- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.101
slm catlog ..yaaaaa olumsuz olmayınn...bende heyecanlandım çookkk sivilceler bastıı benideee..inş..o adet sancısı değil bebiş sancısıdır.:CüvCüv: kırmızıları görmeden vazgeçmee bence...test yaptın mı hiççç...zaten daha 10 gün olmuş aşılama olalı .bence 12 gün kan testi yaptırrr..senin aşılama 18 de oldu dimi ..ümidini yitirmeee..ben bazen kendimi şöyle avutuyorummm..çıkmamış candan ümit kesilmezz..benim bebiş inatçı çıktıı bak anası gibii...zor gelcek uğraştırıyorrr beniiisırnaşık şey ....okkk...biraz da olsa gülümsetebilmişimdir umarım seniii...hihoyyytdelikafadulden
merhaba arkadaşlar bende ne zamandır giremiyorum siteye giremedigim sürede hamiş haberi alan varmı.ben bu geçtigimiz ay aşılama yaptırmamıştım dr um yumurtalıklar istedigim gibi degil o yüzden normal yolla deneyin dedi yumurtalıklar için igne de kullanmıştım ama gene fayda etmedi kırmızılar geldi.artık bi süre tedaviye ara vermeye karar verdim biraz kafayı dinlemem gerek çok kafaya takıyorum aşırı stres yapıyorum. ama artık herşeyin hayırlısı.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bi gün bende buraya hamileyim diye yazabilirim.
kızlar bana hiç yardımcı olacak kimse yok muu senağlama
yoyecim merhaba,bende izmirde tedavi oluyorum ,benim eşim egede olduğu için biz orda yaptırıyoruz ama irenbeyi sana şiddetle tavsiye ederim canım,alsancakta ve dilek hanım var orda,süper biryer
evet yoyacım bende irenbe dilek hanıma gidyorum belki sitede merkez adı verilmez diye yazmadım ama baktım ki porblem yok söliiimm dedim
inşallah canım inşallah ihtiyacın kalmaz ama emin ol dilek hanım kadın doğumcudan önce psikolog bence ruh sağlığını iyi gelio kadın ayol bi tılsımı var ama çözemedim acık pahalı muayenesi ama ee valla değer anamın ak sütü gibi helal olsun diyorum canım dokturum:1hug:
ya kızlarrrr sesimi duyun ya bende garip bişey var dr bana kullanmam için Crinone jel verdi 12 gün kullandım sonra bende aşırı derecede sıvı gelmeye başladı uyandığımda gündüzler akşamları sırılsıklam dolaşıyodum kaşıntı yaptı kabarttı mahvetti bende bıraktım 3 adet kaldı çünkü ama şimdide o jel koyu beyaz kıvam şeklinde kepek gibi geri geliyo niye böyle oldu aranızda bunu yaşayan varmı????????
sinir oluyorum tuvalete gidiyorum peçeteye topak topak geliyooo(((
inşallah canım gelir bebeklerimiz hayırlısıyla bende aşılama sonucumu bekliyorum olmazsa bu ay tekrar yaptırmayı düşünmüyorum şu karbonatlı suyu denicem bakalım bu ay belki de fayda olur
a.s.
ya kızlarrrr sesimi duyun ya bende garip bişey var dr bana kullanmam için Crinone jel verdi 12 gün kullandım sonra bende aşırı derecede sıvı gelmeye başladı uyandığımda gündüzler akşamları sırılsıklam dolaşıyodum kaşıntı yaptı kabarttı mahvetti bende bıraktım 3 adet kaldı çünkü ama şimdide o jel koyu beyaz kıvam şeklinde kepek gibi geri geliyo niye böyle oldu aranızda bunu yaşayan varmı????????
sinir oluyorum tuvalete gidiyorum peçeteye topak topak geliyooo(((
kızlar bu asılama ıgnelerı kılo yapıyo mu bana dr fostımon verdı bıde ılaca kacıncı gunu baslıyoruz adetın bılgınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?