- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.301
aysencım sorma 2 aydır bende ugrasıyorum kıst belasıyla benımkı gecen ay 3 56 cm ıdı bu ay 5 cm olmus :1no2:senağlama cıavnpercemı fılan aldım karısık bıtkı cayı kaynatıp onu ıcıyorumsogan kurune de basladım korka korka fisfisfisyasmın verdı bır de dr dogum kontrol hapı 2 aydır asılamaya da baslayamadık bakalım ıns bu ay sonu gecmıs olur da yaklasırım bıraz bebısıme
Allah hepimize yavrularımızla birlikte çooook güzel anneler günü kutlamayı,çok çok iyi birer anne olmayı nasip etsin.sabırsızlıkla beklediğimiz ,özlediğimiz,hepimizin öncelikli dileği olan yavrularımızı bize göndersin hayırlısıyla.sağlıkla inşallah.sağlıklı yavrularımızın süper annesi olalım inşallah.HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!KİMSE ÜZÜLMESİN BUGÜN,BEBEKLERİMİZ DOĞDUĞU ZAMAN BİZİM ONLARI NE KADAR İSTEDİĞİMİZİ ANLAYACAK VE BİZLERE ÇOK GÜZEL ANNELER GÜNÜ YAŞATACAK İNŞALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!!!!!!
sanada çok geçmiş olsun inş dediğin gibi birşeyin kalmamıştır ve hayırlısıyla aşılamanı olursum bizde müjdeli haberini alırız.birşey sorcam karnında araara ağrı,sancı,acı oluyomu benim oluyoda bilhassa sabahları
Allah hepimize yavrularımızla birlikte çooook güzel anneler günü kutlamayı,çok çok iyi birer anne olmayı nasip etsin.sabırsızlıkla beklediğimiz ,özlediğimiz,hepimizin öncelikli dileği olan yavrularımızı bize göndersin hayırlısıyla.sağlıkla inşallah.sağlıklı yavrularımızın süper annesi olalım inşallah.HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!KİMSE ÜZÜLMESİN BUGÜN,BEBEKLERİMİZ DOĞDUĞU ZAMAN BİZİM ONLARI NE KADAR İSTEDİĞİMİZİ ANLAYACAK VE BİZLERE ÇOK GÜZEL ANNELER GÜNÜ YAŞATACAK İNŞALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!!!!!!!
kızlarrrrr benim son 2 gün ama ben hiç iyi değilim göğüslerim her adet öncesi olduğu gibi acımaya başladı,eşim de eğer olmazsa ara verelim paramız yeni aşılamaya yetmeyebilir dedi,ne yapacağımı bilemiyorum aşılamada 2. 3. de şans artıyo deniyo bırakırsam tekrar başlayabilecekmiyim bilemiyorum içim acıyo,şu iki gün bekle diyorum belki olmaz diyorum ama göğüslerim resmen acıyo,üzgünüm kızlar....:çok üzgünüm:
kızlar günaydın 2. aşılamamı olmuştum hatırlrsanız buün 12. günüm dünden beri 5 tane idrar testi yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı bunların hepsinin bozuk olma ihtimali varmı sizce yarın sabahta kanda baktırcam inşallah
kızlar günaydın 2. aşılamamı olmuştum hatırlrsanız buün 12. günüm dünden beri 5 tane idrar testi yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı bunların hepsinin bozuk olma ihtimali varmı sizce yarın sabahta kanda baktırcam inşallah
slm kısssslaaaaaaaar ben geldim uzun zamandır yoktum bu arada 2. aşılamamı yaptırdım bugün 3. günüm ama kıslar bu 2. okadar acılı olduki anlatamam artık istemiyorum hiçbişey die bağırmışım acıdan cumartesi yapıldı aşılama drum istanbula gittiği için asistanı yapmıştı ama yaptırmaz olaydım beceremedi zaten ilki böle olmamıştı hiç acı duymamıştım zaten korku oluştu içimde buda tutmazsa ara vericem tedaviye buarada hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah kucağınızada almayı nasip etsin inş darısı bize..................................
hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza inşallah vallahi çok sevindim..belirtin olmadı dimi lekelenme haricinde bende de lekelenme oldu acaba bu lekelenmeler yerleşme kanamasımıydı..kırmızılar yoktu ama kahverengi lekelenme oldu çok az ara ara...umarım allah tez zamanda kucağına almayıda nasip eder.. öptüm seni.. bizede şans getirirsin umarımkaydirigubbakcemile3
canım benim çok sağol ya ama diyorum ya kan testi yaptrımadan içim rahat etmicek. benim lekelenmem pembeydi ve sadece birgün sürdü ama kahverengide oluyo bazılarının seninde yerleşme olabilir başka belirtimde şimdi ara ara kasığıma batıyo bide adet ağrısı gibi oluyo çook hafif ve bacağım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?