- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.521
benımkıde geldı ayrederyacım senağlamayarın dr um yolu gozuktu yıneınsallah bu ay yapılır asılamam yoksa tedavı falan ıstemıyorum bıktım beklemekten
offfffffff offfffffffffffff bugün yine hastalanma günüm.. karnmda ağrıyoooosenağlama[/QU
slmmm..offff benimde ağrıyorr valla....kısmet artık canım yaaaa...ben bugün tüp bebek raporu için rapor çıkarmaya gittim ..ama tabiii.testler var yine...artık raporr ağustosta anca çıkar..normal yolla hamile kalmaya devammm..allah büyüktürr..inş. hepimiz iyi haberler verirriz...hihoyyyt
yaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvv nerde bizim bebişler yaaaaaaaaaaaaaa nie böölee bekletiolar bizi
Allah ın izniyle gelsinler artıııııııııııııııııııııııııııııııık
canım umarım geçmiştir kistlerin yokolmuştur.. hayırlısı olsun.. umarım bir an önce gelir bebişin..
yaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvv nerde bizim bebişler yaaaaaaaaaaaaaa nie böölee bekletiolar bizi
Allah ın izniyle gelsinler artıııııııııııııııııııııııııııııııık
selamlar haerkeze
arkadaşlar hepinizi çok çzledim modemimizde sorun vardı 2 haftadır giremiyorum siteye çıldırdım valla
ne güzel 2 yeni hamiş haberi daha gelmiş listemiz şenlenmiş öncelikle yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
darısı hepimizin başına aaaminnnnnn
arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı biliyosunuz bu ay kendimiz denedik ara vermiştik belki bu ay tutar dedim ama tutmamış buakşam işten gelince test yaptı tabi yine tek çizgi herzamanki gibisenağlama
oöyle dolmuşumki ağladım ağladım avaz avaz sokaklara çıkıp bağırmak istiyorum belki rahatlarım bu arada yeni gebe haberleri de aldım duygularımı tarif edemiyorum iyiki varsınız
bu ay adet olunca 2. aşılama için gidecektim ama öyle moralim bozuldu doktoru çekicek halim yok
yok gel kontrol yok yine iğne ilaç kaltlanıcak gücü bulamıyorum gitmicem sanırım bu ay da doktora yaz sonu kendimi iyi hissedersem giderim bilmiyorum....
artık 2 güne adetimi bekliyorum bende arkadaşlar ne yapalım kısmet böyleymiş
hepinizi çok seviyorum
selamlar haerkeze
arkadaşlar hepinizi çok çzledim modemimizde sorun vardı 2 haftadır giremiyorum siteye çıldırdım valla
ne güzel 2 yeni hamiş haberi daha gelmiş listemiz şenlenmiş öncelikle yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
darısı hepimizin başına aaaminnnnnn
arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı biliyosunuz bu ay kendimiz denedik ara vermiştik belki bu ay tutar dedim ama tutmamış buakşam işten gelince test yaptı tabi yine tek çizgi herzamanki gibisenağlama
oöyle dolmuşumki ağladım ağladım avaz avaz sokaklara çıkıp bağırmak istiyorum belki rahatlarım bu arada yeni gebe haberleri de aldım duygularımı tarif edemiyorum iyiki varsınız
bu ay adet olunca 2. aşılama için gidecektim ama öyle moralim bozuldu doktoru çekicek halim yok
yok gel kontrol yok yine iğne ilaç kaltlanıcak gücü bulamıyorum gitmicem sanırım bu ay da doktora yaz sonu kendimi iyi hissedersem giderim bilmiyorum....
artık 2 güne adetimi bekliyorum bende arkadaşlar ne yapalım kısmet böyleymiş
hepinizi çok seviyorum
bende bu kızlar nede diyordum .işte gelmişsiniz nessel, catlog , mavimumutolsun, angeell
kızlar tek başına çekilmiyo bu sıkıntılar.. bende kaç gündür kimseler yok. tek başıma girip girip çıkıyom siteye.. canım sıkılmıştı iyice. zaten kaç gündür düşünmekten adet te olamadım.. stres yaptım iyice... kafamçokkarıştı dün akşam bile ağlayıp durdum.. kendi bedenimi etkiliyorum sanırım. bu da stres yapıyor bende.... allahım bir an önce dualarımızı kabul etsin..... hepimizin gönlüne göre versin.
offffffffffffffffff yine olmadııııııııııııııı senağlama
canımmmm nolur uzulme tatlım herseyde var bı hayır ınan bu gunler bızde anı olarak kalacak onlara anlatacagız nasıl 4 gozle bekledıgımızı her ay bunlarıda atlatacagız ınsallah :teselli:
sağolun canım.. bu ay da ovülosyon test alıp kullanmak istiyorum birde preseed diye bir ilaç varmış ondan almak istiyorum birde böyle deneyelim bakalım.. ateş ölçme yönteminede bakacağım... hepsini deneyeceğim ... hangisi tutarsa...... kafamçokkarıştı
kafayı yedim herhalde.....sırnaşık şey
angeeel canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kistler gitmiştir de aşılamaya buay başlayabilirsin.Doktorda geldiysen haberini ver bize...kızlar dua edın ben dr a gıdıyorum ıns hayırlı haberlerle donerım :Saruboceq:
angeeel canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kistler gitmiştir de aşılamaya buay başlayabilirsin.Doktorda geldiysen haberini ver bize...
ayrederyacım sen de üzülme benim de yarın sabah teşrif edicektir kırmızılar bi dahaki aya inşallah; ama sen şu yumurtlama testini dene bakalım....
bende bi halta yaramadı ama, ben 3 ay ateş de ölçtüm her sabah yumurlama gününden emin olup eşimle değerlendirmemize rağmen olmuyoo olmuyooo
sen de tekrar aşılama denemeyi düşünüyo musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?