- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.541
kızlaaaarrrrr mutluluktan hungur hungur aglamak ıstıyorum kıst gıtmıs hamdolsun ılk ıgnemı de bıraz once yaptırdım rabbım ne olur bı an once yolla meleklerımızı.kızlar bıraz daha yaklastım bebegime insallah uzmez benirabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmasin hepimize hayirli omurlu saglikli evlatlar versin:Saruboceq:
uklacım bu konuda bende senle hemfikirim zaten bu iş kural gibi oldu keyfi de kaçıyo ister istemez zaten çok geriliyoruz, moraller gidiyor.Allah en kısa zamanda bebişlerimize kovuştursun hepimizi....:CüvCüv:Napıyosunuz kızlarrrr
angell canım hayırlı haberlerle dön inşallahhhh
ayderya canım üzülme tatlım bizde bu ay boş geçtikkk hiç umudum yok benimdeeee amannn ne yapalımyyaaaa olursa olur olmazsada kısmetttt üzülmüyorum tak tak nereye kadar akıl hastası olcaz valla bacılarrr saldım ben iyice koçişden de köşe bucak kaçıyom canım da istemiyozatenn öfffff sıkıldımmmm
canım hadi hayırlısı olsun..... inş. senide ekleriz listenin üstüne... dualarımız seninle her gün aynı saatlerde yap iğneni.. stres yapmamaya çalış biz burdayız.. her zaman yanında... hayırlı haberler verirsin inş....:1hug:
ayrederya canım albenden de o kadar bizde biraz daha uğraşalım bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz hayırlısıylacanım 2.aşılama için ne güzücm ne param nede zamanım kaldı. işten izin almıştım ben aşılama için ama uzun bir süreç her gn izin al olmuyor.. şu an düşünmüyorum..
kendi başımıza biraz daha uğraşalım bakalım.. kısmet belki böylesi daha hayırlı olacak... :çok üzgünüm:
kızlaaaarrrrr mutluluktan hungur hungur aglamak ıstıyorum kıst gıtmıs hamdolsun ılk ıgnemı de bıraz once yaptırdım rabbım ne olur bı an once yolla meleklerımızı.kızlar bıraz daha yaklastım bebegime insallah uzmez benirabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmasin hepimize hayirli omurlu saglikli evlatlar versin:Saruboceq:
çok mutlu oldum canım hadi bu ay kist gitmiş bebiş gelsin inşallah...
vallah canım ya zaten bi bebeğim olsun diyorum ardından hiç korunmıcam olursa olsun çok çok inşallah
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun tüm bu sıkıntıları unutalım inşallah....
herkese hayırlı cumlar diliyorum
aryaderyacım bu ay adetim erken geldi nisandaki aşılamdan dolayı bünyem etkilenmiş o yüzden dr ilaç verdi duphaston adetim kesildi 8 gün daha kullanıcam sonra gelir gelince adetim tekrar aşılamaya geçeriz sorun olmazsa eğer haber vereyim dedim canım
angell cim hayırlı olsun kistlerin erimiş benimde vardı bu ay erimşler çok şükür inş gerisindede bebiş gelir
Kızlar merhaba a.s. sizleri unuttum zannetmeyin inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hep aklımdasınız.özledim sizleri..Kızlar ne olur fazla kafanıza takmayın inanın size süpriz yapcaktır.benim öyle oldu çünkü.dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoşçakalın....::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?