Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben ınanıyorum hepımız bebek haberı vercez burdan arka arkaya bende bıkjtım tek cızgı gormekten ınan eczaneyı ben zengın ettım her ay her aykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım umarım bu sefer görmezsin o tek çixgiyi az kalmış gününe hayırlsı olsun inş canım

canım umarım bu sefer görmezsin o tek çixgiyi az kalmış gününe hayırlsı olsun inş canım

canım ıns ama hıc umut yok bu ay asılama yaptıramadım zaten ılac kullanıyorum kıst ıcın ama acaba bı mucıze olur mu bı kac kısıden duydum dogum kont hapı kullanırken hamıle kalan bırı de ben olur muyum umudu ama bosuna kafa patlatıyorum gelecek olsa kac aydır gelırdı :çok üzgünüm:

hanı umutsuzluk yoktu moral en büyük yardımcımız herşey bizim için allahtan ümit kesilmez bebişin zamanı gelince spral bile olsa dinlemiyor...

canlarım eşim doktora gitti o da ameliyat demiş ama sayı ve harekette inanılmaz artış var 1 cc de 21 mil.du kürler ve arginmax sayesinde 1 cc de 96 milyooooon:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
harekette de gelişme var önceden ileri hızlı%15
ileri yavaş%5
yerinde hareket%3
hareketsiz%77
idi
bugün sayı cc de 96 mil
ileri hızlı%12
ileri yavaş%26
yerinde hareket%24
hareketsiz %38
olmuş çooooook sevindik ameliyat olcak haziranda ama morfolojiye bakılmamış hemde öteki hastane de teknisyen yapıomuş sayımı burda uzman doktor varmış ameliyatla ileri hareket te artar sorun kalmaz demiş çoooooooooooooooook mutluyum kızlar bugün haziranda ameliyat olup yazı geçirdikmi allahın izniyle gelio benim bebiş sayının artması umutlandırdı ameliyat olunca da ileri hareket artar büyük ihtimal diomuş
kürü deneyin mutlaka çok öptüm hepinizi

canım çok sevindim... belki ameliyata kadar kendiliğinden olur.. bence evde yapılan ovülosyon testlerinden al takibini kendin yap.. tutar mı tutar.... kaydirigubbakcemile3 birde şu ilacın adını tam olarak benim özelime yazarmısın.. bende alayım...bizimde ileri hareketlilik azdı.. birde hangi kürü kullandınız yaz canım bize de faydası olur..

25/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
angeeel87.........................25/mayıs
ayrederya..........................25/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
özgül23.............................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
ebruli59............(yola devam)
bsp....................(yola devam)
nevaa..................(yola devam)
ayşen43..............(yola devam)
ozlem82do...........(yola devam)
kelebek0651.........(yola devam)
baharçelik.............(yola devam)
yoye.....................(yola devam)
cingis.pembesi.......(yola devam) tüp
incemeşe...............(yola devam)
ilkkad.....................(yola devam) tüp :emir_bebek
niran77...................(yola devam)
amor_amor.............16/mayıs....:uhm:
piran2105................(yola devam)

Kızlar sizleri çok özledim,aman Yarabbi hamişlerimiz ne güzelde artmış. Tüp bebekle ilgili başka bi palaşım alanına takıldım bilgi amaçlı sadece 3-5 kişi var ve hiç sizin kadar samimi içten değiller.
Kızlar tüp bebekte yolu yarıladım sayılır yarın yumurtalarım toplanacak. Yumurtalarım çok iyiken dün dr rahim duvarında bi paraç gördü. Yarın eğer sorun devm ederse transferim bi sonraki aya kalacak ona çok üzüldüm.
Ne olur benim için dua edin yarın toplanan yumurtalarım cuma transfer edilsin bi an önce pozitif sonucu alayım. Onca çaba onca para boşa gitmez inş.
Kalbim sizlerle.

canım hayırlısı olsun denemen.. inş.son olur. sıkıntında ortadan kalkar mutlu haberlerini bu topikte bekliyoruz... eskisi kadar herkes yazmıyo ama biz burdayız.... dualarımız seninle... öptüm...

canım benımrabbım yardımcın olsun umarım ıkız bebıs haberını verırsın bızehihoyyytçbnede beklemedeyım canım2 aydır kıst yuzunden bu hafta dr a gıdecegım ıns gecmıstır de bıraz daha yaklasırım bebısıme hayırlı haberlerını beklıyoruz:1hug:

arkadaşlar BıLıYOSUNUZ ıLK AŞILAMAM NEGATıFTı
dr a gittim bugün ve tüp bebeğe geçebiliriz dedi
(ben tüp bebek yaz tatilinde olursa iyi olur demiştim önceki görüşmemizde)
ama size bırakıyorum 2.aşılamaya karar verirseniz arayın 1 hafta içinde dedi
çok kararsızım ya 2. aşılamada hamile kalan çok arkadaşımız var
ama yaz tatili benim için çok iyi olacak öğretmen oldğm için dinlenme için izin almak zorunda kalmıcam

bi fikir verin lütfen

eşimin değerleri
sayı:30 milyon
hızlı ileri hareketli :%5
yavaş hareketli:%25
yerinde hareketli:%20
morfoloji:%2

hareket ve morfoloji sorunumuz var yani
ikinci aşılama için çokk kararsızım

canım nurdancım bence 2çasılamayı dene canım topıkte okumustum sanırım 800 bın spermle hamıle kalan bı arkadas vardı asılamayla ıns gerek kalmadan gelır bebegın ama ben 2.yı dene oyle tup bebege gec derım tup bebek sureciu daha zorlu bi surec belki o kadar eziyet cekmene gerek kalmayacak 2. asilamaylka gelecek melegin:1hug:

26/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
angeeel87.........................25/mayıs
piran2105.....................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:
canım benim eşimin de morfolojisi 2.sayı e hareketlilik iyi olmawına rağmen aşılamadan umudum kalmamış bende temmuz ayında 2 aşılamamı ypacam tutmazsa tüp bebek deneyecem.hayırlısı umarım bebişlerimize artık kavuşuruz.

deryacığım ben bu ay aşılama apmayacam ama yine de adet tarihimi listeye ekle.20 haziran....:Saruboceq: :Saruboceq:

benden sonra evlenen herkes hamile gelde kafana takma.........

canım aynı haberlerı bende duyuyorum hatta 2.cocugu bile yapan var hemde kazayla olmus akmamaya calisalim kafamiza cok zor biliyorum ama elimizden gelen baskada bisey yok ki moralimizde vucudumuzun dengeside bozuluyo stresden hem once sagligimiza dikkat edelim ki saglikli bebislerimiz olsun di mikaydirigubbakcemile2 hayirlisiyla bizimde olacak canim ey buyuk rabbim bizimde isimizi kolaylastir :Saruboceq:

27/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…