- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.281
Blue eye ve Gonulll arkadaşım sizin adınıza çok sevindim,bu ay olmayan arkadaşlarada geçmiş olsun böylesi hayırlıymış Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur
kızlaaar kaç gündür giremedim delirdim yaaaa çook sıkıldım eşim hala doktora gitmedi çok yoğun çalışıyo yakında gitcek ameliyat olucak bu arada ben de biraz toparladım kendimi şartlamadım bebek için spora yazıldım spora gidicem azcık kilo vercem yaz geldi çattı.hepinizi çok özledim
mart ayında ilk aşılamamı oldum.nisan ayında da aşılama yaptıracaktım.ilk aşılama tutmayınca nısan ayında asılama yaptırmaktan vazgectım.hıc umudum yoktu.cunku yumurtlama gununde 1 kez ılıskıye gırmemle hamıle kaldım.hıc bır sorun yoktu ama 10 senedır hep olumsuz sonuc alıyorduk.Allah'ım dualarımızı kabul ettı.inş sızde en kısa zmanda bebişinize kavusursunuz.sakın moralınızı bozmayın.
kızlar kaç gündür siteye giremiyorum çatladım vallah
GÖNÜLLL CÜM SENİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM NE GÜZEL GELMİŞ BEBEĞİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHalkisalkisalkis
BENİM DE BURADAKİ BİÇOK ARKADAŞIM GİBİ 1. AŞILAMAM TUTMADI, BU AY DOKTORA BİLE GİDİP SONUCUMU SÖYLEMEDİM GİTMİCEM BU AY AKIŞINA BIRAKICAM NBE OLURSA ARTIK BELKİ HAZİRANDA GİDERİM BİLMİYORUM BENİM DOKTORUM DA ÇOK İLGİSİZ
AŞILAMASI TUTMAYAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMEYİN KISMET HEPİMİZ İÇİN
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM:1hug:
bende bu ay ara verdim 3cm kist oluşmuş drum hem vücut kendini yenilesin hemde kistler temizlensin dedi ve doğum kontrol hapı verdi.arkadaşlar bu kist yok olmayacak kadar büyük değil dimi
gunaydın kızlarrr bu ayda tutmazsa bende ara vereceğim kendim deneyeceğim artık napimm.. ::::::::::herkese kucak dolusu sevgiler
inşallah canım ya benim gunum az kaldı ve çok heyecanlıyım :) öpüyorum hepinizi:1hug:sanırım hepimizin birden olacak.. sitede hamiş patlaması yaşatacağız ... en uzun liste bizimki farkındamısınız.... bugün hava da güzel umutlarımızda var.. çok şükür...
bir gün gelecek bızdıklar.....kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
canım hastaığınla atarsın kistlerini sıkıntı yapma ben hep yaşıyorum bu sorunu.. ama artık d.kontol de kullanmıyorum. doktorum bana bir kisti büyütüp d.kontrolle de küçültmeye çalışıyoruz.. yumurtaların dengesini bozuyoruz demişti. o zamandan beri kullanmıyorum kendiliğinden geçiyor ama takibi bırakmaman gerek... kendi haline bıraktık ama ben yine bir ara gidip baktıracağım...
bende bu ay ara verdim 3cm kist oluşmuş drum hem vücut kendini yenilesin hemde kistler temizlensin dedi ve doğum kontrol hapı verdi.arkadaşlar bu kist yok olmayacak kadar büyük değil dimi
inşallah canım ya benim gunum az kaldı ve çok heyecanlıyım :) öpüyorum hepinizi:1hug:
kızlar bende son 1 haftaya girdim,aklıma geldikçe kalbimin ritmi coşuyo,içimden sürekli fazla umutlanma sadece dua et diyor ama bilmiyorum. eğer tutmazsa ne yapacağımı da bilemiyorum izmirdeyim steden irenbe yi tavsiye ettiler ama çok pahalı bee nerdeyse 900 olacak ödemem,bizim sağlık kurumu da karşılamıyo,özel doktora sordum "ahmet güler" 350 falan tutuyo ,bir de şifa hastanesi ve smyrna art ı aricam offf allahım yardım et,belki de bırakıcam tedaviyi çok pahalıya geliyor bu iş bilemiyorum izmirdeki arkadaşlarım ne olur bi fikir verin tekrar yardımlarınızı bekliyorum
kızlar mrb nasılsınız anneler gününüz kutlu olsun anne olmasakda anne adayyıyız demi
bide kızlar boncuk1985 varya listede o diğer topikte hamileyim yazmış hayırlı olsun boncukcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?