- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.061
kızlar bu ankalife ı çok övüyorlar,bilginiz var mı
biz 5 yıllık evliyiz ikimizde de hiçbir sorun yok,bu 2. aşılamamız sonuç pazartesi belli olcak,hepimiz için hayırlısı arkadaşlar..
senin içinde hayırlısı olsun... benimde 2 si yada 3.ünde belli olur demişti doktor ...
ama kararsızım..[/QUOTEbeklemek çok zor gerçekten,aşılamadan sonra uyusak ve 15 gün sonra uyandırsalar bizi ne güzel olurdu değil mi??neyse senin çok az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız.
canlarımmm doktordan geliyorumm maleseff bu ayda olmadıı ne yapalımm kısmet değilmişş..vakti zamanı gelmemiş demek kii..emin olun hiç üzülmedimm..kendime söz verdim üzülmücem diyee... bi damla göz yaşı bile dökmedimm..üzülmekle ele bişey geçmiyorr..her zaman pozitif olacaksınn bunu öğrendimm...zamanla herşeye alışıp herşeyi öğreniyorsunn..allahım ne zaman ol derse o zaman olacakk..benimm içim rahat elimden geleni yapıyorumm gerisi rabbime kalmışş.o ne zaman layık görürse o zaman olacakk..olacağına da inanıyorumm bu sınavdan geçicem inşallah hepimiz geçicezz...yeterki allah nasip etsin yeterki bebişler sağlıklı hayırlı gelsinlerr...ayy doktorumm benden daha çok üzüldü ayoll... :)))))))) eşimde çok üzüldü onu teselli etmekle uğraştım dün akşamm.. allahtan annesi ve babası geldiler pasta almışlar doğum gününü kutladıkk kafamız dağıldı.. bugün doğum günümde.bu ay tedaviye ara verdikk yumoşların küçülmesi gerekiyorr...adetim 27 mayıss.. belki allah bu ay kendiliğinden nasip eder rabbim..ama kısmet olmazsa 3.aşılama...sonuç alamazsak ta ekimde tüp bebekk...herşey kısmet herşey allahtan o ne zaman ve nasıl nasip ederse öyle olacakkk...allahh hepimizin gönlüne göre versinn..
canım senn vaktin vardı daha biraz erken bakmış olmayasın bide idrarda baktıysan çıkmaması yüksek bi ihtimal
inş.. canımm.. şu haberi bir bende kesin alsam... ama test yaptırmaya korkuyorum.. erken mi daha diye. bugün 10.günn
30/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
aslımuratelkoca................27/nisan.....:uhm:
esila-tr.............................30/nisan
ebruli59............................1/mayıs
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam)klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)
kızlar bence önümüzdeki hafta :CüvCüv: patlaması olacak. şu listeye bir bakın.....hihoyyyt
canım tüp bebek bölümünden araştırdım biraz izmirde özel ege tüp, izmir tüp, 9 eylül , kent hast... gibi hastanelerin adı geçiyor istersen int. gir bunları araştır... ist.dan anca bu kadar yardım olur...kaydirigubbakcemile5
kızlar bişey daha danışıcam size ben aşılamamı izmirde yaptırdım özel bir hastanede uzun süredir oraya gidiyorum,tedavime ordaki doktorumla başladım.ama aşılamada hoşumuza gitmeyen şeyler oldu,eşime sperm vermesi için tuvalete gidin dediler biz de şok olduk tabii,eşim de çok rahatsız oldum zaten çok az sperm geldi falan dedi,ama hemşire doktora hareketlilik %85 spermler iyi falan dedi.ama allah korusun tutmazsa bir daha oraya gitmeyelim dio eşim,izmirde yeni sayılırım nereye gideceğimi de bilmiyorum kızlar sizden yardım istiyorum
ya canım listede o kadar isim varki illaki biri tutar dimiii
ne olur gelsin bebeişler yaaasenağlama
ya canım benim çok çoook teşekkürler araştırıcam hepsini,artık paramızın yettiği yere kadar gidicez allah kerim umut kesilmez dimi.ben asıl seni merak ediyorum ne zaman sonuç alacaksın
Canım senin hareketlilik süpermiş valla. Bizim sıfır anca yıkanınca 20 hareketlilik oluştu senin ne gibi sorunun vardı.
Benim eşimde ben kavaboya gidicem kimse beni görmesin sen kabı çaktırmadan al gel diye ısrar ediyo. Hemşire hayır deyip odada olması gerekiyo deyincede hastanede o katı boşaltıyoruz :)) :teytey::teytey:
ayyyyyyyy valla çatlıycamm ne bu topikten çıkabiliyom.. ne iş yapabiliyom... işteyim zaten....
test için erken.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?