Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende 14 mayısta regl olacağım. Bu ay kırmızıları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen akabinde dr a gidip tüp bebek için ilaçlara başlayacağım. 1 yıldır deniyoruz hiçbir belirti yok.Eşiminde askere gitme durumu söz konusu. Bari diyorum hamile kalayım o gitmeden yoksa hem onun yokluğu hem kucağımın boş kalışı kafayı yerim ben. O yüzden tüp bebişe karar verdik. Demekki bizim bebek ailesine azıcık para harcatmak istiyormuş diyorum. Çok ama çok umutluyum. Sanki olacak gibime geliyor. Yine Allah bilir, dr herşey normal çok iyi ama takdir ilahi biz elimizden geleni yaparız dedi.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur

05/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
esila-tr.............................30/nisan.....:uhm:
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
boncuk1985.....................10/mayıs
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)

Son düzenleme:

canım hakkınızda hayırlısı olsun..inş. ilk denemende kavuşursun bebeklerine....
benim arkadaşımda 3 kez aşılama denedi tutmadı.. sonra ilk tüp bebekte tuttu.. ikiz çocukları var şimdi 1 yaşında oldular... darısı hepimizin başına...

bende 1 mayıs ta hastalandım canım aynı kaderi paylaşanların sitesi burası. ne yapalım. bende burda toparlıyorum kendimi .. allah bize sabır versin tez zamanda da bebek versin. inş..

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Hayırlısı bakalım...1. aşılamam da başarısızlıkla sonuçlandı. Bakalım sırada neler var?

canım kısmet aslında bende 21 yasındayım gecen yıl kasımdan berı beklıyorz mınık bebısımızı ama gelmıyo esım yazın sureklı sehır dısında calısıyo asılamaya da lanet kıst yuzunden baslayamadık hayırlısı olsun hakkımızda herkesın bebısını yollasın bı an once:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Hayırlısı bakalım...1. aşılamam da başarısızlıkla sonuçlandı. Bakalım sırada neler var?

nesemesecım allah hakkımızda hayırlısını versın canım 2.de sans daha fazla oluyomus hem ınsallah tez zamanda gelır bebıslerımız:teselli:

Canım üzülme diycem ama ilk şoku atlatmak gerekiyo bir süre biliyorum
bende anca toparladım 2. için dr bekle bu ay sonraki ay gel dedi bu ayı bi geçelim
bakalım eşimle konuştuk tüp bebek yapalım diyoruz ama eşim hemen yapamayız diyoo
bende beklemek istemiyorum üffff ne yapcam bilmiyorummbenneyaptımki

kızlar gunaydın.benım adetım gectı.bugun evde test yaptım ilk defa cıft cızgıyı gordum.bıraz sılıktı ama belırgındı.kan testının sonucunu yarın oglen alacagım.kızlar yanılma yoktur dımı testte.1 yıldır bebısımız olmayınca hala ınanamıyorum.kızlar yardım edın.benım için dua edın inş hamişimdir.Allah'ım isteyen herkese nasip etsın bende inş olumlu sonuc alırım...

arkadaşlar benimde kırmızı arkadaşlar geldi ve 2. aşılamamda hüsranla sonuçlandı,artık sırada tüp bebek var ama bir kaç ay dinlenmeyi bu yazı tatil yaparak geçirmeyi planlıyorum..

slm kızlar br kaç gundur giremedim siteye galiab sorun vardı 2 ci aşılamamı yaptırdım cuma ve cumartesi gunleri ya kzılar benim çok gazım var aşılamdan sonra aynı sorunu yaşayan varmı acaba

slm kızlar br kaç gundur giremedim siteye galiab sorun vardı 2 ci aşılamamı yaptırdım cuma ve cumartesi gunleri ya kzılar benim çok gazım var aşılamdan sonra aynı sorunu yaşayan varmı acaba

öncelikle hayırlısı olsun canım,benimde aynısı olmuştu çok normal,şiddetli bir gaz sancısı yaşamıştım ve sitede takip edersen birçok kişide de olabiliyor ,o yüzden endişelenecek birşey yok korkma.

saol canım teşekkür ederim bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla bu seferde tutmazsa ara vereceğim tedaviye valla çok yıprandım

canım gozunaydın darısı basımıza ıns ılk asılaman mıydı canım

canım allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,tebrik ederim.sizin problem neydi,kaçıncı aşılamandı bu?

kızlar mrb hamile varmı die baktım ama yok gibi benimde dr bu ay bekleememi söyledi diğer ay artık gideriz tekrardan sonra ne yapılacak görecez bakalım hakkımızda hayırlısı inş

Hepinize günaydın kızlar..Kızlar benim dün kırmızılar geldi( bugün doktora gidicem inşallah. 2. aşılamayı hemen yapıyorlar mı biraz ara veriyorlar mı arkadaşlar?

Hepinize günaydın kızlar..Kızlar benim dün kırmızılar geldi( bugün doktora gidicem inşallah. 2. aşılamayı hemen yapıyorlar mı biraz ara veriyorlar mı arkadaşlar?

Günaydın canım benim dr bu ay ara verelim dedi
sanırım 1 ay ara veriliyor ama yaptıranda vardır belki

Günaydın canım benim dr bu ay ara verelim dedi
sanırım 1 ay ara veriliyor ama yaptıranda vardır belki

Canım hayırlısı bakalım ne diyecek? Sen nasıl oldun? Atlatabildin mi? Kız bakarsın bu dinlenme zamnında bebişin sana sürpriz yapıverirkaydirigubbakcemile3? O zaman bana tşk edersin:)) nerden geldiyse içime doğdualkisalkisalkis..Kocaman öpüyorum canım Şeniz

kızlar bende son 1 haftaya girdim,aklıma geldikçe kalbimin ritmi coşuyo,içimden sürekli fazla umutlanma sadece dua et diyor ama bilmiyorum. eğer tutmazsa ne yapacağımı da bilemiyorum izmirdeyim steden irenbe yi tavsiye ettiler ama çok pahalı bee nerdeyse 900 olacak ödemem,bizim sağlık kurumu da karşılamıyo,özel doktora sordum "ahmet güler" 350 falan tutuyo ,bir de şifa hastanesi ve smyrna art ı aricam offf allahım yardım et,belki de bırakıcam tedaviyi çok pahalıya geliyor bu iş bilemiyorum izmirdeki arkadaşlarım ne olur bi fikir verin tekrar yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…