- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.241
Kızlar bende 14 mayısta regl olacağım. Bu ay kırmızıları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen akabinde dr a gidip tüp bebek için ilaçlara başlayacağım. 1 yıldır deniyoruz hiçbir belirti yok.Eşiminde askere gitme durumu söz konusu. Bari diyorum hamile kalayım o gitmeden yoksa hem onun yokluğu hem kucağımın boş kalışı kafayı yerim ben. O yüzden tüp bebişe karar verdik. Demekki bizim bebek ailesine azıcık para harcatmak istiyormuş diyorum. Çok ama çok umutluyum. Sanki olacak gibime geliyor. Yine Allah bilir, dr herşey normal çok iyi ama takdir ilahi biz elimizden geleni yaparız dedi.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur
kızlaar malesef 3. aşılamamda tutmadı .....1 mayısta kan testi yaptırdım tabiiki sonuç negatif bugün anca normale döndüm doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama şimdi canım hiç bişey yapmak istemiyor bu ay normal akışına bırakıcam artık haziranda ne düşünürüm bilmiyorum ama artık o güzel haberi bende eşime vermek istiyorum canım benim o da çok istemesine rağmen benim yanımda hiç sesini çıkarmıyooo elbet birgün bizde anne olcaz ama o gün artık gelsiiinn ya ...:Saruboceq:
bende dün eşime diyodum siteye yeni giren yaşları daha genç olanlar 2. veya 3. denemelerinde hamile haberi veriyor bekleme süresi bizimki gibi 1 yılı geçtiyse tedavi görüyorlar ve doğru dürüst hamile kalan yok maalesef
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Hayırlısı bakalım...1. aşılamam da başarısızlıkla sonuçlandı. Bakalım sırada neler var?
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Hayırlısı bakalım...1. aşılamam da başarısızlıkla sonuçlandı. Bakalım sırada neler var?
slm kızlar br kaç gundur giremedim siteye galiab sorun vardı 2 ci aşılamamı yaptırdım cuma ve cumartesi gunleri ya kzılar benim çok gazım var aşılamdan sonra aynı sorunu yaşayan varmı acaba
saol canım teşekkür ederim bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla bu seferde tutmazsa ara vereceğim tedaviye valla çok yıprandımöncelikle hayırlısı olsun canım,benimde aynısı olmuştu çok normal,şiddetli bir gaz sancısı yaşamıştım ve sitede takip edersen birçok kişide de olabiliyor ,o yüzden endişelenecek birşey yok korkma.
kızlar gunaydın.benım adetım gectı.bugun evde test yaptım ilk defa cıft cızgıyı gordum.bıraz sılıktı ama belırgındı.kan testının sonucunu yarın oglen alacagım.kızlar yanılma yoktur dımı testte.1 yıldır bebısımız olmayınca hala ınanamıyorum.kızlar yardım edın.benım için dua edın inş hamişimdir.Allah'ım isteyen herkese nasip etsın bende inş olumlu sonuc alırım...
kızlar gunaydın.benım adetım gectı.bugun evde test yaptım ilk defa cıft cızgıyı gordum.bıraz sılıktı ama belırgındı.kan testının sonucunu yarın oglen alacagım.kızlar yanılma yoktur dımı testte.1 yıldır bebısımız olmayınca hala ınanamıyorum.kızlar yardım edın.benım için dua edın inş hamişimdir.Allah'ım isteyen herkese nasip etsın bende inş olumlu sonuc alırım...
Hepinize günaydın kızlar..Kızlar benim dün kırmızılar geldi( bugün doktora gidicem inşallah. 2. aşılamayı hemen yapıyorlar mı biraz ara veriyorlar mı arkadaşlar?
Günaydın canım benim dr bu ay ara verelim dedi
sanırım 1 ay ara veriliyor ama yaptıranda vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?