inşallah rabbim nasip eder tüm içtenliğimle dua ediyorum bazen kendimden çok istiyorum

Gözlerim doluyor çok üzülüyorum okuyunca inşallah rabbim nasip eder tüm içtenliğimle dua ediyorum bazen kendimden çok istiyorum
Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah burda pozitifleri gördükçe umutlanırım ben yine ben de benim olmadı isteyen herkesin olsun diyorum hep

Allah allah kaçıncı günüydü tedavinizin. Normalde büyük olanı baskılanmak icin iğne vermesi gerekir diye biliyordum.
4 gun kullandim igne 5. gun kontrole gittim işte, arada çok fark oldugu icin oyle yapti bence, boşuna para vermeyin simdi dedi, eger bu yumurtayla hamile kalmazsan adetinin 2. gunu gel tekrar başlariz dedi . Cok irdelemiyorum ya, doktoruma guvendiğim icin vardir mutlaka bi bildigi.bir de ben martta ameliyat oldum , belki kendiliginden olur 1-2 ay daha deneyelim bakalim olmazsa agustosta gitmeyi planliyorum tekrar. insallah sizin tedavileriniz olumlu sonuçlanir.

Benimde bir keresinde çıkmıştı bir iki damla. Çok etkilemez giden gitmiştir diye düşünüyorum

Benimki genelde geri kaciodu cok normal hic bi sikinti olmaz .. kan sulandirici oksapar kullaniom oda oyle oluyo

PROGESTAN İGNE NASİL VURULMAZ ?? Dun gece bana vuruldugu gibi vurulmaz!!!!Ayri bi baslik atilmasi lazim ama suanda onu beceremedim.. Bu iğne canimi cok acitiyor.. 26. Progestan ignemi vuruldum dun aksam ya kafamda ayirdigim iki uc hemsire disinda artik hemsirelere vurdurmuyirum.. yedigim acilardan, agrilardan sonra.. kalcan yerinden cikcak gibi boyle agri yok, uyuyamiyorum , donemiyorum.. Ne zaman farkli hemsire vursa .. ama anladim artik nasil vurulmasi gerektigini? Eger cok yavas enjeksiyon yapiyorsa o sedyede agrisi var ama kalktiktan sonra agri felan kalmiyor.. ama eger hayvana yapar gibi sok bosalt cikar iki saniye surmuyosa.. GECELER ZEHİRRR!! Ve soyledimde yapmayin yavas yapin diye.. Allaha havala etmek istiyorum ama sikayet etmek istiyorum nereye nasil ederim bilginiz varmi?? Bir yagli cozeltinin nasil yapilacagini bilmeyen hemsire ya sadece bana degil herkese aynini yapiyidur? Bi silkelensinler, dikkat etsinler.. ucuncu ayima kadar nasil cekerim.. sakat kaldim resmen!! İlk bastada boyleydi ben ignelere vucut aliskin olmadigi icin sonra hep ayni hemsireye vuruldum ve agrim yok.. iyi ya vucutta alisti dedim.. AMA ALAKASİ YOK... ozel hastane olacak birde!!

Çok geçmiş olsun canım yaa bende çok korkuyorum bu iğnelerden neden üç ay verdi doktor birde bu iğne yerine başka bi şey veremiyormu sorsaydın keşke

Çok geçmiş olsun canım yaa bende çok korkuyorum bu iğnelerden neden üç ay verdi doktor birde bu iğne yerine başka bi şey veremiyormu sorsaydın keşke
Ozellikle sordum yok maalesef dedi.. Doktorumuda bogasim geldi Ama ayagim asagi kadar felcli gibi.. bende bunu ilk gunlerde yasamistim ve yaaa demekki transfer aonrasi insanlarr boyke agrilar yasamasi dogal.. kizim aglamayi kes, herseyi bebegin icin yapiyorsun.. KATLANDİM.. ilk gunlerde hemsiler hep mahfetti.. taki bi hemsire vurdugunda sabaha kadar uykumu alinca.. hep ona yada arkadasina vurdurdum.. ayotir demesi o kadar rahatlattiki beni Çam sakizi coban armagani hediye bile aldim.. yaptigi seyin aslinda herkesin yapmasi gerektigi ama artik hemsireler doktorlar kafasina buyruk. Guzel igne vurdugu icin beni cok mutlu ettin, Allah senden razi olsun dedim.. nobet saatlerinden dolayi degisiyorlar dunku hemsire .. ya hizli olmasi daha iyi gibi sozlerde sarfetti.. bende icimden dedim igneye vucudum alisti.. artik etkilemiyor.. AMA NE MUMKUN!!! Vuran kisi cccoook onemli!!! Sikayet etmek istiyorum!! Bana yol gosterin!! Daha once hic sikayet etmedim kimseyi.. herkesi her zaman vicdaniyla basbasa biraktim ama bu agriyu yasayan bilir.. kimsenin hakki degil sabahlara kadar uykusuz kalmam

Ben daha önce devlet hastanesini şikayet kutusuna yazıp atmıştım daha sonra beni aramışlardı şikayet istek kutusu varsa yazabilirsin yada başhekimliğe şikayet edebilirsin

Ben daha önce devlet hastanesini şikayet kutusuna yazıp atmıştım daha sonra beni aramışlardı şikayet istek kutusu varsa yazabilirsin yada başhekimliğe şikayet edebilirsin
Allah razi olsun senden edecem bu aksam igne vurulmaya bi gidim.. soyledigin halde boyle yapiliyor bir seferlik bisey degilki hemsirelerin adini aliim sikayet etcem.. Azcik akillansinlar progrstan ignenin yaninda yagli cozeltidir yaziyir yaa.. kullama takimatina baktim.. 8-16. Haftaya kadar plesanta olusup progestan hormonu salgiyana kadar igne devam eder yaziyor..

Hekese bu kadar çok vermiyorlar bildiğim kadarıyla ben iğneden zaten korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdilik 5 tane verdiler ama ne zaman kullanacağımı söyleyecekler

Hekese bu kadar çok vermiyorlar bildiğim kadarıyla ben iğneden zaten korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdilik 5 tane verdiler ama ne zaman kullanacağımı söyleyecekler
Yaa korkuyu yendiriyor bu bebisler bize transfer olmadin o zaman sen? Hangi asamadaydin ismini hatirliyorum ama ne durumda oldugunu hatirlayamadim.. evet kimi doktor 4-5 gunde bir veriyor kimi doktor belli haaftaya kadar ama bizimkisi 3 ay vercek.. ikiz diyemi dedim.. ama hastalarinin hepsi ayniymis.. cok garantici doktorum var ya disimizi sikiyoruz ama suanki halimi sadece kocam ve buyuk ailem anlar.. esimin elleri kurudu.. hergun alkol, kolonyayla ovalamaktan.. agri olmasada ur gibi oluyor uzerine oturamiyorsun degisik durumlar ya..

Benim 2 yumurtam vardı embriyo oldu ama rahim duvarı inceydi birde adetliyken toplanmıştı dondurdular diğer adetimde doktor yumurtaların var bunlarıda toplayalım defi iki taneyle kalmayalım dedi bizde tmm dedik şimdi muayeneden çıktım 4 büyük 3 küçük yumoşum var Pazartesi toplanacak bi sıkıntı olmazsa taze transfer yapıcaz inşallah

Hadi hayirlisi seninkisi havuz yapmis gayet mantikli transfer surecine girince olmayinca yedekte embriyon olsun istiyor doktorlar yada sen zaten opuya kadar o kadar igne ilac yiyosun cekiyosun sikintisini yumurtalarin toplansin dollensin de hadi gayret o zaman adetin ne zamandi? Yada ne zaman olacaksin

25 Haziran’da olmuştum ama biraz karıştı yumurta toplandığı için erken olmuştum bu ay 20 sinde olmam lazım ama yumurta toplanınca yine erken olurum yada transfer olur hiç olmam ay çok heycanlıyım yaa rabbim her işimde kolaylık verdi inşallah bundan sonrada böyle devam eder

Saba doktorun yumurtalar dollenio embriyo olduktan sonra yaklasik adetinden bir hafta sonra transfer islemi yapiliyor yapilmadan once belki rahim kalinligi bakilcak.. ilaclarla muhakkak takviye etmesi gerekcek.. bundan sonrasi bekkeyisli ama cok guzell umut dolu bir surec.. hamis haberlerini bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…