- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.381
canım madem eşin eczacı sorsana en iyi marka hangisi....??
canım ben aldım şu ovulasyon testini... markası galenik ..fiyatı 24.90tl. artı birde içinde 1 adet gebelik testi var..2 alana galenik 1 adet bedava..bu testler adetinin oluş gününe göre değişiyor yanii.28 gün de bir adet oluyorsan 11. gün başlıyosun yapmaya..gebelik testi gibi kullanılıyor..idrarla çıkıyor sonuçç.çok ayrıntılı anlatıyor zaten testte..bence denemeli..öyle sanıldığı gibi pahalı değil..ama işte bir kutu sadece 1 ay için geçerli..24.90 veriyosun ya onu 1 ay ovulasyonuna bakabiliyosun..ayrıca ben bitkisel uzmandan bişey öğrendim onu da yazayım size bu bir dr. çiçek balı,övütülmüş ısırgan otu , övütülmüş polen . bir kaseye balı koyuyosun , 1 çay kaşığı polen ve 1 çay kaşığı ısırgan otu karıştır bunları..ve her sabah eşin bir kaşık yicek.sen yemicen ama eşin yicek.bu karışım spermlerin hareketliliğini çoğaltıyormuş..ben şimdi onuda yaptım .veeee eşim yiyiyor..bunuda paylaşmak istedim.ara sıra bende yiyom bal ya çok severim.tadı da güzel.hem de sağlıklı..tavsiye ederim.belkide doğal yolla çözecez bu işi...ama var ya şunu anladım.hiç sorun olmaması en büyük sorunmuşş..... bakalım hayırlısı...
Ayderyacım beni listenin üst kısımından çıakrıp alt kısımına eklemeni istiyorum. Bu sabah regl oldum ama üzülmedim aksine sevindim. Bu ay tüp bebeğe başlıyorum ben kısmetse pazar ilk iğnemi olacağım. Akabinde ne zaman belli olacak tarihim ben dr a danışıp sana söyleyeceğim beni o zaman listene tekrar eklemeni isteyeceğim senden.
Çok mutlu ve çok umutluyum. Bu sefer olacak gibime geliyor. Rabbim bu sefer kucağımı boş bırakmaz benide annelik makamına erdirir inşaallah.
merhaba arkadaşlar bende dün hastalandım test yapmay afırsatım bile olmadı bu sabah doktora gittim 3 tane kistim oluşmuş ara verildi tedaviye ayrederya canım benide listenin altına koy canımönce kistlerin çaresien bakılacak artık napalım hayırlısı elbet bundada vardır bi hayır öpüyorum hepinizi
Ayderyacım beni listenin üst kısımından çıakrıp alt kısımına eklemeni istiyorum. Bu sabah regl oldum ama üzülmedim aksine sevindim. Bu ay tüp bebeğe başlıyorum ben kısmetse pazar ilk iğnemi olacağım. Akabinde ne zaman belli olacak tarihim ben dr a danışıp sana söyleyeceğim beni o zaman listene tekrar eklemeni isteyeceğim senden.
Çok mutlu ve çok umutluyum. Bu sefer olacak gibime geliyor. Rabbim bu sefer kucağımı boş bırakmaz benide annelik makamına erdirir inşaallah.
merhaba arkadaşlar bende dün hastalandım test yapmay afırsatım bile olmadı bu sabah doktora gittim 3 tane kistim oluşmuş ara verildi tedaviye ayrederya canım benide listenin altına koy canımönce kistlerin çaresien bakılacak artık napalım hayırlısı elbet bundada vardır bi hayır öpüyorum hepinizi
arkadaşlar mucizem gerçek oldu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bunu yazabildiğime inanamıyorum ayrederyacım tatlım koy benide hamıle listesine artık darısı hepinizin başına dualarım sizinle
alkisalkisalkisalkisalkisalkishayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşarkadaşlar mucizem gerçek oldu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bunu yazabildiğime inanamıyorum ayrederyacım tatlım koy benide hamıle listesine artık darısı hepinizin başına dualarım sizinle
arkadaşlar mucizem gerçek oldu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bunu yazabildiğime inanamıyorum ayrederyacım tatlım koy benide hamıle listesine artık darısı hepinizin başına dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?