Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım aynen cok yıpratıcı ve zorlu bı surec ıcerısındeyız allahım hıc bırımızın emeklerını bosa cıkarmasın hem maddı hem manevı yonden.cok zor gercekten rabbım tez zamanada evlatlarımızı godersın bıze

kızlar hepiniz süpersiniz vallaaa,umudumuzu yitirmememiz gerek,hep iyi düşünüp iyiyi dileyelim,gerisi nasip kısmet.sakın yılmayın,umutsuzluğun kapısına kilit vurun,umutlarınıza ve biricik kocalarınıza sarılın ne demişler bu dünyada sağlık en büyük varlık,allah gördüğünüzden geri koymasın,her beklediğimiz gün bebeklerimizin ömrüne ömür katsın,hadi bakalım geleceğin en güzel anneleri yılmak yok,allah yardımcımız olsun

Ya arkadaşlar 2 gündür siteye giremiyorum çatlıcaktım problem çözüldü heralde
AYREDERYA canım benim yeni adet tarihim 30 mayıs listeye eklersen sevinirim ama bu ay aşılama yaptırmıcam karbonatlı suyu kullanıcam yıkama için bakalım
UKLAcım sana da geçmiş olsun ve bebişi gelmeyen tüm arkadaşlarıma,uklacım üzülme dicem ama üzülüyo insan benimde fos çıktı ilk aşılamam 1 mayıs itibariyle adet oldum bu sefer tamam dedim tüm umudumu bağlamıştım ama yine gelmedi bebeğim
eşim canım benim ya gelip karnımı sevip duruyodu ikiz mi yoksa üçüz mü diye tık tık tık atıyo mudur kalpleri diye nasıl bi psikolojide olduk kızlar biz nasıl da yıkılıyo insan ne kadar ağlamıcam desem de ara ara geliyo ağlama kırizlerim artık ümidimi yitirdim hiç doğal yolla diğer türlü de olmıcakmış gibi geliyor bilmiyorum bişey oluyo sanki içerde tüm sprmler ölüyo yada benim foliküllerde yumurta hücresi mi yok anlamadım gitti.

Tam takmıcam diyorum bu haftasonu aşılamamın tutmama üzüntüsünü atlatıyım derken benden 3 sene sonra evlenen kuzenimin hamile haberini aldım ardından bi akrabamız 3. bebeğine hamileymiş Rabbim sağlık ömür versin onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma çok üzülüyorum kızlar ya umutlanmaya çalışıyorum ama sanki hiç umudum yok
kusura bakmayın kızlar sizi de gerdim
Rabbim hayırlısıyla bizi de bebişlerimize hayılı en zamanda başta sağlıkla sıhhatle kavuştur inşallah:Saruboceq:

merhaba canım.ben uzun zamandır giremiyordum.biz aşılamayı biraz daha erteledik.doğal yolla devam edeceğiz.benim adet tarihim 12 mayıs.hoşçakalın.yerimseniben

canım senin yaşadıklarını bende yaşadım banada şımarık dediler azıcıkacıya dayanamıyor dediler benim problemim kızlık zarım mühürlüydü operasyon gecirdim ama bana narkoz vermediler okadar canım yandıki hala düşündükce beynim duruyor korkudan vajinusum olmuşum bir türlü ilişkiye giremiyordum evlilik hahatım zehirdi ne yiyiyor ne iciyor sadece ağlıyordum bu durum 2 ay sürdü yavaş yavaş korkumu yendim eşimin desteğiylen şuan 2 senelik evliyim herşeyi geride bıraktım şimdide çoçuğum olmuyor hiç korunmadım geçen ay aşılama yapıldı oda tutmadı bu acıya dayanmaya çalışıyorum şimdi seni çok iyi anlıyorum allah yardım etsin dayanma gücü versin inş bebeğine kavuşursun senağlama

Günaydın kızlar, 22 ayın sonu bende gene aynı tek çizgi. Uklacım dün sana diyordum sakın pes etme diye bugün sen bana de çünkü dokunsalar ağlayacak durumdayım. Herşeye rağmen hayırlısı demek istiyorum. Benim aşılamamın 13. günüydü kızlar muhtemel adet günüm de yarın. Kullandığım ilaçlar yüzünden gecikebilir ama bu ay umut yok. Önümüzdeki aya 2. aşılamamı mı denesem direk tüp bebeğe mi geçsem onu düşünüyorum. Ne dersiniz?

05/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
esila-tr.............................30/nisan.....:uhm:
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
boncuk1985.....................10/mayıs
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)

yoyecim canım 24 nisanda irenbede yaptırdım aşılamamı fiyatlar doğru canım ama doktorunla biraz pazarlık yap yinde derim benim iğnelerle ve ilaçlarla hemen hemen 900 tl yi buldu allah yardımcın yardımcımız olsun inşallah

dur bakalım kırmızılar gelmeden pes etmek yokkkk.... belli olmaz...

canım üzülme demiyeceğim insan üzülüyo..ama fazla yıpratma kendini ben daha yeni yeni toparlıyorum... inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlere....

Amin canım inşallah diyorummm

Haklısın, ama insanın elinden bir şey gelmiyor olumsuz sonuç aldıkça umutsuzluğa bir kez daha kapılıyorumm, Rabbim inşallah çok uzun süreli sınava tabi tutmaz bizleriii

canım üzülme demiyeceğim insan üzülüyo..ama fazla yıpratma kendini ben daha yeni yeni toparlıyorum... inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlere....

Canım aynı duygular içindeyim bende içim bir tuaff çok kırgınımmm içim buruk

Canım benim dur bakalım daha regl olmadın sanırım çıkmadık candan umut kesilmez biliyorsun bende aşılamamın 13. ve 15. günü testde negatifi görmüştüm ama dedim belki de geç döllenme oldu hani sonraki çalışmalar işe taradı felan ama maalesef biz kendimizde becerememişizz
aman canım ya benim içimde çok huzursuz kötüyüm umutsuzum bu gün olabildiğince olumsuzum, işyerimde de sıkıntılarım var üstüste geliyor herşey kimselere anlatamıyorum anlatsamda kimse anlamıyor... dün dr u aradık, eşimle konuştuk biz bir süre ara vereceğiz bebiş olayına artık kendi doğal yolla gelmek isterse paşa gönlü bilir manevi anlamda çok yıprandımmm Allah daha beterinden korusun hepimizi tabiki... dr da bu ay kendi haline bırakıyorum önümüzdeki ay gel dedi. ama sanırım gitmeyeceğim yazı geçirir öyle giderim belki...
sen sıkma canını çok umutsuz şeyler yazdım ama sen bana bakma inşallah kalbine göre versin Rabbim

Canım seni çok iyi anlıyorum. Hiç çekinme biizmle herşeyi paylaş. İçini dök rahatla. Canım benim 22. ayımdı senin de 1 yılı aşmış baktım. Yaşın kaç canım?

yaşım 31 canım evet 20 ay oldu bizimde gelen giden yok maalesef
senin yaş kaç tatlım

bende dün eşime diyodum siteye yeni giren yaşları daha genç olanlar 2. veya 3. denemelerinde hamile haberi veriyor bekleme süresi bizimki gibi 1 yılı geçtiyse tedavi görüyorlar ve doğru dürüst hamile kalan yok maalesef

kızlaar malesef 3. aşılamamda tutmadı .....1 mayısta kan testi yaptırdım tabiiki sonuç negatif bugün anca normale döndüm doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama şimdi canım hiç bişey yapmak istemiyor bu ay normal akışına bırakıcam artık haziranda ne düşünürüm bilmiyorum ama artık o güzel haberi bende eşime vermek istiyorum canım benim o da çok istemesine rağmen benim yanımda hiç sesini çıkarmıyooo elbet birgün bizde anne olcaz ama o gün artık gelsiiinn ya ...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…