Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şu listeyi de bir düzenleyelim ??? olanlar nerdesiniz... yola devamlar hani adet tarihleriniz sizi yukarı alaım.... hadi hareket lütfen...

BEBEĞİM

İlk evlendiğimizde seni karnımda taşımaya ,doğurmaya ve seninle bir hayat yaşamaya cesaretim yoktu.
Yıllarcada bu cesareti kendimde hissedemedim.Aradan 4 yıl geçti içimde ansızın büyümeye ve yeşermeye başlayan annelik istediğini hissettim.Artık heryerde etrafımda
olan anne adayları ve ufacık bebeklerine sarılan anneler ilgimi çekmeye ve kalbimi okşamaya başladı..İşte o an tamam dedim artık benimde hayatıma bir renk katacak
bir bebeğim olmalı ben anne olmalıyım dedim.
Bir ceninin anne karnında büyümesini seni karnımda hayal ederek günlerce saatlerce izledim gün gün seni nasıl taşıyacağımı ve karnımda benimleyken neler yapabileceğimize
baktım.Bunları babanla paylaştım ve seni dünyaya getirmek için heyecanlandık..Adet günlerini hiç sevmezken o günler sanki gelmek bilmez oldu acaba sen benimlemisin
bebeğim benimlemi diye heray hastalanana kadar bekledim sabırsızlıkla...
Ama heray buayda benimle değilmiş bebeğim diye hüsranla bir sonraki ayı bekledim tam bir yıl boyunca …
ama olmadı bebeğim bir türlü bize katılamadın.Doktorlardan yardım almak istedik korkarak gittik doktor amcalarına bana ve babana testler yaptılar
O acıları sadece sen bizimle ol diye çektim hatta espri bile yaptım dünyaya bir gelsin
poposuna poposuna vuracağım bunların acısını yaşatacağım ona diye….keşke gelebilseydin kıyarmıydın sana hiç.pamuklara sarardım seni…
olmadı bebeğim babana azosperm dediler senin dünyaya gelebilmen için babanın ameliyat olması ve seni normal yolla dünyaya getiremeyeceğimizi öğrendik.
Bana doktor amcaların ameliyat dedi senin oluşup bana sımsıkı tutunup beni birdaha
bırakmaman için laparaskopi olman gerekiyor dediler o ameliyattan korkan annen hiç korkmadı ameliyat masasına yatarken o minicik ellerini tutup o yumuşacık yanaklarını
öpebileceğim günleri umut ederek yattım derken birsürü masraf çıkardılar önümüze sanki
yüce rabbim sana sahip olmama engel olurmuş gibi..
Benim sana sahip olmak için yaşadığım cesareti şuan baban maalesef sağlayamıyor ben sana bu kadar yanıp tutuşurken karnımda seni bukadar hissetmek isterken seni kucağıma
alıp öpmek isterken bakıpta içime sokmak isterken önüme engeller çıktıkça çıkıyor bebeğim.Çevremde doğacak bebeklere sevinemiyorum bile artık kıskanç oldum
canım bebeğim hasretle ve içtenlikle senin aramıza katılman için çok uğraştım ama gücüm yok ne olur benim kadar baban ve sende çaba sarfedin yoruldum bebeğim annen yoruldu…………….ne olur gel artıkkkkkkkk.
kızlar bunu baska bı topıkten buldum cok duygulandım aynı seylerı bende yasıyorum paylasmak ıstedım sızlerlesenağlama

ayderya canım heyecanla sonucunu beklyorum umarımla senle beraber hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.biz bu ay aşılama yapmadık.normal yolla bakacağız.hayırlısı ama sizinle beraberim hep.adet tar 23 mayıs hayırlısı.allahım bu sınavı geçmemize yardım et

dün hiç foruma giremedim kızlar selamlar herkeze:)
nesselcim çok sağol desteğin için, evet benim aşılama 18 inde idi.o gün çok fazla adet belirtim vardı bugün de tatlı istiyorum ama hiç ağrım yok gibi. 12. günüm bugün ama test yapmaya çok korkuyorum doktor 15. gün yap demişti bekliyorum.
bide kızlar bende 3-4 gündür ara ara çok koyu kıvamlı açık sarı gibi bi akıntı var bu ne ki bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ayrederya canım senden ilk müjdeli haberi bekliyoruzsenin geçen günkü kanaman umarım yerleşme kanamasıdır bende de bişey yok ama daha 3 günüm var senin aşılaman da 18 de mi yapıldı

merhaba arkadaşlar bende ne zamandır giremiyorum siteye giremedigim sürede hamiş haberi alan varmı.ben bu geçtigimiz ay aşılama yaptırmamıştım dr um yumurtalıklar istedigim gibi degil o yüzden normal yolla deneyin dedi yumurtalıklar için igne de kullanmıştım ama gene fayda etmedi kırmızılar geldi.artık bi süre tedaviye ara vermeye karar verdim biraz kafayı dinlemem gerek çok kafaya takıyorum aşırı stres yapıyorum. ama artık herşeyin hayırlısı.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bi gün bende buraya hamileyim diye yazabilirim.

inşallah canım gelir bebeklerimiz hayırlısıyla bende aşılama sonucumu bekliyorum olmazsa bu ay tekrar yaptırmayı düşünmüyorum şu karbonatlı suyu denicem bakalım bu ay belki de fayda olur
a.s.

yoyecim merhaba,bende izmirde tedavi oluyorum ,benim eşim egede olduğu için biz orda yaptırıyoruz ama irenbeyi sana şiddetle tavsiye ederim canım,alsancakta ve dilek hanım var orda,süper biryer

evet yoyacım bende irenbe dilek hanıma gidyorum belki sitede merkez adı verilmez diye yazmadım ama baktım ki porblem yok söliiimm dedim

teşekkür ederim hemen araştırıcam dilek hanım iyi diyosanız deneyebilirim ama inşallah ihtiyaç kalmaz

inşallah canım inşallah ihtiyacın kalmaz ama emin ol dilek hanım kadın doğumcudan önce psikolog bence ruh sağlığını iyi gelio kadın ayol bi tılsımı var ama çözemedim acık pahalı muayenesi ama ee valla değer anamın ak sütü gibi helal olsun diyorum canım dokturum:1hug:

Canım sen aşılama için mi gidiyorsun yoksa tüp mü?? sorun neydi biraz anlatır mısın

ya kızlarrrr sesimi duyun ya bende garip bişey var dr bana kullanmam için Crinone jel verdi 12 gün kullandım sonra bende aşırı derecede sıvı gelmeye başladı uyandığımda gündüzler akşamları sırılsıklam dolaşıyodum kaşıntı yaptı kabarttı mahvetti bende bıraktım 3 adet kaldı çünkü ama şimdide o jel koyu beyaz kıvam şeklinde kepek gibi geri geliyo niye böyle oldu aranızda bunu yaşayan varmı????????
sinir oluyorum tuvalete gidiyorum peçeteye topak topak geliyooo (((

canım bana doktor jel vermedi ama progestan hap verdi hormon ilacın etkisinden mi bilemiyorum benim de bu hafta çok koyu jöle gibi akıntım var seninde hormonal olabilir mi?
kaşıntı sebebii alerjiktir mutluka ama akıntı...bilmiyorum zayten buay aşılamadan dolayı bedenimi tanıyamıyorum??

kızlar bu asılama ıgnelerı kılo yapıyo mu bana dr fostımon verdı bıde ılaca kacıncı gunu baslıyoruz adetın bılgınız var mı?

inşallah canım gelir bebeklerimiz hayırlısıyla bende aşılama sonucumu bekliyorum olmazsa bu ay tekrar yaptırmayı düşünmüyorum şu karbonatlı suyu denicem bakalım bu ay belki de fayda olur
a.s.

inşallah canım aşılaman tutar inşallah bizlerde kavuşuruz bebişlerimize.ilaçlar igneler tedavi süreci yoruyo insanı.biraz kafayı da dinlemek lazım.herşeyin hayırlısı olsun inşallah.bu karbonat olayı ne banada yazarmısın canım.kendine dikkat et.:1hug:

canım ılacın yan etkısı olmasın dr u arayıp sorsaydın bı.bence bebıs var ve o jelden hoslanmadı gıcık oldu tepkısını oyle bellı edıyoalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s

kızlar bu asılama ıgnelerı kılo yapıyo mu bana dr fostımon verdı bıde ılaca kacıncı gunu baslıyoruz adetın bılgınız var mı?

canım ben adetin 2. günü iğneye başladım, 2 haftada 2 kilo aldım ama doktor ilaçların aldırmıcanı iddia etti sadece şişlik yaparmış ama ben yediklerimi azalttım ama yinede kilo aldım, bide multivitamin tarzı bişey de verdi belki oda aldırmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…