- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.421
niran77 canım hazır sende burdayken beklenen gününü yazda listeye ekleyelim...
canım benim 22 mayıs
yaptırmıştım tutmadı.. bu ay kendimiz denedik kısmet bakalım olana kadar listeden çıkmak yok...hihoyyyt
hadi hayırlısı az kalmış..... inş... hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz....:1hug:
hakkımızda hayırlısı olsun canım ya benimde ikinci aşılamam bakalım artık çok heyecanlıyım dün gece biraz ağrım oldu adet olacağım sandım ve çok üzüldüm uyuyamadım
yaptırmıştım tutmadı.. bu ay kendimiz denedik kısmet bakalım olana kadar listeden çıkmak yok...hihoyyyt
evet canım az kaldı ama bende ne ağrı var nede akıntı falan bilmiyorum ya bazen geceleri çok az ağrım oluyor
tutmayınca hemen ardından mı denedin ikinciyi ara verdinmi... ben çok yıprattım kendimi o yüzden ara verdim maddi yöndende biraz toparlamamız gerek.. belki bu arar kendiliğinden olur.. bende ovülasyon testlerinden alıp deneyeceğim evde.. belki işe yarar.
bazen aşılama sonrası kendiliğinden de oluyor inşallah olur canım moralini yüksek tutmaya çalış
1 yıl ara verdim çünkü ilkinde rahim filmi aşılama art arda beni çok yıpratmıştı ancak toparlandım psikolojim bozulmuştu resmen şimdide çok hassasım her şeye heme ağlıyorum valla haber izleyemez oldumsenağlama
sağol canım.. ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi . bua y daha rahattı kafam 2 gün ağladım flan ama geçti şimdi daha iyiyim... kısmetse olur.. dualrınızı eksik etmeyin...
bende aynıyım aslında iyi kocalarımız bizi boşamıyor.. herşeye ağlayıp duruyorum.. ama bu sefer biraz daha çabuk toparladım kendimi.. belki de bu sitede sizlerin sayesinde bilmiyorum artık. burda her yeni hamiş haberinde ben daha çok seviniyorum.. bir gün bizde listeye ekleneceğiz.. allahım bak sırayla veriyor... çoğaldı hamişler.. inş. sıra sendedir...
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?