- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.341
kızlar başka topiklerde okudum..eczanelerde ovülasyon testleri varmış.yumurtlama gününü saptamak için kullanılıyormuş. aranızda kullanan varmı. denesekmi ne dersiniz..... yorumlarınızı bekliyorum. valla bizim topik ten çok hamiş kalan var.....:uhm:
evet ben kullandım ama aşılama yada tüp bebek deneyenlerde işe yaramıyo çünkü çatlatma iğnesi o testin dengesini bozuyomuş ve kullandığın diğer ilaçlarda... normal yolla deneyecekseniz iyi bi yöntem aslında... başarılar umarım herşey istediğin gibi olur....hihoyyyt
kızlar başka topiklerde okudum..eczanelerde ovülasyon testleri varmış.yumurtlama gününü saptamak için kullanılıyormuş. aranızda kullanan varmı. denesekmi ne dersiniz..... yorumlarınızı bekliyorum. valla bizim topik ten çok hamiş kalan var.....:uhm:
canım ya sen tekirdağdamısın hangi dra gidiyosun:uhm:
kızzzzlarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiimmmmmm:dance:
canım tebrik ederim gerçekten çok sevindim.allah hepimize nasip etsin..hepimize bu mutluluğu tattırsın:Saruboceq:
canım ben aşılamadan önceki ay kullanmıştım yani mart ayında fiyatı biraz pahalı 40 tldi sanırım içinde 5 tane var ama ben ondan pek sonuç alamadım
benim yumurtlamam her ay 12-13. gün oluyo doktorun dediğine göre
ama testte bu günlerde hafif bi kırmızılık vardı olması geren koyu kırmızı yoktu ama doktor yumurtladığımı söylüyor neden öyle oldu anlamadım o günleri değerlendirdim yine de ama sonuç negatif
bidaha denermiyim bilmiyorum ama umarım sen de işe yarar ayrederyacım ...
acaba yumurta folikülü olupta içinde yumurta olamadığı olur mu ki arkadaşlar ovulasyon testi tam pozitif çıkmamıştı benim
OLDU EN SONUNDA OLDU BİM BAM BOM... RÜYALARIM GERÇEK OLDU BİM BAM BOM.....DUYDUK DUYMADIK DEMESİN HİÇ KİMSE:içelim: İŞTE İLAN EDİYORUM HERKESE... HA HA HA ÇOK ŞÜKÜR DOSTLAR BENİMDE ARTIK İÇİMDE BİR BEBİŞİM VAR..... KIZLAR HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİM :CüvCüv:
KIZLAR 2. AŞILAMAM TUTTU BUGÜN HEM İDRAR HEMDE KANTESTİ YAPTIRDIM BEN BİLE HALEN İNANAMIYORUM AMA DOKTORDA SÖYLEDİ... RESMEN HAMİLEYİM....ÇOK ŞÜKÜR.. YİNE OLMAYACAK DİYE ÇOK KORKTUM AMA BU KEZ OLDU HERKESE ÜMİT OLSUN DİYE YAZIYORUM BAŞIMDAN GEÇENLERİ AŞILAMA ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL DİYENLERE DE KAPAK OLSUN ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN İNANMAKTAN UMUT ETMEKTENDE KORKMAYIN SAKIN.BEN 3 YILLIK EVLİYİM 2YILDIR TEDAVİ GÖRİYODUM.BENİM HASTALIĞIM POLİKİSTİK OVER...
--------KULLANDILIĞIM İLAÇLAR-----------
-GLİFOR
-MENOGON İĞNE(YUMURTA BÜYÜTME İĞNESİ)
-PREGNLY(ÇATLATMA İĞNESİ)
-LEVATRON(GUATIRIMDA VARDI OYÜZDEN KULLANDIM)
-FOLİK ASİT
--------UYGULANAN TEDAVİ---------
-KLOMEN(GERÇİ Bİ İŞE YARAMADI BENDE)
-1. AŞILAMA DENEMESİ (MENAGON + PREGNLY)
-2. AŞILAMA DENEMESİ (MENAGON + PREGNLY) VE EN SONUNDA BAŞARDIK:sm_cool:
ARTIK DUALARIM SİZLERLE........İNŞALLAH SİZDE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BU MUTLU HABERE.....
OLDU EN SONUNDA OLDU BİM BAM BOM... RÜYALARIM GERÇEK OLDU BİM BAM BOM.....DUYDUK DUYMADIK DEMESİN HİÇ KİMSE:içelim: İŞTE İLAN EDİYORUM HERKESE... HA HA HA ÇOK ŞÜKÜR DOSTLAR BENİMDE ARTIK İÇİMDE BİR BEBİŞİM VAR..... KIZLAR HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİM :CüvCüv:
KIZLAR 2. AŞILAMAM TUTTU BUGÜN HEM İDRAR HEMDE KANTESTİ YAPTIRDIM BEN BİLE HALEN İNANAMIYORUM AMA DOKTORDA SÖYLEDİ... RESMEN HAMİLEYİM....ÇOK ŞÜKÜR.. YİNE OLMAYACAK DİYE ÇOK KORKTUM AMA BU KEZ OLDU HERKESE ÜMİT OLSUN DİYE YAZIYORUM BAŞIMDAN GEÇENLERİ AŞILAMA ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL DİYENLERE DE KAPAK OLSUN ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN İNANMAKTAN UMUT ETMEKTENDE KORKMAYIN SAKIN.BEN 3 YILLIK EVLİYİM 2YILDIR TEDAVİ GÖRİYODUM.BENİM HASTALIĞIM POLİKİSTİK OVER...
--------KULLANDILIĞIM İLAÇLAR-----------
-GLİFOR
-MENOGON İĞNE(YUMURTA BÜYÜTME İĞNESİ)
-PREGNLY(ÇATLATMA İĞNESİ)
-LEVATRON(GUATIRIMDA VARDI OYÜZDEN KULLANDIM)
-FOLİK ASİT
--------UYGULANAN TEDAVİ---------
-KLOMEN(GERÇİ Bİ İŞE YARAMADI BENDE)
-1. AŞILAMA DENEMESİ (MENAGON + PREGNLY)
-2. AŞILAMA DENEMESİ (MENAGON + PREGNLY) VE EN SONUNDA BAŞARDIK:sm_cool:
ARTIK DUALARIM SİZLERLE........İNŞALLAH SİZDE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BU MUTLU HABERE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?