Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

uklacım canım bence test gununu bekle derım erken daha test ıcın yanlıs sonuc falan cıkar bos yere moralını bozma ben bı yaptırıyım asılamayı aklımdan bıle gecırmıycem valla testı durabılırsem tabi:1rolleyes:

Çok komik yaadelikafaduldendelikafadulden Görsen varya mit ajanları gibi çalışıyorum.

ben -kat boş gelebilirsin tamam
eşim -ben geldim kapıyı aç tamam
sonra kapıyı kapatıp elinde uzun tabancalı korumalar gibi duruyorum kimse yaklaşmasın diye
eşim - işlem tamam
ben - dışarda kimse yok kabı verebilirsin tamam
ben - asansör çağırıldı sen hemen asansöre koş tamam :))
Polis telsizi var sanki elimizde
Ordaki yetkililer kim geldi kim gitti bilmiyorlar :)):roflol::roflol::roflol::roflol:

canım valla bunlar da anı olacak ıste bebıslerımıze anlatcaz senın ıcın nelere katlandık dıye kaydirigubbakcemile3 benımkı benı goturmuyo adamın bırı esıyle gırmıs odaya ordakı mıllet dalga gecmıs :roflol: bı kac kez dedım bende geleyım dıye olmaz dedı aman sen ver de ben gelmesemde olur dedım napıyım gıtsem azcık eglenırdım nolcak yanı dı mısırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
ayy bizde aşılamadan önceki testde eşimle gittik dediler şu numaralı odaya gidin
gittik işçiler katta çalışıyo biz koçişle odaya girdikkk :roflol: adamlar bize bakıyooo
sonra eşim odaya geçti ayyy beni bi gülme aldı diyorum sana efekt yapayımmı öldük gülmektenn :roflol::roflol: ben efekt yapıyorum koçiş beni görmüyo kafamı sağa bi sola sallıyorum ahuh diyee gülüyorum :roflol::roflol: ayyyy tabi bizim test sonucu 14 den 7 düştüüü :roflol::roflol: odadaki lavaboda koçiş ellerini yıkıycak birde hemşire çağırma düğmewsine basmış adam geldi ben açamam dedim hanfendi açın diyor yok diyorum sonra siz zile bastınız kapatın düğmeyi dedi :roflol::roflol:

valla bızden ıı ajan olurmus da bakma ıste sırnaşık şey benımde rahım fılmımı cektırmeye gıderken gızlı saklı kımse bılmıyo ya tedavı oldugumuzu bı tanıdık falan gorurse dıye ben buldugumu sarmısım kafaya atkı sapka kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benımkını onden yolladım asagı kata ın bak tanıdık varsa saklanalım dr gelene kadar dıye tel acmıs ın asagı burası temız dıye sankı hafıyecılık oynuyozkaydirigubbakcemile3

Sizinkide çok komikmiş yaaa. Valla bide bide nazlı hani gelse ben kendimden çıkarıp verecem. Zaten rüyamda gördüm elimde semen dolu bi şırında boş oda arıyordum güya kendi kendime aşılama yapacakmışım. Artık gide gele o kadar öğrendikki prosedürleri valla doktorlar kadar bilgimiz var artık alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen öyle canımmm diyorum 10 dk işlem bitti
bu işi bilsem kocişe diycem sen uygun bir mevkiye aşılamayı yapp en azından para vermeyiz

aayyy alemsiniz valla. öldüm gülmekten... bizimkide çok farklı değil hani... ben odayı merak ediyom.
ben merak ettikçe o anlatmıyoo.... uyuz oluyom... neyse allahtan gidip yapıyorlar.. onlar içinde zor bir durum. ama bizim gibi onlarda alıştılar....a.s

kızlar az evvel doktorumla konuştum yarın aşılama için 10 da gideceğim bu 2 ci aşılamam inşallah bunda tutar.5 tane yumoşum varmış :) hepside güzel büyümüş bakalım kaçı tutacak dua edin kızlar inşalah hepimiz emeklerimizm karşılığını alırız bebişlerimizi alalım kucaklarımıza

ya canım aynen 10 defa kapı çalındı sinir oldum diye burnundan soluyodu benimki de ama hareketliliğe biz de şaşırdık çünkü varikoselden dolayı hareketlilik biraz düşük çıkıyordu acaba 3-4 gündür yaptığımız havuç kürü ve cevizlerin hikmeti mi bilemedim oooffff offf nedir bizim bu hallerimiz yarabbim,gülermisin ağlarmısın

şu tuvalette test meselesi benim de canımı sıktı.. özel odalar olmalı... biz öyle yaptırdık...
bir daha gitme o hastahaneye umarım gerek kalmaz...

sorma yaa daha neler yaşıcaz bakalım komedi-drama yaşıyoruz valla herkesin ne komik hikayeleri varmış,bi de bu işin neden olmadığını anlayabilsem.benimkinde varikosel var,hareketlilik biraz düşük ama ürolog ameliyata gerek yok,olur düşünmeyin diyo bende bişey yok ama her ay klomen di,çatlatmaydı,muayeneydi offf offffffffffffff

oooooooo alkisalkisalkis süpersin ya bir de ikiz olurmuşş kıss sayı iyi şekerim hadi inşallah rastgele diyelimmmm delikafadulden amin canımmm inşallahhh

bızım hareketlılık %70 ama ıltıhabı gecıremedık cnm yuvarlak hucre 4 mılyondan ancak 3 e dustu o kadar antıbıyotıge ragmen kocacım sıgarayı bıraktı bu ay bakalım inssperm sayımız yukselır bıraz daha:Saruboceq:

hadi rastgele..... inş. çabucak tutunurlar... aşılama esnasında hep dua et arkadaşım olan biten o anda.....

allah yardımcımız olsun canım biz de işte varikoselden çekiyoruz sanırım bilemiyorum uğraşıyoruz işte bu kadar ilaç iyi değil ama bebeklerimiz için katlanıyoruz

kızlaaaar hadi yaffff bi hamile haberi gelsin aryaderya hadi sen başı çek..benim doğal aşılamadan bişey çıkmaz bu ay hadi bakalım gelsin hamileler................

kızlarr yrn dr a gıdecem hayırlısıyla bı baslasam su ılaclara dua edın nolur yıne kıst falan cıkmasın kafayı yıyecegım valla

kızlaaaar hadi yaffff bi hamile haberi gelsin aryaderya hadi sen başı çek..benim doğal aşılamadan bişey çıkmaz bu ay hadi bakalım gelsin hamileler................

inş..canım bende istiyorum ama allah bilir artık. durumumda bir değişiklik yok.. ama kısmett.... ptesi kesin belli olur....

kızlarr yrn dr a gıdecem hayırlısıyla bı baslasam su ılaclara dua edın nolur yıne kıst falan cıkmasın kafayı yıyecegım valla

canım çıkmaz birşey sıkma sen canını zaten o kistleri biz canımızı sıka sıka yapıyoz....
hayırlısıyla başla bakalım tedavine.....

30/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
esila-tr.............................30/nisan
ebruli59............................1/mayıs
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…