- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.401
Arkadaşlar merhaba benim adetim 2-3 gün gecikti.normalde hep düzenlidir.ama yaklaşık 4-5 gündür adet sancısı gibi bir ağrı,kasıklarımda kramp ve batma,alt karında şişkinlik,mide yanması ve gaz problemi yaşıyorum.acaba bunlar ne demek olabilir.lütfen benimle paylaşabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.:uhm:
Arkadaşlar merhaba listemiz hamilelerle dolu ne güzel.inşallah bebişlerinizi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız.hepinizi kutluyorum.ya arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi böyle şikayetlerim vardı.ama şimdi yok.bugünde kahverengi lekelenmelerim oluyor az az.ya böyle olupta hamiş olduğunu öğrenenler yokmu.şimdi bana test yapmamı söyliceksiniz ama testte negatif olursa cok üzülücem azıcık bir umudum var onunda kaybolmasını istemiyorum.umarım beni anlamışsınızdır.beni lütfen cevapsız bırakmayın.:sm_confused:
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim her zaman duacıyım sizlere
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
arkadaşlar mucizem gerçek oldu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bunu yazabildiğime inanamıyorum ayrederyacım tatlım koy benide hamıle listesine artık darısı hepinizin başına dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?