- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.261
canım allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,tebrik ederim.sizin problem neydi,kaçıncı aşılamandı bu?
canım gozunaydın darısı basımıza ıns ılk asılaman mıydı canım
Canım hayırlısı bakalım ne diyecek? Sen nasıl oldun? Atlatabildin mi? Kız bakarsın bu dinlenme zamnında bebişin sana sürpriz yapıverirkaydirigubbakcemile3? O zaman bana tşk edersin:)) nerden geldiyse içime doğdualkisalkisalkis..Kocaman öpüyorum canım Şeniz
mart ayında ilk aşılamamı oldum.nisan ayında da aşılama yaptıracaktım.ilk aşılama tutmayınca nısan ayında asılama yaptırmaktan vazgectım.hıc umudum yoktu.cunku yumurtlama gununde 1 kez ılıskıye gırmemle hamıle kaldım.hıc bır sorun yoktu ama 10 senedır hep olumsuz sonuc alıyorduk.Allah'ım dualarımızı kabul ettı.inş sızde en kısa zmanda bebişinize kavusursunuz.sakın moralınızı bozmayın.
mart ayında ilk aşılamamı oldum.nisan ayında da aşılama yaptıracaktım.ilk aşılama tutmayınca nısan ayında asılama yaptırmaktan vazgectım.hıc umudum yoktu.cunku yumurtlama gununde 1 kez ılıskıye gırmemle hamıle kaldım.hıc bır sorun yoktu ama 10 senedır hep olumsuz sonuc alıyorduk.Allah'ım dualarımızı kabul ettı.inş sızde en kısa zmanda bebişinize kavusursunuz.sakın moralınızı bozmayın.
kızlar benim ilki tutmadı doktora göre eşimdede bendede hiçbir sorun yok herşey normal ikinciyi deneyip denememe konusunda kararsızım ama her geçen gün moralim daha çok bozuluyor
canım benımde ilki tutmadı ve ıstemıyorum artık ara verecegım bıraz dedım.bebegi kafamdan tamamıyle cıkarmıstım yumurtlama gunumde bıle 1 kez ılıskıye gırmstım.bana supriz oldu.moralını yuksek tut.bebek olmayacak deme hıc dusunme acaba olcak mı olmucakmı diye sakın dusunme.akışına bırak canım.duanıda eksık etme.biliyorsun kı Allah'tan isteyesınkı olsun...
kızlar benim ilki tutmadı doktora göre eşimdede bendede hiçbir sorun yok herşey normal ikinciyi deneyip denememe konusunda kararsızım ama her geçen gün moralim daha çok bozuluyor
canım benımde ilki tutmadı ve ıstemıyorum artık ara verecegım bıraz dedım.bebegi kafamdan tamamıyle cıkarmıstım yumurtlama gunumde bıle 1 kez ılıskıye gırmstım.bana supriz oldu.moralını yuksek tut.bebek olmayacak deme hıc dusunme acaba olcak mı olmucakmı diye sakın dusunme.akışına bırak canım.duanıda eksık etme.biliyorsun kı Allah'tan isteyesınkı olsun...
her zaman kafama takmıyorum ama bir bebek görünce kötü oluyor insan yinede allah hayırlısını versin belki bizede bir süpriz olur
canım benimde ilki tutmadı.. bende kendi oluruna bıraktım bir süre.. belki biraz zaman geçsin 2.ciyi dşünürüm ama şu an kendime gelmem gerek biz kendimizi çok boğuyoruz...
nefes almak için ara verdim ben.... en azından kafam biraz rahatlasın belki bu arada gelir..
şu ikinci de şans fazlaymış ben ne derece doğru bilmiyorum.. araştırmak gerek... hayırlısı olsun....
canım benimde ilki tutmadı.. bende kendi oluruna bıraktım bir süre.. belki biraz zaman geçsin 2.ciyi dşünürüm ama şu an kendime gelmem gerek biz kendimizi çok boğuyoruz...
nefes almak için ara verdim ben.... en azından kafam biraz rahatlasın belki bu arada gelir..
şu ikinci de şans fazlaymış ben ne derece doğru bilmiyorum.. araştırmak gerek... hayırlısı olsun....
kıslarrr kusura bakmayın size yazamadım ama maalesef 1. aşılama negatif. adetim gelsin 2. aşılama için gidicem doktora. tabii bu asrada eşim bir spermıyogram daha yaptıracak cumartesi gunu eğer morfolojı kötü çıkarsa hiç yaptırmadan tüp bebeiş yapıcaz.hayırlısı tabii buı arada umarım kistlere sahip olmamışımdır.
İyiyim canım çok şükür, evet belki kimbilir bebişim kendisi gelirr ne büyük süpriz olur bizede keşke olsada teşekkürlerin bin türlüsünü sunsak birbirimize kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?