- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.221
kızlar ne olur izmirde irnebeye giden arkadaşlarım bugün arayıp bi ön bilgi alayım dedim aşılama 380,takip 225 dedi,duyduğuma göre muayene 140 mış ben aşılama yaptıracağımda bunların hepsini mi ödicem anlayamadım kadın bana sadece aşılama ve takip ücretini söyledi ama 2. gün muayeneye gidiliyo ya onu söylemedi sanırımm offf offff ne olur allahım sen büyüksün yardım et gelsin bebeğim,bu paraları daha ne kadar verebiliriz bilemiyorum allahım yardım et,dualarımızı karşılıksız bırakma
slm.lar tatlı kızlar dün 2. aşılamamı oldum nisanın başında girdim buraya fazla yazmıyorum ama sizi takip ediyorum hepiniz inançlı yaşlarınız küçük evlilikleriniz yeni sayılır ben uzn yıllar beklemeden en kısa zamanda anne olcanıza yürekten inanıyorum aşada yazcaklrmı yazıp yazmamayı çok düşündüm kimseyle paylaşamadığım derdimi size açmak istiyorum üzüntülerinize bir nebze olsun umut olmak beterin beteri varmış deyip şükretmenizi istiyorum yanlış anlamayın şükürden acizsiniz demiyorumşimdii ben 32 yaşında 10yıllık evliyim 10yıldır vajinismus hastasıyım sizin gibi normal bir anne adayı değilim nekadar bilirsiniz bilmem bu tamamen psikolojik bir kadın hastalığı istem dışı kadın ilişkiye giremez 10 yıldır dr.dr. gezdim sonuç aynı tedavi adına neler yaşadım tahmin edemezsiniz maddi manevi çok kaybım oldu durumumu kimse bilmiyor en büyük şansım eşim allahın bir lutfu bu bir hastalık senin suçun deyil deyip katlanıyor bu durum da olan çok insan var bu sitede vajinismus bölümü olsa binlerce üyesi olur inanın ne yazikki özellikle kadındoğum dr.ları dahil bir çok kişi bunu anlamayıp kadının şımarıklığı olarak görenler var siz hakkımda nedüşünürsünüz bilmiyorum sadece şunu bilin hiçbir kadın basitbir korku naz yada şımarıklık için böyle bir çileyi çekmez bundan kurtılmak için nelere katlandığımı yazsam içiniz sızlar en basiti tüp bebeğe karar verdim derdime çare ararken yaşım geçiyor ne zaman anne olcam dedim gitim dr.a durumu anlattım önce tepki gösterip psikoloğa yönlerdirdi sonra ikna oldu direk tüp dedim üreme açısından problem olmadığı için önce aşı dedi sağlık güvenceli zaten 3 kere yaptırmam şart anestezi istedim kabul etmedi bas bas bağırdım o masada utandım sıkıldım kahroldum tutmadı 4 ay ara verdim dünde 2. yapıldı ilkinden daha zordu hala etkisindeyim ama herşeye değer bebeğim için dicem şuki ben böyle bir durumda umudumu hiç kaybetmiyorum bir gün annede olcam bu derttende kurtulcam ben çoğunuzun abla diyebileceyi yaştayım sizden ricam bana bu konuda bir şey sormayın merak ediyorsanız en doğru bilgiyi vajinismus dr.ulusoy yazın ordan öğrenin bu hastalığı en iyi tedavi eden odur bende bebeğim olsun inş. ona gidecem şimdi beni bu halimle anne adayı kabul edip aranızda kalmamı isterseniz burdayım dualarım sizinle benımde dualarınıza dahil olmam dileğiyle hayırlı gumalar
Günaydın kızlar, 22 ayın sonu bende gene aynı tek çizgi. Uklacım dün sana diyordum sakın pes etme diye bugün sen bana de çünkü dokunsalar ağlayacak durumdayım. Herşeye rağmen hayırlısı demek istiyorum. Benim aşılamamın 13. günüydü kızlar muhtemel adet günüm de yarın. Kullandığım ilaçlar yüzünden gecikebilir ama bu ay umut yok. Önümüzdeki aya 2. aşılamamı mı denesem direk tüp bebeğe mi geçsem onu düşünüyorum. Ne dersiniz?
dur bakalım kırmızılar gelmeden pes etmek yokkkk.... belli olmaz...
canım üzülme demiyeceğim insan üzülüyo..ama fazla yıpratma kendini ben daha yeni yeni toparlıyorum... inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlere....
canım bak ınsanın basına neyı cok dusunurse neden korkarsa o gelırmıs neden olumsuz dusunuyosun elbette bızımde olacak bebegımız pozıtıf ol lutfen Şeniz insan umudu olmadan beklentısı olmadan yasayabılır mı rabbım bızlerede nasıp edecek elbet sadece bızı sınıyo ona olan ınancımızı o hangı kulunu darda zorda bırakmıs kıyerimseniben ınsallah rabbımın bu sınavını da basarıla verecegız ne olur uzulme canım gun dogmadan neler dogar :teselli:
canım üzülme demiyeceğim insan üzülüyo..ama fazla yıpratma kendini ben daha yeni yeni toparlıyorum... inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlere....
Ya arkadaşlar 2 gündür siteye giremiyorum çatlıcaktım problem çözüldü heralde
AYREDERYA canım benim yeni adet tarihim 30 mayıs listeye eklersen sevinirim ama bu ay aşılama yaptırmıcam karbonatlı suyu kullanıcam yıkama için bakalım
UKLAcım sana da geçmiş olsun ve bebişi gelmeyen tüm arkadaşlarıma,uklacım üzülme dicem ama üzülüyo insan benimde fos çıktı ilk aşılamam 1 mayıs itibariyle adet oldum bu sefer tamam dedim tüm umudumu bağlamıştım ama yine gelmedi bebeğim
eşim canım benim ya gelip karnımı sevip duruyodu ikiz mi yoksa üçüz mü diye tık tık tık atıyo mudur kalpleri diye nasıl bi psikolojide olduk kızlar biz nasıl da yıkılıyo insan ne kadar ağlamıcam desem de ara ara geliyo ağlama kırizlerim artık ümidimi yitirdim hiç doğal yolla diğer türlü de olmıcakmış gibi geliyor bilmiyorum bişey oluyo sanki içerde tüm sprmler ölüyo yada benim foliküllerde yumurta hücresi mi yok anlamadım gitti.
Tam takmıcam diyorum bu haftasonu aşılamamın tutmama üzüntüsünü atlatıyım derken benden 3 sene sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım ardından bi akrabamız 3. bebeğine hamileymiş Rabbim sağlık ömür versin onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma çok üzülüyorum kızlar ya umutlanmaya çalışıyorum ama sanki hiç umudum yok
kusura bakmayın kızlar sizi de gerdim
Rabbim hayırlısıyla bizi de bebişlerimize hayılı en zamanda başta sağlıkla sıhhatle kavuştur inşallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar, 22 ayın sonu bende gene aynı tek çizgi. Uklacım dün sana diyordum sakın pes etme diye bugün sen bana de çünkü dokunsalar ağlayacak durumdayım. Herşeye rağmen hayırlısı demek istiyorum. Benim aşılamamın 13. günüydü kızlar muhtemel adet günüm de yarın. Kullandığım ilaçlar yüzünden gecikebilir ama bu ay umut yok. Önümüzdeki aya 2. aşılamamı mı denesem direk tüp bebeğe mi geçsem onu düşünüyorum. Ne dersiniz?
Canım benim dur bakalım daha regl olmadın sanırım çıkmadık candan umut kesilmez biliyorsun bende aşılamamın 13. ve 15. günü testde negatifi görmüştüm ama dedim belki de geç döllenme oldu hani sonraki çalışmalar işe taradı felan ama maalesef biz kendimizde becerememişizz
aman canım ya benim içimde çok huzursuz kötüyüm umutsuzum bu gün olabildiğince olumsuzum, işyerimde de sıkıntılarım var üstüste geliyor herşey kimselere anlatamıyorum anlatsamda kimse anlamıyor... dün dr u aradık, eşimle konuştuk biz bir süre ara vereceğiz bebiş olayına artık kendi doğal yolla gelmek isterse paşa gönlü bilir manevi anlamda çok yıprandımmm Allah daha beterinden korusun hepimizi tabiki... dr da bu ay kendi haline bırakıyorum önümüzdeki ay gel dedi. ama sanırım gitmeyeceğim yazı geçirir öyle giderim belki...
sen sıkma canını çok umutsuz şeyler yazdım ama sen bana bakma inşallah kalbine göre versin Rabbim
Canım kan testi yaptırmaya gidiyorum. Dua et ne olur. Hepiniz dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?