- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.321
11/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv:
boncuk1985.....................:CüvCüv: :hooray:
pıtırcık.............................:12/mayıs
baharçelik........................8/mayıs .......:uhm:
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
nurdannurdan.....................24 mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam)klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam
yok yok bence sen hiç kafana takma kesin hamilesin bence...5 testin yanılma ihtimali olmaz.%99 doğruluk payı var bende 2 yıldır düzenli test yaptım hemde her ay silik bile hiç çıkmadı sadece bu ay çok umutlandığım için ve bunalıma girmemek için kendime hakim olmaya çalışıyorum ve test almadım..düzenli adet olmadığım için her ay hamile kaldım sanıp koşa koşa test yapıyodum o yüzden bu ayda biraz zaman geçsin istedim ve test almadım adet olmayı bekledim.2. aşılamamdı..9 mayıs adet tarihimdi test yapmıcaktım ama yarın herşeyi göze alıp bende yapçam seni görünce gene aklım karıştı umarım yarın bende o çift çizgiyi görürüm..Allah tüm isteyenlere versin inşallah..benim aşılamadan 9 gün sonra lekelenmen oldu.sonra 2-3 gün hiç olmadı.şimdi 3-4 gündür gene var kafam o yüzden çok karışık delirmek üzereyim anlıyacağındelikafadulden
canım ya seni okadar iyi anlıyorumki hele benim 2. aşılamdan hiç umudum yoktu yani hem 2 günlük perhiz oldu hem eşim gripti hem spermleri 1 milyon hareketli çıktı sadece 131000 i hızlı hareketliydi 1. aşılamda saysııs çok iyyidi ama hiç hızlı ilerisi yoktu böyle çok garip çıktı yani hem aşılama olurken yapamadılar çok zorlandılar açılmadı kanamam çok oldu o yüzden hiç umudum yoktu ama 2. çizgiyi gördüm en azından inan bana allah istedği zaman verirse ne sperme bakıyo ne bişey kısmet işi başka bişey değil ben buna inanaıyorum herkesiz bir vakti zamanı var bence seninde adetin geçmiş ama istersen yap bi idrar benim adetime daha 3 gün var ona bakarsan
Ay Pıtırcık sana inanamıyorum hele şu son yazdıkların ayne ben benimde eşim aşılama için sperm veririken çok kötü gripti kesin tutumaz dedik ve perhizde 2. günündeydi.ben iğne kullandım ama doktorum sağ olsun aşılamayı son gün söyledi haberimiz yoktu yani perhizde 3veya4gün perhiz diyolarya nine bütün aksilikler bizi buldu diyodum bak oldumu oluyomuş demekki ne güzel ya belki bende de vardır göğüslerim ağrıyo mamarlat çıktı mor mor.uçlar kararmaya başladı sanki..ay ne bileyim kafayı iyice sıyordım her ne olursa ona yoruyorum yarın kısmetse kesin hastaneye gidip test yaptırcam başka yolu kalmadı....delikafadulden[/QUO
hehehehehe valla benimde yumoşlar erken büyümüştü o yüzden perhis az oldu planlarıma göre olmadı yani ya sende yarın kan yaptır bakalım ikimizde hamiş oluruz bakarsın ha ehhehe demi ama inşallah
kızlar günaydın 2. aşılamamı olmuştum hatırlrsanız buün 12. günüm dünden beri 5 tane idrar testi yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı bunların hepsinin bozuk olma ihtimali varmı sizce yarın sabahta kanda baktırcam inşallah
slm kızlar ben ikinci aşılamamı ayın1-2 yaptırdım bugun yaptıralı 9 cu gunum ve meraktan öleceğim yarın sabah kan testi yaptıracağım valla.. iğne yapılmadı bana nasıl olsa çatlatma iğnesinden geç çıkıyomuş ya. bende fazla bi değişilik yok ama kaç gunudr vucut ısım çok yüksek yanıyorum sürekli bide gögüs uçlarım çok kaşınıyo ve müthiş acıyoo bide normalde adet olrueknde şişiyodu ama karın bölgem bu sefer kasıklarımdada var şişkinlik bide sert orası iştahım zaten çok açık 4 gun içinde nerdeyse 1 kilo aldım geceyatmdan evvel mutfaktan çıkamıyorumy anolacak böyel halimiz bizim her ay psikolojik gebelik yaşıyrouz kesin bşi çıkmıycak yarın psikolojik herşey
slm kızlar ben ikinci aşılamamı ayın1-2 yaptırdım bugun yaptıralı 9 cu gunum ve meraktan öleceğim yarın sabah kan testi yaptıracağım valla.. iğne yapılmadı bana nasıl olsa çatlatma iğnesinden geç çıkıyomuş ya. bende fazla bi değişilik yok ama kaç gunudr vucut ısım çok yüksek yanıyorum sürekli bide gögüs uçlarım çok kaşınıyo ve müthiş acıyoo bide normalde adet olrueknde şişiyodu ama karın bölgem bu sefer kasıklarımdada var şişkinlik bide sert orası iştahım zaten çok açık 4 gun içinde nerdeyse 1 kilo aldım geceyatmdan evvel mutfaktan çıkamıyorumy anolacak böyel halimiz bizim her ay psikolojik gebelik yaşıyrouz kesin bşi çıkmıycak yarın psikolojik herşey
valla yakında uzman olacağı zbu konuda kafay atakmadan olmuyoki ben yarın test yapacağım sabahtan işe gelmeden kan vereceğim akşam iş çıkışı alacağım valla ertesi gun habe rveririm sizlere inşalllah olum lau haberler alırız.iğne yapılmadığım için ben eğerki vasra çıkma olasılığı yüksek bakalım hayrılsıı öpüyorum hepiniziCanım haklısın bende kendimi fazla kaptırınca psikolojik olarak gebe sanıyorum kendimi...ama yarın sen ben ve pıtırcık... 3ümüzde test yaptırcaz yani ak koyun kara koyun meydana çıkacak... Allahtan dileğim 3ümüzünde hamile olarak hastaneden dönmesi ve burada güzel haberleri paylaşması ama benimde fazla umudum yok ..hamilelik adet ve kullanılan iğne ve ilaçların insan üzerindeki etkisi ortak yani hep aynı belirtiler ve fark edilmesi çok zor bepsi birbirine benziyo ama benim umudum çoktu bu ay yıne olmazsa artık bebek tedavisi yerine psikolojik tedaviye başlıcam nerdeyse artık... delircem...kendime hakim olamıyorum.....
Bİrde arkadaŞlar Şunu sÖyleyİm İlk aŞılamamdan sonra 10 gÜn nerdeyse hergÜn aĞrım olmuŞtu Öylekİ yerİmden kalkamıyodum bazen ama 2. AŞılamamda en ufak bİr aĞrım bİle olmadı bugÜne kadar Çok garİp demİ :) halbukİ aĞrı oldunmu bİ İŞe yarıyo gİbİ gelİyodu bİze ama demekkİ bellİ olmuyomuŞ
umudunu yitirme iyisini düşün umarım psikolojik değildir böyle diye diye psikolojimiz bozuldu sürekli iyimserlik ama nereye kadar umarım bu kez psikolojik değildir
slm canım benim de ilk aşılamdan sonar 10 gun bel ve kasık ağrılarım olmuştu ama 2 cide hiç olmadı saedce dün bel ağrım oldu od ageçti 1-2 saat sonra bend eilkinde herhalde tutuyo diye düşünmüştüm :) halbuki ilk aşılamda tutması çok büyük şansmış %8 dedi benim doktorum çok düşük bi oran bakalım hayırlısı inşalllah bu ay doldruurz listeyi hamişlerle öpüyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?