Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inş biizimde olacak bebeğimiz hayırlısı ile umut her zaman olsun içinde o olmazsa zaten bebiş olmasının bi anlamı olmaz demi bende bu nisanda aşılama yaptım olmadı ama stres yok o ayki gibi daha rahatım sende sıkma canını herşey olacağına varır

19/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09) 1 yıl sonunda bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık............................. :CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09) 2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu.
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı. (mayıs)kendiliğinden oldu.(18.05.09)1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
amor_amor.......................16/mayıs....:uhm:
niran77.............................22/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
nurdannurdan....................13/haziran
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)
ilkkad.....................(yola devam) tüp

Son düzenleme:
Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun.inşallah bir an önce sizlerde hamiş kalıp bebişlerinize kavuşursunuz.ben halen inanamıyorum bizim cok süprriz oldu.nisan ayında ilk aşılamada hamile kalamadım,gel sen mayısta kendiliğinden olsun.bence demekki herşeyin bir vakti zamanı var o yüzden canınızı hiç sıkmayın.oluruna bırakın.inanın en güzel ilaç herşeyi zamana bırakmak.tabi boş beklemek yok,calışmalara tam gaz devam. sositososito hoşçakalın:teytey:

Bugün gittim hastaneye idrar tahlili yaptılar sonucu aldım.veeeee HAMİLEYİM.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sevcancığım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısıda bizlerin başına bizler için dua et :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek:

sevcancığım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısıda bizlerin başına bizler için dua et :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::ecrin_bebek:

hamilelerin duası kabul olurmuş inan sizler içinde dua ediyorum.çünkü bende 1,5 sene bekledim anlıyorum sizleri.:teselli:

canım tebrikler çok çok çok sevindim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.uğursuz nisan ayından sonra mayıs ayında listemiz ne güzel renklendi.inşallah listemiz tam dolr herkes muradına erer.amin

19/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
amor_amor.......................16/mayıs....:uhm:
niran77.............................22/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
nurdannurdan....................13/haziran
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
maviumutolsun ..(yola devam)
ukla...................(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nesemeşe...........(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)
ilkkad.....................(yola devam) tüp

Son düzenleme:
kızlar ufak bir istatistik yaptım listeyi düzenledim. yanlışım varsa düzeltelim. belki fikir verir bize yol gösterir ne dersiniz olmuşmu?

kızlar ufak bir istatistik yaptım listeyi düzenledim. yanlışım varsa düzeltelim. belki fikir verir bize yol gösterir ne dersiniz olmuşmu?

canım benım emegıne saglık cok guzel olmus bızım ısmımızın karsınada koyacagız ıns en kısa zamanda hamıs resmını:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt

canım benım 10 yıl degıl 1 yıl sonra kendılıgınden oldu.ben o zamn yanlıs yazmısım.duzeltırsen sevınırım.tesekkurler...

inş. canımmmm. dualarımız kabul olurda bizde hamişler arasında oluruz... bir an önce...:teselli:

ınsallah tatlım ya valla bıtmek bılmeyen sabır ve buyuk bı umutla beklıyoruz bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın sen bu ay tedavı gormedın degıl mı canım ınsallah kendılıgınden gelır bebegın:Saruboceq::Saruboceq:

yok tedavi için ne sabrım nede para kaldı :)) tamamen kendi çalışmalarımız .. ama bu ay adet olursam ovülasyon testlerinden alıp deneyeceğim.

yok tedavi için ne sabrım nede para kaldı :)) tamamen kendi çalışmalarımız .. ama bu ay adet olursam ovülasyon testlerinden alıp deneyeceğim.

canım valla bende sasırdım ınan bu ay sonu dr a gıdecegım bakalım benım ınatcı kıstım ne alemde terketmısmı benıkaydirigubbakcemile3 aglanacak halıme guluyorum psıkolojı falan kalmadı valla adım attıgımız yer para zaten cnm drum bı hormon testı ıstedı ozel hastaneye gıttım tahlıl bası 20 tl ve 5 tahlıl dusun artık gerısını allah sabrımızı bol versın ıslerımızde kolaylık versın ama ınanıyorum lıstemız bebıslerle dolcakhihoyyythihoyyyt

ayrederyacığım liste güzel olmuş ellerine sağlık.yalnız benim aşılamadan 1,5 sene sonra değil hemen aşılamanın ertesi ayı hamile kaldım.yani geçen ay asılama negatifle sonuçlandı bu ay kendiliğinden oldu.şimdidensağol canım.yerimseniben

Sevcan özel olmassa ,senin rahatsızlığın neydi yani kistmi, polikislikovermi,

bebişin 1,5 sene sonra geldi anlamında yazdım.... yanlışsa düzeltelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…