- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.041
kızlar bişey daha danışıcam size ben aşılamamı izmirde yaptırdım özel bir hastanede uzun süredir oraya gidiyorum,tedavime ordaki doktorumla başladım.ama aşılamada hoşumuza gitmeyen şeyler oldu,eşime sperm vermesi için tuvalete gidin dediler biz de şok olduk tabii,eşim de çok rahatsız oldum zaten çok az sperm geldi falan dedi,ama hemşire doktora hareketlilik %85 spermler iyi falan dedi.ama allah korusun tutmazsa bir daha oraya gitmeyelim dio eşim,izmirde yeni sayılırım nereye gideceğimi de bilmiyorum kızlar sizden yardım istiyorum
kızlar bana hiç yardımcı olacak kimse yok muu senağlama
sakinlik canım durumun nedir
adet oldunmu ??
benim bu gün 15. günüm dün evde basit bir test yaptım çıkmadı benim olmadı yani ademi beklyorum
canım ya dün adet oldum dr gittim tekrar bu ay deniycez aşılamayı ayrederyacım listeye tekrar ekleyebilirsin beni ve bu son olur inş test tarihi 26 mayıs bu arada senden güzel haber beklioz canım aşılaması tutmayan arkadaşlarda hiç üzülmesin vakti gelince biz beklemesekte gelacak bebişlerimiz
hihoyyytyarın benimki belli oluyor umarım pozitif olur
canım ya dün adet oldum dr gittim tekrar bu ay deniycez aşılamayı ayrederyacım listeye tekrar ekleyebilirsin beni ve bu son olur inş test tarihi 26 mayıs bu arada senden güzel haber beklioz canım aşılaması tutmayan arkadaşlarda hiç üzülmesin vakti gelince biz beklemesekte gelacak bebişlerimiz
Ben dün evde baktım negatif benimki kızlarrr
kızlar bu ankalife ı çok övüyorlar,bilginiz var mı
Ben dün evde baktım negatif benimki kızlarrr
canım ekledimm.. hadi hayırlısı olsun tez zamanda kavuş bebişine....
sakinlink,yoye, cingis.pembesi ,ukla, angeeeel.87, incemeşe , çakıltaşı, nessel hepinize iyi dilekleriniz için tşk .ediyorum.. bugün sizlerle birlikte daha bir umutluyum. dün çok kötüydüm.. hayırlısı bakalım.. bekleyip göreceğiz az kaldı..
caanım ilk lekelerin dün gelmişti galiba senn yanlış hatırlamıyosam bu sabah devamı gelmediyse inş bebişin tutunmuş olur çünki benim akşam kahve rengim geli çok az sabahınada kırmızılar koşarak gelmiş hemen inş güzel haber verirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?