Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben bu ay aşılama yapmamıştım.bugun regl oldum.yine bebişime kavuşamadım maalesef.herhalde kavuşcağım da yok bu gidişle...

canım üzülme benimde aynı bu ay aşılamam tutmadı bence kendimize biraz şans verelim kendiliğinden olacak diye olumlu düşünelim birde bunu deneyeli ne bileyim belki olur seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz ama dediğim gibi hayat devam ediyor bu da bizim imtihanımız allah daha beterini vermesin bu günümüzede çok şükür diyelim

canlarım merhaba uzun zamandır yoktum bebek bebek diye sızlanmaktan vazgeçtim spora başladım çok yorgun oluyorum vakit bulamıorum yazmaya listemiz ne güzel oldu herkese hayırlı olsun.sperm sayı sorunu olup ta hamile kalana ayrı bi seviniyorum:))))))))))darısı bizlerin başına.bu arada eşim yarın devlet hastanesine gidecek bi de oraya sorcaz ameliyat ol derse haziran da düşşünüyoryz bu arada ben de spor yapıp forma giricem.moralim çok iyi sporu herkese tavsiye ederim.belki yarın test ister doktor 2 ay olcak keçiboynuzuna ve arginmax ta 1 ay kullandık bakalım nolcak.bu arada adetim 1-2 haziran sanırım doğal aşılanıcam yine ekleyin.herkese bol bol şans

canıımmmm en ıyısını yapmısın bende ugras bulcam kendıme kafa dagıtmam lazım umarım esınde cıddı bısey yoktur hayırlısı olsun asılamaya gerek kalmadan bebısın gelır ıns :1hug:

22/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)
ilkkad.....................(yola devam) tüp :emir_bebek
niran77...................(yola devam)
amor_amor.............16/mayıs....:uhm:
piran2105................(yola devam)

Son düzenleme:

canım en iyisini yapıyorsun.. oyala kendini kafandan çıkart hazyırlısyla belki beklemediğin anda geliverir... bu yaramazlar süpriz yapmayı severler.. belki ameliyata bile gerek kalmz...
ama bizi de ihmal etme zaten başını alan gitti... yazan çizen yok....

Günaydın kızlarrrr
ayderyacığım benim tarihim 5 haziran tatlım bu ay boş geçtik aşılama yok yani
zaten bir süre tedavi düşşünmüyoruz maddi manevi baya bi yıprattı bu olay bizi
biraz kendimizi toparlamamız lazım

canım bu ikinci yada bilmem üçüncü tur.. aşılamyı geçtik artık kendi imkanlarımızla deniyoruz.. hepimiz aynı durumdayız biraz moral olsun burdan sevinçli haberler mutlaka alacağız listeyi döndürelim.... :teytey:

Liste aşılama diye ama burdakiler inşallah hep normal yoldan en kısa sürede hamile kalır kızlarrrr

Uklacım ben de bu ay dinlenmedeyim. Kendini kasma hiç , onlar ummadığımız biranda geliverecekler inşallah...

canım hiç takmıyorum hatta gün takip etmiyorum artık ne zaman istersek ozaman oluyor
koçiş kaçırmayalım diyor ama dedim artık sıkıldım ben ödeve gibi oluyor istemiyorum artık dedim inanıyorumki bizler de doğal yollardan bebiş sahibi olcağız

Canım ben de bu ay hiçbir kür falan kullanmıyorum. Yalnız dün ovulasyon testi yaptım ve sanırım buünlerde yumurtlayacağım bunun için de bu günlerde preseed kullanıcam başka da bişi yapmıyorum. Hepimiz içinen hayırlısı olacak ben buna keisnlikle inanıyorum canım. Az kaldı bizimkileri kanka yaparız bir gelsinler:))

Kızlar 22-23 aylık bekleyişin sonuda acaba ben de buradan çığlık çığlığa hamileyim diye müjde verebilecek miyim??? Her ay o tek çizgiyi görmekten kurtulacak mıyım??

Kızlar 22-23 aylık bekleyişin sonuda acaba ben de buradan çığlık çığlığa hamileyim diye müjde verebilecek miyim??? Her ay o tek çizgiyi görmekten kurtulacak mıyım??

Olacak tabiki canım sadece inancımızı kaybetmeyelim yeterkiii

22/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
özgül23.............................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)
ilkkad.....................(yola devam) tüp :emir_bebek
niran77...................(yola devam)
amor_amor.............16/mayıs....:uhm:
piran2105................(yola devam)

Son düzenleme:

canım ben ınanıyorum hepımız bebek haberı vercez burdan arka arkaya bende bıkjtım tek cızgı gormekten ınan eczaneyı ben zengın ettım her ay her aykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım adetim yaklaşık 3 Haziran gibi gelecek, bu ay da olmazsa haziranda inşallah 2. aşılamaya geçicez..

slm kızlar nasılsınız
neşecim umarım adetin gelmez bende senin gibi beklemedeyim bu adetim 2 haziran gibi olursa bende haziranda 2 aşılamaya start vercem bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…