Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bişey sorucam
geçen ayki aşılamam negatif bu ay dinlenmeye bıraktık. Bugün adetimin 13. günü dün yada bugün yumurtlama günüm ama şimdi kanlı akıntım ve adet sancısı gibi hafif bi ağrım var...bu ne demek oluyo arkadaşlar?bilen varsa lütfen yardımcı olun...

allahım bizlerede bebek nasip et her geçen gün stresim artıyor ne kadar uğraşsamda düşünmeden edemiyorum birde kafana takarsan olmaz diyorlar kısır dögü yanı gelde düşünme..........

canım madem eşin eczacı sorsana en iyi marka hangisi....??

canım ben aldım şu ovulasyon testini... markası galenik ..fiyatı 24.90tl. artı birde içinde 1 adet gebelik testi var..2 alana galenik 1 adet bedava..bu testler adetinin oluş gününe göre değişiyor yanii.28 gün de bir adet oluyorsan 11. gün başlıyosun yapmaya..gebelik testi gibi kullanılıyor..idrarla çıkıyor sonuçç.çok ayrıntılı anlatıyor zaten testte..bence denemeli..öyle sanıldığı gibi pahalı değil..ama işte bir kutu sadece 1 ay için geçerli..24.90 veriyosun ya onu 1 ay ovulasyonuna bakabiliyosun..ayrıca ben bitkisel uzmandan bişey öğrendim onu da yazayım size bu bir dr. çiçek balı,övütülmüş ısırgan otu , övütülmüş polen . bir kaseye balı koyuyosun , 1 çay kaşığı polen ve 1 çay kaşığı ısırgan otu karıştır bunları..ve her sabah eşin bir kaşık yicek.sen yemicen ama eşin yicek.bu karışım spermlerin hareketliliğini çoğaltıyormuş..ben şimdi onuda yaptım .veeee eşim yiyiyor..bunuda paylaşmak istedim.ara sıra bende yiyom bal ya çok severim.tadı da güzel.hem de sağlıklı..tavsiye ederim.belkide doğal yolla çözecez bu işi...ama var ya şunu anladım.hiç sorun olmaması en büyük sorunmuşş..... bakalım hayırlısı...

Bişey değil kızlar... Yardımcı olduysam ne mutlu bana....eğer size bi faydam olurca çok mutlu olurum gerçekten.. Ne çektiğinizi ben çok iyi bilirim çünkü geçen haftaya kadar bende sizlerden biriydim..biliyosunuz zaten...bi an önce umarım sizde bu güzel haberi alırsınız benim gibi......olurcavalla kızlar ben olmaz demedim ne duyduysam yaptım soğan kürünü kikaç ay deneyin aşılama öncesi..ama tetra kesinlikle tavsiye ederim ilk seferinde söküyo tetralı sıcak suya oturun buharına durun..hemen kistlar akmaya başlıcak korkmayın..allah yardımcınız olsun..öptüm sizi..

sağol canım ya... umarım işe yarar bende alacağım bu ay hastalanmamı bekliyom. sanırım 25 inden sonra olur.. sen bir başla bakalım burdan konuşuruz. yine . ama ben bu dediğin karışımı yapamam yemez benimki sadece keçi boynuzu kürü yapacağım onu içiyo.. bende incir deneyeceğim... birde seninle paylaşmak isterim presedd diye bir krem varmış diğer topiklerden okudum sende bir araştırsana ecz. satılmıyo anladığım kadarıyla..
özel bir şirketten temin ediliyo flan.. ama ben emin olamadım.. sonuçta vajinanın içine sıkılıyormuş... sende bir araştır lütfen.. paylaşalım. şimdiden sağoll.... kaydirigubbakcemile3

15/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv:
boncuk1985.....................:CüvCüv:
pıtırcık.............................:CüvCüv:
MEHTAP59......................:CüvCüv: :hooray:
sevcan35..........................12/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
nurdannurdan....................13/haziran
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)

Son düzenleme:
Ayderyacım beni listenin üst kısımından çıakrıp alt kısımına eklemeni istiyorum. Bu sabah regl oldum ama üzülmedim aksine sevindim. Bu ay tüp bebeğe başlıyorum ben kısmetse pazar ilk iğnemi olacağım. Akabinde ne zaman belli olacak tarihim ben dr a danışıp sana söyleyeceğim beni o zaman listene tekrar eklemeni isteyeceğim senden.
Çok mutlu ve çok umutluyum. Bu sefer olacak gibime geliyor. Rabbim bu sefer kucağımı boş bırakmaz benide annelik makamına erdirir inşaallah.

merhaba arkadaşlar bende dün hastalandım test yapmay afırsatım bile olmadı bu sabah doktora gittim 3 tane kistim oluşmuş ara verildi tedaviye ayrederya canım benide listenin altına koy canım önce kistlerin çaresien bakılacak artık napalım hayırlısı elbet bundada vardır bi hayır öpüyorum hepinizi

canım hayırlısı olur inşallah dualarımız seninle.... haberdar et bizi....:1hug:

hayırlısı olur inş... allahtan ümit kesilmez... soğan kürü flan dene bakalım belki faydası olur..

canım rabbım yardımcın olsun ıns hamıs haberını alcaz senınde kısa sure sonra kaydirigubbakcemile5

canım hıc uzulme bunda da vardır bı hayır cok zor ama gec olsun gec olsun guc olmasın :teselli: bende 2 aydır kıstlerle savasıyorum :mymeka: sogan kurune basladım bugun 1 hafta oldu ayrıyeten aktardan bıtkı karısımı aldım kıstler ıcın cıvanpercemı falan var ıcınde onları dene canım bu ay sonu kontrolum var bakalım ıse yaramıs mı

16/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:
gonulll.............................:CüvCüv:
boncuk1985.....................:CüvCüv:
pıtırcık.............................:CüvCüv:
MEHTAP59......................:CüvCüv:
nayla...............................::CüvCüv: :hooray:
sevcan35..........................12/mayıs......:uhm:
amor_amor.......................16/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
nurdannurdan....................13/haziran
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)

Son düzenleme:
arkadaşlar mucizem gerçek oldu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bunu yazabildiğime inanamıyorum ayrederyacım tatlım koy benide hamıle listesine artık darısı hepinizin başına dualarım sizinle

canımmmmmmmmm tebriklerrrrrrr....darısı başımıza......... inş...sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. :sm_cool::dance::dance::dance::lep:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkishayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

naylacım tebrıkler.beklıyoruz senıde 2010 ocak annelerıne ok:)

canım tebrikler.gerçekten çok sevindim.allah senin dualarını kabul ettiği gibi bizimkimizi de kabul eder biz de bu mutluluğu yaşarız inşallah...:Saruboceq:

canımmm cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza dualarından eksık etme bızı olur mu tebrık ederım tatlımhihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun tatlım umarım sağlıkla alırsın kucağına darısı bizim başımıza inşşşşşşş:teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…