Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvv nerde bizim bebişler yaaaaaaaaaaaaaa nie böölee bekletiolar bizi
Allah ın izniyle gelsinler artıııııııııııııııııııııııııııııııık

inş.. canım inş.. allah yüzümüzü güldürecek ..ben hep umutluyum...üzüntüler oluyor sıkıntılarda...bazen heyecanda yapıyoruz ama hayat devam ediyorr...herşey bebek değil dimi...en azından bizi seven bir eşimiz var...çok biüyük hediye bize...inş. birde süpriz hediye gelirrrrkaydirigubbakcemile3

canım umarım geçmiştir kistlerin yokolmuştur.. hayırlısı olsun.. umarım bir an önce gelir bebişin..

canım benım ınsallah gecmıstır gıtmek bıle ıstemıyorum ınan dr a korkudan kaydirigubbakcemile3 gecmedıgıne mı yanayım amelıyat olacagıma mı yanayım o kadr ot cop ıctım sogan suyuna katlandım 15 gun zavllı mıdem ınsallah hayırlı haberler laırım yarında bı adım daha yaklasırım melegıme:Saruboceq:

canımn bızımkıler fazla nazlı cıktı sırnaşık şey rabbım hayırlısıyla en kısa zamanda nasıp eder ıns hepımıze tum ısteyenlerın yuzunu guldursun

merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyodum siteye herkes iyidir inşallah.bu arada hamiş haberi alan varmı.ben ara verdim tedaviye biraz kafamı dinlemek istiyorum hepimiz hakkında inşallah hayırlısı olur bu arada hiç aranızda keçi boynuzu yiyen varmı.ona başlamayı düşünüyorum.çok iyi oldugunu söylüyolar.eşimin halasının yegeninin çocugu olmuyomuş gitmedik dr bırakmamışlar.hatta kayın validesi kızı kocasından ayırmaya çalışmış.en sonunda bu keçi boynuzu yemiş baya.1 ay sonra gebe kalmış hemde ikiz.inşallah rabbim bizlerede nasip eder.

selamlar haerkeze
arkadaşlar hepinizi çok çzledim modemimizde sorun vardı 2 haftadır giremiyorum siteye çıldırdım valla
ne güzel 2 yeni hamiş haberi daha gelmiş listemiz şenlenmiş öncelikle yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
darısı hepimizin başına aaaminnnnnn
arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı biliyosunuz bu ay kendimiz denedik ara vermiştik belki bu ay tutar dedim ama tutmamış buakşam işten gelince test yaptı tabi yine tek çizgi herzamanki gibisenağlama
oöyle dolmuşumki ağladım ağladım avaz avaz sokaklara çıkıp bağırmak istiyorum belki rahatlarım bu arada yeni gebe haberleri de aldım duygularımı tarif edemiyorum iyiki varsınız
bu ay adet olunca 2. aşılama için gidecektim ama öyle moralim bozuldu doktoru çekicek halim yok
yok gel kontrol yok yine iğne ilaç kaltlanıcak gücü bulamıyorum gitmicem sanırım bu ay da doktora yaz sonu kendimi iyi hissedersem giderim bilmiyorum....
artık 2 güne adetimi bekliyorum bende arkadaşlar ne yapalım kısmet böyleymiş
hepinizi çok seviyorum

canım benım rabbım hayırlısını versın benım de yrn randevum var dr la bakalım bu ay bana ne surprız olacak kıst gecmıstır umarım demnemedıgım kalmadı bu ay kaydirigubbakcemile3 zamanı var demek kı basta cok umutsıuzdum bende sankı bı tek benım basıma gelmıs gıbı gelıyodu cok sukur kı sızler varsınız ıyıkı uye olmusum buraya bak bebıslerımız sayesınde bırbırımızı bulduk destek oluyoıruz bırbırımıze PES ETMEK YOOOOOOOOKKKKKkaydirigubbakcemile5

28/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
özgül23.............................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)
ayrederya..........................23/haziran

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

Son düzenleme:

bende bu kızlar nede diyordum .işte gelmişsiniz nessel, catlog , mavimumutolsun, angeell
kızlar tek başına çekilmiyo bu sıkıntılar.. bende kaç gündür kimseler yok. tek başıma girip girip çıkıyom siteye.. canım sıkılmıştı iyice. zaten kaç gündür düşünmekten adet te olamadım.. stres yaptım iyice... kafamçokkarıştı dün akşam bile ağlayıp durdum.. kendi bedenimi etkiliyorum sanırım. bu da stres yapıyor bende.... allahım bir an önce dualarımızı kabul etsin..... hepimizin gönlüne göre versin.

canım benım bılmez mıyım dedıgın gıbı cekılmıyo cok zor rabbım kımseyı evladıyla sınamasın onun yokluguyla ama sabır canım bılıyorum bızlerede verecek rabbım dogru zamanı beklıyo ısın kotusu ben aglayamıyorum bıle artık yas kalmadı sanırımsenağlama stres arkadasımız oldu zaten her yerde bızımle rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah kucaklarımızı bos bırakmasın gelecek elbet bızım mıcızelerımızde allahın ıznıyle her gece herkese dua edıyorum rabbım tum arkadaslarıma bana bı an once saglıklı omurlu hayırlı evlatlar ver dıye allahım sesımı duyar ıns:Saruboceq::Saruboceq:

canımmmm nolur uzulme tatlım herseyde var bı hayır ınan bu gunler bızde anı olarak kalacak onlara anlatacagız nasıl 4 gozle bekledıgımızı her ay bunlarıda atlatacagız ınsallah :teselli:

sağolun canım.. bu ay da ovülosyon test alıp kullanmak istiyorum birde preseed diye bir ilaç varmış ondan almak istiyorum birde böyle deneyelim bakalım.. ateş ölçme yönteminede bakacağım... hepsini deneyeceğim ... hangisi tutarsa...... kafamçokkarıştı
kafayı yedim herhalde.....sırnaşık şey

dedıgın gıbı canım elımızden ne gelıyosa fazlasıyla deneyecegız ıns bu yolda cekılen cıle kutsaldır PES ETMEK YOOOOOOKKKKK kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Napıyosunuz kızlarrrr
angell canım hayırlı haberlerle dön inşallahhhh
ayderya canım üzülme tatlım bizde bu ay boş geçtikkk hiç umudum yok benimdeeee amannn ne yapalımyyaaaa olursa olur olmazsada kısmetttt üzülmüyorum tak tak nereye kadar akıl hastası olcaz valla bacılarrr saldım ben iyice koçişden de köşe bucak kaçıyom canım da istemiyo zatenn öfffff sıkıldımmmm

kızlar dua edın ben dr a gıdıyorum ıns hayırlı haberlerle donerım :Saruboceq:
angeeel canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kistler gitmiştir de aşılamaya buay başlayabilirsin.Doktorda geldiysen haberini ver bize...

ayrederyacım sen de üzülme benim de yarın sabah teşrif edicektir kırmızılar bi dahaki aya inşallah; ama sen şu yumurtlama testini dene bakalım....
bende bi halta yaramadı ama, ben 3 ay ateş de ölçtüm her sabah yumurlama gününden emin olup eşimle değerlendirmemize rağmen olmuyoo olmuyooo
sen de tekrar aşılama denemeyi düşünüyo musun canım?

canım 2.aşılama için ne güzücm ne param nede zamanım kaldı. işten izin almıştım ben aşılama için ama uzun bir süreç her gn izin al olmuyor.. şu an düşünmüyorum..
kendi başımıza biraz daha uğraşalım bakalım.. kısmet belki böylesi daha hayırlı olacak... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…