Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Blue eye ve Gonulll arkadaşım sizin adınıza çok sevindim,bu ay olmayan arkadaşlarada geçmiş olsun böylesi hayırlıymış Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur

cok tesekkurler arkadasım.darısı sızın basınıza.sızler ıcın hep dua edıyorum.ben sevındım Allah'ım sızlerıde sevındırsın..

kızlaaar kaç gündür giremedim delirdim yaaaa çook sıkıldım eşim hala doktora gitmedi çok yoğun çalışıyo yakında gitcek ameliyat olucak bu arada ben de biraz toparladım kendimi şartlamadım bebek için spora yazıldım spora gidicem azcık kilo vercem yaz geldi çattı.hepinizi çok özledim

sıtede bı sorun var sanırım ıyı olmus canım zaman gecırecek bıseyler bulmamız lazım olacagı varsa bız ıstesek de ıstemesek de olur.zaten kıme sorsam kafaya taktık o kadar olmadı ne zmn kı aklımdan cıkardım o zmn oldu dıyo kısmet elbette rabbım bıze de nasıp edecek amelıyat da zor bı amelıyat degılmıs sanırım hakkımızda hayırlısı olsun her gce dua edıyorum tum arkadaslara elımızden bısey gelmıyo:Saruboceq:

Son düzenleme:
09/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv: :hooray:
baharçelik........................8/mayıs
boncuk1985.....................10/mayıs
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam

inş.mayıs ayı hepinize uğurlu gelir kızlar... ben bu ay istemiyorum.. ilaç kullandım dişim için. dişçide randevum flan var. bu işi halletmeden gelmesin bebeğim.. inş. sizlerden güzel haberler alırım....

kızlar kaç gündür siteye giremiyorum çatladım vallah
GÖNÜLLL CÜM SENİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM NE GÜZEL GELMİŞ BEBEĞİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHalkisalkisalkis

BENİM DE BURADAKİ BİÇOK ARKADAŞIM GİBİ 1. AŞILAMAM TUTMADI, BU AY DOKTORA BİLE GİDİP SONUCUMU SÖYLEMEDİM GİTMİCEM BU AY AKIŞINA BIRAKICAM NBE OLURSA ARTIK BELKİ HAZİRANDA GİDERİM BİLMİYORUM BENİM DOKTORUM DA ÇOK İLGİSİZ

AŞILAMASI TUTMAYAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMEYİN KISMET HEPİMİZ İÇİN
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM:1hug:

bende bu ay ara verdim 3cm kist oluşmuş drum hem vücut kendini yenilesin hemde kistler temizlensin dedi ve doğum kontrol hapı verdi.arkadaşlar bu kist yok olmayacak kadar büyük değil dimi

canım hayırlısı allahtan yapacak birşey yok. bende doktora gitmedim.. aramadım bile..
kendi haline bıraktım.. kafamız dağılsın. ama eminim hepimiz sırayla buraya bende hamileyim yazacağız..... vakti zamanı gelmemiş henüz... allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimize..:ecrin_bebek:

bende bu ay ara verdim 3cm kist oluşmuş drum hem vücut kendini yenilesin hemde kistler temizlensin dedi ve doğum kontrol hapı verdi.arkadaşlar bu kist yok olmayacak kadar büyük değil dimi

canım hastaığınla atarsın kistlerini sıkıntı yapma ben hep yaşıyorum bu sorunu.. ama artık d.kontol de kullanmıyorum. doktorum bana bir kisti büyütüp d.kontrolle de küçültmeye çalışıyoruz.. yumurtaların dengesini bozuyoruz demişti. o zamandan beri kullanmıyorum kendiliğinden geçiyor ama takibi bırakmaman gerek... kendi haline bıraktık ama ben yine bir ara gidip baktıracağım...

gunaydın kızlarrr bu ayda tutmazsa bende ara vereceğim kendim deneyeceğim artık napimm.. :::::::::: herkese kucak dolusu sevgiler

sanırım hepimizin birden olacak.. sitede hamiş patlaması yaşatacağız ... en uzun liste bizimki farkındamısınız.... bugün hava da güzel umutlarımızda var.. çok şükür...
bir gün gelecek bızdıklar.....kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

inşallah canım ya benim gunum az kaldı ve çok heyecanlıyım :) öpüyorum hepinizi:1hug:

çok sağol canım,tedaviye başlıyalı 7 ay oldu ilk kez kist oluştu inş dediğin gibi olur.pko hastasıyım zaten bide bu kist canımı sıktı:1no2:

aysencım sorma 2 aydır bende ugrasıyorum kıst belasıyla benımkı gecen ay 3 56 cm ıdı bu ay 5 cm olmus :1no2:senağlama cıavnpercemı fılan aldım karısık bıtkı cayı kaynatıp onu ıcıyorumsogan kurune de basladım korka korka fisfisfisyasmın verdı bır de dr dogum kontrol hapı 2 aydır asılamaya da baslayamadık bakalım ıns bu ay sonu gecmıs olur da yaklasırım bıraz bebısıme

kızlaarrr ay benim 3 günüm kaldı ama sanki göğüslerim acımaya başladı:çok üzgünüm: şu benim msj a cevap veren nie yok yaaaaa

kızlar mrb nasılsınız anneler gününüz kutlu olsun anne olmasakda anne adayyıyız demi
bide kızlar boncuk1985 varya listede o diğer topikte hamileyim yazmış hayırlı olsun boncukcum

kızlar mrb nasılsınız anneler gününüz kutlu olsun anne olmasakda anne adayyıyız demi
bide kızlar boncuk1985 varya listede o diğer topikte hamileyim yazmış hayırlı olsun boncukcum

ozgulcum tsk ederım canım ıns allah bıze de bebıslerımızle kutlamayı nasıp eder bırgun:Saruboceq::Saruboceq: darısı basımıza ıns nıhayet mayıs ayı ugurlu geldı kaydirigubbakcemile5 bebısler gelıyo teker tekeralkisalkisalkis

Allah hepimize yavrularımızla birlikte çooook güzel anneler günü kutlamayı,çok çok iyi birer anne olmayı nasip etsin.sabırsızlıkla beklediğimiz ,özlediğimiz,hepimizin öncelikli dileği olan yavrularımızı bize göndersin hayırlısıyla.sağlıkla inşallah.sağlıklı yavrularımızın süper annesi olalım inşallah.HEPıMıZıN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!KıMSE ÜZÜLMESıN BUGÜN,BEBEKLERıMıZ DOĞDUĞU ZAMAN BıZıM ONLARI NE KADAR ıSTEDıĞıMıZı ANLAYACAK VE BıZLERE ÇOK GÜZEL ANNELER GÜNÜ YAŞATACAK ıNŞALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…