Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay kızlar sizlerin sevinçli haberlerini okuyunca benim içimide bir umut kaplıyor benimkide hafta sonu belli olacak ben test yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum

yaptırmıştım tutmadı.. bu ay kendimiz denedik kısmet bakalım olana kadar listeden çıkmak yok...hihoyyyt

yaptırmıştım tutmadı.. bu ay kendimiz denedik kısmet bakalım olana kadar listeden çıkmak yok...hihoyyyt

hakkımızda hayırlısı olsun canım ya benimde ikinci aşılamam bakalım artık çok heyecanlıyım dün gece biraz ağrım oldu adet olacağım sandım ve çok üzüldüm uyuyamadım

hakkımızda hayırlısı olsun canım ya benimde ikinci aşılamam bakalım artık çok heyecanlıyım dün gece biraz ağrım oldu adet olacağım sandım ve çok üzüldüm uyuyamadım

tutmayınca hemen ardından mı denedin ikinciyi ara verdinmi... ben çok yıprattım kendimi o yüzden ara verdim maddi yöndende biraz toparlamamız gerek.. belki bu arar kendiliğinden olur.. bende ovülasyon testlerinden alıp deneyeceğim evde.. belki işe yarar.

evet canım az kaldı ama bende ne ağrı var nede akıntı falan bilmiyorum ya bazen geceleri çok az ağrım oluyor

allah emeklerini boşa çıakrtmasın zor bu işler. aslında biraz biz çok diretiyoruz çok istiyoruz. dengemizi bozuyoruz kafaya takarak.. biraz rahatlayabilsek olacak belki.. allaha şükürler olsunki bir problem yok... yine de şükür.. vakti zamanı gelince mutlaka olacak...

1 yıl ara verdim çünkü ilkinde rahim filmi aşılama art arda beni çok yıpratmıştı ancak toparlandım psikolojim bozulmuştu resmen şimdide çok hassasım her şeye heme ağlıyorum valla haber izleyemez oldumsenağlama

bazen aşılama sonrası kendiliğinden de oluyor inşallah olur canım moralini yüksek tutmaya çalış

sağol canım.. ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi . bua y daha rahattı kafam 2 gün ağladım flan ama geçti şimdi daha iyiyim... kısmetse olur.. dualrınızı eksik etmeyin...

bende aynıyım aslında iyi kocalarımız bizi boşamıyor.. herşeye ağlayıp duruyorum.. ama bu sefer biraz daha çabuk toparladım kendimi.. belki de bu sitede sizlerin sayesinde bilmiyorum artık. burda her yeni hamiş haberinde ben daha çok seviniyorum.. bir gün bizde listeye ekleneceğiz.. allahım bak sırayla veriyor... çoğaldı hamişler.. inş. sıra sendedir...

sağol canım.. ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi . bua y daha rahattı kafam 2 gün ağladım flan ama geçti şimdi daha iyiyim... kısmetse olur.. dualrınızı eksik etmeyin...

inşallah canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın buna da şükür sıkıntılarımızdan bizleri kurtarsın sen ne zamandır bekliyoırsun

öyle valla eşlerimiz sabırlı onlarda ne yapsınlar ellerinden bir şey gelmiyoki bizimle rezil oluyorlar hastane koly değil

Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım hayırlı olsun tebrik ediyorum seni
bu ay ne güzel hamile haberleri sıradan geliyor maşallah
inşallah bizde kısa zamanda hayırlısıyla gireriz listeye:)
arkadaşlar ben geçen ayki aşılamadan sonra buay çok nötrüm bi tuhaf hissediyorum kendimi neden bilmiyorum tüm heyecanımı kaybettim sanki nasıl olsa olmuyo artık ve hiç olmıcakmış gibi:çok üzgünüm:

herkese günaydın hayırlı günler diliyorum hepinizeeeee 19 mayıs bayramımız kutlu olsun güzeller inş gelecekte bebişlerle kutlarız bayramları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…