- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.441
canım hayırlı olsun tebrik ediyorum seni
bu ay ne güzel hamile haberleri sıradan geliyor maşallah
inşallah bizde kısa zamanda hayırlısıyla gireriz listeye:)
arkadaşlar ben geçen ayki aşılamadan sonra buay çok nötrüm bi tuhaf hissediyorum kendimi neden bilmiyorum tüm heyecanımı kaybettim sanki nasıl olsa olmuyo artık ve hiç olmıcakmış gibi:çok üzgünüm:
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sevcancığım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısıda bizlerin başına bizler için dua et :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek:
hamilelerin duası kabul olurmuş inan sizler içinde dua ediyorum.çünkü bende 1,5 sene bekledim anlıyorum sizleri.:teselli:
Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun.inşallah bir an önce sizlerde hamiş kalıp bebişlerinize kavuşursunuz.ben halen inanamıyorum bizim cok süprriz oldu.nisan ayında ilk aşılamada hamile kalamadım,gel sen mayısta kendiliğinden olsun.bence demekki herşeyin bir vakti zamanı var o yüzden canınızı hiç sıkmayın.oluruna bırakın.inanın en güzel ilaç herşeyi zamana bırakmak.tabi boş beklemek yok,calışmalara tam gaz devam.sositososito hoşçakalın:teytey:
kızlar ufak bir istatistik yaptım listeyi düzenledim. yanlışım varsa düzeltelim. belki fikir verir bize yol gösterir ne dersiniz olmuşmu?
kızlar ufak bir istatistik yaptım listeyi düzenledim. yanlışım varsa düzeltelim. belki fikir verir bize yol gösterir ne dersiniz olmuşmu?
canım benım emegıne saglık cok guzel olmus bızım ısmımızın karsınada koyacagız ıns en kısa zamanda hamıs resmını:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt
inş. canımmmm. dualarımız kabul olurda bizde hamişler arasında oluruz... bir an önce...:teselli:
ınsallah tatlım ya valla bıtmek bılmeyen sabır ve buyuk bı umutla beklıyoruz bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın sen bu ay tedavı gormedın degıl mı canım ınsallah kendılıgınden gelır bebegın:Saruboceq::Saruboceq:
yok tedavi için ne sabrım nede para kaldı :)) tamamen kendi çalışmalarımız .. ama bu ay adet olursam ovülasyon testlerinden alıp deneyeceğim.
ayrederyacığım liste güzel olmuş ellerine sağlık.yalnız benim aşılamadan 1,5 sene sonra değil hemen aşılamanın ertesi ayı hamile kaldım.yani geçen ay asılama negatifle sonuçlandı bu ay kendiliğinden oldu.şimdidensağol canım.yerimseniben
ayrederyacığım liste güzel olmuş ellerine sağlık.yalnız benim aşılamadan 1,5 sene sonra değil hemen aşılamanın ertesi ayı hamile kaldım.yani geçen ay asılama negatifle sonuçlandı bu ay kendiliğinden oldu.şimdidensağol canım.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?