Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah hepimize yavrularımızla birlikte çooook güzel anneler günü kutlamayı,çok çok iyi birer anne olmayı nasip etsin.sabırsızlıkla beklediğimiz ,özlediğimiz,hepimizin öncelikli dileği olan yavrularımızı bize göndersin hayırlısıyla.sağlıkla inşallah.sağlıklı yavrularımızın süper annesi olalım inşallah.HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!KİMSE ÜZÜLMESİN BUGÜN,BEBEKLERİMİZ DOĞDUĞU ZAMAN BİZİM ONLARI NE KADAR İSTEDİĞİMİZİ ANLAYACAK VE BİZLERE ÇOK GÜZEL ANNELER GÜNÜ YAŞATACAK İNŞALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!!!!!!

sanada çok geçmiş olsun inş dediğin gibi birşeyin kalmamıştır ve hayırlısıyla aşılamanı olursum bizde müjdeli haberini alırız.birşey sorcam karnında araara ağrı,sancı,acı oluyomu benim oluyoda bilhassa sabahları

:Saruboceq:inş dualarımız kabul olurda,senin şu güzel dileklerin gerçekleşir

canım son 2 gundur oluyo bende sabah kalktıgımda acı verıcı bı kramp hıssedıyorum 1 kac sn suruyo ama olecegım sanıyorum acıdan ben sogan kurune ve bıtkı ıcmeye basladıktan sonra oldu ondan once yoktu bırsey

11/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv:
boncuk1985.....................:CüvCüv: :hooray:
pıtırcık.............................:12/mayıs
baharçelik........................8/mayıs .......:uhm:
sevcan35..........................12/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
catdog..............................30/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
nessel..............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam

Son düzenleme:
boncuk1985 canım sen bizim topiğe haber vermedin ama biz senin mutlu haberini aldık....
hayırlısı olsun bebişin........:ecrin_bebek:

sağoll.. canımm. hepimizin kutlu olsun anneler günü... biraz zor geçti ama...
geçti gitti işte........... a.s.

kızlarrrrr benim son 2 gün ama ben hiç iyi değilim göğüslerim her adet öncesi olduğu gibi acımaya başladı,eşim de eğer olmazsa ara verelim paramız yeni aşılamaya yetmeyebilir dedi,ne yapacağımı bilemiyorum aşılamada 2. 3. de şans artıyo deniyo bırakırsam tekrar başlayabilecekmiyim bilemiyorum içim acıyo,şu iki gün bekle diyorum belki olmaz diyorum ama göğüslerim resmen acıyo,üzgünüm kızlar....:çok üzgünüm:

hemen ümitsizliğe kapılma hamileliktede göğüsler acıyormuş iyi şeyler düşün herşeyın hayırlısı bencede ara vermek daha iyi benimde ilki tutmadı fakat 2.ye hiç hazır değil psikolojim sakın üzülme ümitsizlik,stres.... bizi bebeğimizden uzaklaştırıyor

kızlar günaydın 2. aşılamamı olmuştum hatırlrsanız buün 12. günüm dünden beri 5 tane idrar testi yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı bunların hepsinin bozuk olma ihtimali varmı sizce yarın sabahta kanda baktırcam inşallah

canım inşallah doğrudur şimdiden tebrik ederim darısı başına,benim bugün 14. gün test yaptıramıyorum korkumdan çünkü tıpkı hastalanacakmışım gibi göğüslerim acıyo bastırdıkça,moralimi bozmamaya çalışıyorum ama sanki belim de ağrıyo,hastalanmama 2 gün var senin hiç böyle şeyler oldu mu ne olur bi fikir ver aklım karıştı

benim hiç ağrım olmadı düne kadar 2 gün öncede çok az bulaşık şeklinde lekelenmem olmuştu şimdi yok bişey dünden beride sol kasığımda batma şeklinde şeyler oluyo hafifte adet ağrısı ibi göğüs uçlarımda acıyo deyince başka bişeyde yok şimdilik nebilim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

slm kısssslaaaaaaaar ben geldim uzun zamandır yoktum bu arada 2. aşılamamı yaptırdım bugün 3. günüm ama kıslar bu 2. okadar acılı olduki anlatamam artık istemiyorum hiçbişey die bağırmışım acıdan cumartesi yapıldı aşılama drum istanbula gittiği için asistanı yapmıştı ama yaptırmaz olaydım beceremedi zaten ilki böle olmamıştı hiç acı duymamıştım zaten korku oluştu içimde buda tutmazsa ara vericem tedaviye buarada hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah kucağınızada almayı nasip etsin inş darısı bize..................................

inş. doğrudur canım.. yarın bize de haber ver oldumu... hayırlısı olsun şimdiden..

umarım tutmuştur... acı ağrı hepsini unutturur sana mutlu haber...

valla güzelim benimde ilk aşılamam okladar kolay olmuştuki anlatamma yani ama 2. sinde çok acı çektim çok uğraştılar kanamam falan oldu fazla ama bak işte 2. çizgiyi gördüm inşallah doğrudurda allah hepimize nasip eder inşallah

hepinize kan sonucumu haber vericem kızlar merak etmeyin ama ilacın etkisi diyolar ya o yüzden çok umutsuzlaşmıştım ama 9. gün yaptığım testte de çift çizi çıakrdı ilacın etkisi olsaydı diye düşünüyorum benim çift çüzgi 11 günde çıkmaya başladı

hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza inşallah vallahi çok sevindim..belirtin olmadı dimi lekelenme haricinde bende de lekelenme oldu acaba bu lekelenmeler yerleşme kanamasımıydı..kırmızılar yoktu ama kahverengi lekelenme oldu çok az ara ara...umarım allah tez zamanda kucağına almayıda nasip eder.. öptüm seni.. bizede şans getirirsin umarımkaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol ya ama diyorum ya kan testi yaptrımadan içim rahat etmicek. benim lekelenmem pembeydi ve sadece birgün sürdü ama kahverengide oluyo bazılarının seninde yerleşme olabilir başka belirtimde şimdi ara ara kasığıma batıyo bide adet ağrısı gibi oluyo çook hafif ve bacağım ağrıyo

yok yok bence sen hiç kafana takma kesin hamilesin bence...5 testin yanılma ihtimali olmaz.%99 doğruluk payı var bende 2 yıldır düzenli test yaptım hemde her ay silik bile hiç çıkmadı sadece bu ay çok umutlandığım için ve bunalıma girmemek için kendime hakim olmaya çalışıyorum ve test almadım..düzenli adet olmadığım için her ay hamile kaldım sanıp koşa koşa test yapıyodum o yüzden bu ayda biraz zaman geçsin istedim ve test almadım adet olmayı bekledim.2. aşılamamdı..9 mayıs adet tarihimdi test yapmıcaktım ama yarın herşeyi göze alıp bende yapçam seni görünce gene aklım karıştı umarım yarın bende o çift çizgiyi görürüm..Allah tüm isteyenlere versin inşallah..benim aşılamadan 9 gün sonra lekelenmen oldu.sonra 2-3 gün hiç olmadı.şimdi 3-4 gündür gene var kafam o yüzden çok karışık delirmek üzereyim anlıyacağındelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…