Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,tebrik ederim.sizin problem neydi,kaçıncı aşılamandı bu?

canım gozunaydın darısı basımıza ıns ılk asılaman mıydı canım

mart ayında ilk aşılamamı oldum.nisan ayında da aşılama yaptıracaktım.ilk aşılama tutmayınca nısan ayında asılama yaptırmaktan vazgectım.hıc umudum yoktu.cunku yumurtlama gununde 1 kez ılıskıye gırmemle hamıle kaldım.hıc bır sorun yoktu ama 10 senedır hep olumsuz sonuc alıyorduk.Allah'ım dualarımızı kabul ettı.inş sızde en kısa zmanda bebişinize kavusursunuz.sakın moralınızı bozmayın.

İyiyim canım çok şükür, evet belki kimbilir bebişim kendisi gelirr ne büyük süpriz olur bizede keşke olsada teşekkürlerin bin türlüsünü sunsak birbirimize kaydirigubbakcemile5

Allah tamamına erdirsin tekrar canımmm ne güzel böyle haberler alınca ben çok mutlu oluyorummalkisalkisalkis

kaç gündür giremiyordum siteye.. bu haber süpriz oldu valla. allah tamamına erdirsin...
güzel sağlıklı hamilelik geçirirsin inş.... darısı başımıza çok dua et olurmu hamişlerin duaları kabul olurmuş.... :sm_cool:hihoyyyt

Son düzenleme:
07/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv: :hooray:
esila-tr.............................30/nisan.....:uhm:
baharçelik........................8/mayıs
boncuk1985.....................10/mayıs
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)

Son düzenleme:

hayırlı olsun allah inşallah bizlerede nasıp eder...........hihoyyyt

kızlar benim ilki tutmadı doktora göre eşimdede bendede hiçbir sorun yok herşey normal ikinciyi deneyip denememe konusunda kararsızım ama her geçen gün moralim daha çok bozuluyor

kızlar benim ilki tutmadı doktora göre eşimdede bendede hiçbir sorun yok herşey normal ikinciyi deneyip denememe konusunda kararsızım ama her geçen gün moralim daha çok bozuluyor

canım benımde ilki tutmadı ve ıstemıyorum artık ara verecegım bıraz dedım.bebegi kafamdan tamamıyle cıkarmıstım yumurtlama gunumde bıle 1 kez ılıskıye gırmstım.bana supriz oldu.moralını yuksek tut.bebek olmayacak deme hıc dusunme acaba olcak mı olmucakmı diye sakın dusunme.akışına bırak canım.duanıda eksık etme.biliyorsun kı Allah'tan isteyesınkı olsun...

canım allah hayırlısıyla bebısını kucagına almayı nasıp etsın ıns dua et bızlere olur mu hamıslerın duası cabuk kabul olur allahım en kısa zamanda bızlere de nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq:

canımm hıc moralını bozma sakın bızımde olacak elbet sadece sabır bıraz bılıyorum cok zor ama akısına bırak :teselli: ben tamamen cıkardım kafamdan zamanı gelınde allah anlımıza yazdıysa nasılsa olacak stres yapa yapa saglgım bozulmaya baslamıstı zaten stres en buyuk dusman bence dene 2.kez.2.de sans daha fazlaymıs zaten

her zaman kafama takmıyorum ama bir bebek görünce kötü oluyor insan yinede allah hayırlısını versin belki bizede bir süpriz olur

her zaman kafama takmıyorum ama bir bebek görünce kötü oluyor insan yinede allah hayırlısını versin belki bizede bir süpriz olur

canım benimde ilki tutmadı.. bende kendi oluruna bıraktım bir süre.. belki biraz zaman geçsin 2.ciyi dşünürüm ama şu an kendime gelmem gerek biz kendimizi çok boğuyoruz...
nefes almak için ara verdim ben.... en azından kafam biraz rahatlasın belki bu arada gelir..
şu ikinci de şans fazlaymış ben ne derece doğru bilmiyorum.. araştırmak gerek... hayırlısı olsun....

canım aynen bende bıraktım kafaya takmayı anca kendımızı yıpratıyoruz saglıgımız bozuluyo ummadıgım bı zamanda gelecek bebegım bılıyoruma.s hayırlısı olsun kendımızı uzerek sıkıntıya sokarak bızde engel oluyoruz aslında bu ıse kısmet rabbım hayırlısını versın herseyın:teselli:

galiba haklısın herşey kafamızda biz üsteledikçe olmuyor birazda zamana bırakmak en doğrusu kısmetimizde bebek varsa olacaktır hemde hiç beklemediğimiz biranda gelecek buna inanıyorum :lepi:

kıslarrr kusura bakmayın size yazamadım ama maalesef 1. aşılama negatif. adetim gelsin 2. aşılama için gidicem doktora. tabii bu asrada eşim bir spermıyogram daha yaptıracak cumartesi gunu eğer morfolojı kötü çıkarsa hiç yaptırmadan tüp bebeiş yapıcaz.hayırlısı tabii buı arada umarım kistlere sahip olmamışımdır.

canım hayırlısı olsun bunda da vardır bı hayır bende o kıstler yuzunden baslayamadım asılamayaklava: bende yaptırıyım ılkını tutmazsa tup bebek yaptırmayı dusunuyorum ama allah dogal yoldan verır ıns hepımıze :Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun süre siteye giremedim cenaze için memlekete gitmiştim.benim sonucumda negatif tahlil yapmama bile gerek kalmadı,3 mayısta adet oldum herşeyin hayırlısı

Blue eye ve Gonulll arkadaşım sizin adınıza çok sevindim,bu ay olmayan arkadaşlarada geçmiş olsun böylesi hayırlıymış Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur

İyiyim canım çok şükür, evet belki kimbilir bebişim kendisi gelirr ne büyük süpriz olur bizede keşke olsada teşekkürlerin bin türlüsünü sunsak birbirimize kaydirigubbakcemile5

Evet canım o günler de gelecek inşallah. Dün doktora gittim bende 1.nin tutmaması için hiçbir sebep görünmediğini vakti saatinin henüz gelmediğini söyledi, haklı. Şimdi bu ay free takılıcaz:)) bakalım 2.ye gerek kalmaz da sürpriz yapar bize bebişimiz inşallah..Şimdi rahatlama ve tamir zamanı, dinlenmeye aldım kendimi:))

08/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv: :hooray:
baharçelik........................8/mayıs
boncuk1985.....................10/mayıs
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…