- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.081
ayyy kızlarrr bi akıol verin kanda baktırsam mı yaaa
adetime 6 gün varrr midem yanıyoooo başım ağrıyoooo uykum geldiii psikolojik olduğunu ndüşünüyorum
dünkü testten sonra karar veremiyorum beklemek daha çok canımı sıkıyor gidip yaptırsam koçiş kızacak beklemedim diyeeee işyerimdeyimmm
ne zaman kanda baktırsam ertesi gün adet oldum yine öyle olurmu acep
sorma canım aynı dert bızde de varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.esım odaya gırmek ıstemıyo spremıyogram testı ıcın. mıllet kapıyı calıp duruyo yetmıyomus gıbı bıde zorluyolar acmak ıcın dıyo 2 de bırsırnaşık şey baya ugrasmıs zavallım gulmekten yıkıldım anlatırken her geldıgınde bı daha gıtmm dıye dırenıyo garıbım ama napsın benım cenemı cekmetense gıdıyo :roflol::roflol:
Çok komik yaadelikafaduldendelikafadulden Görsen varya mit ajanları gibi çalışıyorum.
ben -kat boş gelebilirsin tamam
eşim -ben geldim kapıyı aç tamam
sonra kapıyı kapatıp elinde uzun tabancalı korumalar gibi duruyorum kimse yaklaşmasın diye
eşim - işlem tamam
ben - dışarda kimse yok kabı verebilirsin tamam
ben - asansör çağırıldı sen hemen asansöre koş tamam :))
Polis telsizi var sanki elimizde
Ordaki yetkililer kim geldi kim gitti bilmiyorlar :)):roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok komik yaadelikafaduldendelikafadulden Görsen varya mit ajanları gibi çalışıyorum.
ben -kat boş gelebilirsin tamam
eşim -ben geldim kapıyı aç tamam
sonra kapıyı kapatıp elinde uzun tabancalı korumalar gibi duruyorum kimse yaklaşmasın diye
eşim - işlem tamam
ben - dışarda kimse yok kabı verebilirsin tamam
ben - asansör çağırıldı sen hemen asansöre koş tamam :))
Polis telsizi var sanki elimizde
Ordaki yetkililer kim geldi kim gitti bilmiyorlar :)):roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ayy bizde aşılamadan önceki testde eşimle gittik dediler şu numaralı odaya gidin
gittik işçiler katta çalışıyo biz koçişle odaya girdikkk :roflol: adamlar bize bakıyooo
sonra eşim odaya geçti ayyy beni bi gülme aldı diyorum sana efekt yapayımmı öldük gülmektenn :roflol::roflol: ben efekt yapıyorum koçiş beni görmüyo kafamı sağa bi sola sallıyorum ahuh diyee gülüyorum :roflol::roflol: ayyyy tabi bizim test sonucu 14 den 7 düştüüü :roflol::roflol: odadaki lavaboda koçiş ellerini yıkıycak birde hemşire çağırma düğmewsine basmış adam geldi ben açamam dedim hanfendi açın diyor yok diyorum sonra siz zile bastınız kapatın düğmeyi dedi :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ayy bizde aşılamadan önceki testde eşimle gittik dediler şu numaralı odaya gidin
gittik işçiler katta çalışıyo biz koçişle odaya girdikkk :roflol: adamlar bize bakıyooo
sonra eşim odaya geçti ayyy beni bi gülme aldı diyorum sana efekt yapayımmı öldük gülmektenn :roflol::roflol: ben efekt yapıyorum koçiş beni görmüyo kafamı sağa bi sola sallıyorum ahuh diyee gülüyorum :roflol::roflol: ayyyy tabi bizim test sonucu 14 den 7 düştüüü :roflol::roflol: odadaki lavaboda koçiş ellerini yıkıycak birde hemşire çağırma düğmewsine basmış adam geldi ben açamam dedim hanfendi açın diyor yok diyorum sonra siz zile bastınız kapatın düğmeyi dedi :roflol::roflol:
sorma canım aynı dert bızde de varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.esım odaya gırmek ıstemıyo spremıyogram testı ıcın. mıllet kapıyı calıp duruyo yetmıyomus gıbı bıde zorluyolar acmak ıcın dıyo 2 de bırsırnaşık şey baya ugrasmıs zavallım gulmekten yıkıldım anlatırken her geldıgınde bı daha gıtmm dıye dırenıyo garıbım ama napsın benım cenemı cekmetense gıdıyo :roflol::roflol:
şu tuvalette test meselesi benim de canımı sıktı.. özel odalar olmalı... biz öyle yaptırdık...
bir daha gitme o hastahaneye umarım gerek kalmaz...
kızlar az evvel doktorumla konuştum yarın aşılama için 10 da gideceğim bu 2 ci aşılamam inşallah bunda tutar.5 tane yumoşum varmış :) hepside güzel büyümüş bakalım kaçı tutacak dua edin kızlar inşalah hepimiz emeklerimizm karşılığını alırız bebişlerimizi alalım kucaklarımıza
ya canım aynen 10 defa kapı çalındı sinir oldum diye burnundan soluyodu benimki de ama hareketliliğe biz de şaşırdık çünkü varikoselden dolayı hareketlilik biraz düşük çıkıyordu acaba 3-4 gündür yaptığımız havuç kürü ve cevizlerin hikmeti mi bilemedim oooffff offf nedir bizim bu hallerimiz yarabbim,gülermisin ağlarmısın
kızlar az evvel doktorumla konuştum yarın aşılama için 10 da gideceğim bu 2 ci aşılamam inşallah bunda tutar.5 tane yumoşum varmış :) hepside güzel büyümüş bakalım kaçı tutacak dua edin kızlar inşalah hepimiz emeklerimizm karşılığını alırız bebişlerimizi alalım kucaklarımıza
bızım hareketlılık %70 ama ıltıhabı gecıremedık cnm yuvarlak hucre 4 mılyondan ancak 3 e dustu o kadar antıbıyotıge ragmen kocacım sıgarayı bıraktı bu ay bakalım inssperm sayımız yukselır bıraz daha:Saruboceq:
kızlaaaar hadi yaffff bi hamile haberi gelsin aryaderya hadi sen başı çek..benim doğal aşılamadan bişey çıkmaz bu ay hadi bakalım gelsin hamileler................
kızlarr yrn dr a gıdecem hayırlısıyla bı baslasam su ılaclara dua edın nolur yıne kıst falan cıkmasın kafayı yıyecegım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?