- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.501
canım ben ınanıyorum hepımız bebek haberı vercez burdan arka arkaya bende bıkjtım tek cızgı gormekten ınan eczaneyı ben zengın ettım her ay her aykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım umarım bu sefer görmezsin o tek çixgiyi az kalmış gününe hayırlsı olsun inş canım
canım ıns ama hıc umut yok bu ay asılama yaptıramadım zaten ılac kullanıyorum kıst ıcın ama acaba bı mucıze olur mu bı kac kısıden duydum dogum kont hapı kullanırken hamıle kalan bırı de ben olur muyum umudu ama bosuna kafa patlatıyorum gelecek olsa kac aydır gelırdı :çok üzgünüm:
canlarım eşim doktora gitti o da ameliyat demiş ama sayı ve harekette inanılmaz artış var 1 cc de 21 mil.du kürler ve arginmax sayesinde 1 cc de 96 milyooooon:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
harekette de gelişme var önceden ileri hızlı%15
ileri yavaş%5
yerinde hareket%3
hareketsiz%77
idi
bugün sayı cc de 96 mil
ileri hızlı%12
ileri yavaş%26
yerinde hareket%24
hareketsiz %38
olmuş çooooook sevindik ameliyat olcak haziranda ama morfolojiye bakılmamış hemde öteki hastane de teknisyen yapıomuş sayımı burda uzman doktor varmış ameliyatla ileri hareket te artar sorun kalmaz demiş çoooooooooooooooook mutluyum kızlar bugün haziranda ameliyat olup yazı geçirdikmi allahın izniyle gelio benim bebiş sayının artması umutlandırdı ameliyat olunca da ileri hareket artar büyük ihtimal diomuş
kürü deneyin mutlaka çok öptüm hepinizi
Kızlar sizleri çok özledim,aman Yarabbi hamişlerimiz ne güzelde artmış. Tüp bebekle ilgili başka bi palaşım alanına takıldım bilgi amaçlı sadece 3-5 kişi var ve hiç sizin kadar samimi içten değiller.
Kızlar tüp bebekte yolu yarıladım sayılır yarın yumurtalarım toplanacak. Yumurtalarım çok iyiken dün dr rahim duvarında bi paraç gördü. Yarın eğer sorun devm ederse transferim bi sonraki aya kalacak ona çok üzüldüm.
Ne olur benim için dua edin yarın toplanan yumurtalarım cuma transfer edilsin bi an önce pozitif sonucu alayım. Onca çaba onca para boşa gitmez inş.
Kalbim sizlerle.
çok teşekkürler sizleri çok seviyorum
Kızlar sizleri çok özledim,aman Yarabbi hamişlerimiz ne güzelde artmış. Tüp bebekle ilgili başka bi palaşım alanına takıldım bilgi amaçlı sadece 3-5 kişi var ve hiç sizin kadar samimi içten değiller.
Kızlar tüp bebekte yolu yarıladım sayılır yarın yumurtalarım toplanacak. Yumurtalarım çok iyiken dün dr rahim duvarında bi paraç gördü. Yarın eğer sorun devm ederse transferim bi sonraki aya kalacak ona çok üzüldüm.
Ne olur benim için dua edin yarın toplanan yumurtalarım cuma transfer edilsin bi an önce pozitif sonucu alayım. Onca çaba onca para boşa gitmez inş.
Kalbim sizlerle.
arkadaşlar BİLİYOSUNUZ İLK AŞILAMAM NEGATİFTİ
dr a gittim bugün ve tüp bebeğe geçebiliriz dedi
(ben tüp bebek yaz tatilinde olursa iyi olur demiştim önceki görüşmemizde)
ama size bırakıyorum 2.aşılamaya karar verirseniz arayın 1 hafta içinde dedi
çok kararsızım ya 2. aşılamada hamile kalan çok arkadaşımız var
ama yaz tatili benim için çok iyi olacak öğretmen oldğm için dinlenme için izin almak zorunda kalmıcam
bi fikir verin lütfen
eşimin değerleri
sayı:30 milyon
hızlı ileri hareketli :%5
yavaş hareketli:%25
yerinde hareketli:%20
morfoloji:%2
hareket ve morfoloji sorunumuz var yani
ikinci aşılama için çokk kararsızım
canım benim eşimin de morfolojisi 2.sayı e hareketlilik iyi olmawına rağmen aşılamadan umudum kalmamış bende temmuz ayında 2 aşılamamı ypacam tutmazsa tüp bebek deneyecem.hayırlısı umarım bebişlerimize artık kavuşuruz.arkadaşlar BİLİYOSUNUZ İLK AŞILAMAM NEGATİFTİ
dr a gittim bugün ve tüp bebeğe geçebiliriz dedi
(ben tüp bebek yaz tatilinde olursa iyi olur demiştim önceki görüşmemizde)
ama size bırakıyorum 2.aşılamaya karar verirseniz arayın 1 hafta içinde dedi
çok kararsızım ya 2. aşılamada hamile kalan çok arkadaşımız var
ama yaz tatili benim için çok iyi olacak öğretmen oldğm için dinlenme için izin almak zorunda kalmıcam
bi fikir verin lütfen
eşimin değerleri
sayı:30 milyon
hızlı ileri hareketli :%5
yavaş hareketli:%25
yerinde hareketli:%20
morfoloji:%2
hareket ve morfoloji sorunumuz var yani
ikinci aşılama için çokk kararsızım
benden sonra evlenen herkes hamile gelde kafana takma.........
benden sonra evlenen herkes hamile gelde kafana takma.........
offfffffff offfffffffffffff bugün yine hastalanma günüm.. karnmda ağrıyoooosenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?