Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaaarrrrr mutluluktan hungur hungur aglamak ıstıyorum kıst gıtmıs hamdolsun ılk ıgnemı de bıraz once yaptırdım rabbım ne olur bı an once yolla meleklerımızı.kızlar bıraz daha yaklastım bebegime insallah uzmez beni rabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmasin hepimize hayirli omurlu saglikli evlatlar versin:Saruboceq:

canım hadi hayırlısı olsun..... inş. senide ekleriz listenin üstüne... dualarımız seninle her gün aynı saatlerde yap iğneni.. stres yapmamaya çalış biz burdayız.. her zaman yanında... hayırlı haberler verirsin inş....:1hug:

uklacım bu konuda bende senle hemfikirim zaten bu iş kural gibi oldu keyfi de kaçıyo ister istemez zaten çok geriliyoruz, moraller gidiyor.Allah en kısa zamanda bebişlerimize kovuştursun hepimizi....:CüvCüv:

28/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
özgül23.............................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)
ayrederya..........................23/haziran

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

canim poliklinige yaptircam oglenleri kalcadan dedi bana 3 tane fostimon birden canim benim allah razi olsun hepinizden iyiki varsiniz :1hug:

ayrederya canım albenden de o kadar bizde biraz daha uğraşalım bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz hayırlısıyla

inşşşşşşşşşşşşşşş hepimiz çifter çifter yaparız da başımızın belalarıyla uğraşırız sonra.................

çok mutlu oldum canım hadi bu ay kist gitmiş bebiş gelsin inşallah...

vallah canım ya zaten bi bebeğim olsun diyorum ardından hiç korunmıcam olursa olsun çok çok inşallah
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun tüm bu sıkıntıları unutalım inşallah....

çok mutlu oldum canım hadi bu ay kist gitmiş bebiş gelsin inşallah...

canimmmm cok saol hepiniz destek oldunuz allah razi olsun hepinize dua ediyorum hergun kayinvalide bilde dr a gittigimi bildigi halde arayip sormadi bebegim bana dogum gunu hediyesi olacak insallah bu yilkaydirigubbakcemile3

vallah canım ya zaten bi bebeğim olsun diyorum ardından hiç korunmıcam olursa olsun çok çok inşallah
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun tüm bu sıkıntıları unutalım inşallah....

canim aynen bende korunmayacagim inan bu hasreti cekmektense yapar yaramazlarla ugrasirimhihoyyyt

29/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :hooray: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
nessel..............................28/mayıs
catdog..............................30/mayıs
maviumutolsun ..................2/haziran
özgül23.............................2/haziran
nesemeşe.........................3/haziran
ukla..................................5/haziran
nurdannurdan....................13/haziran
piran2105..........................20/haziran
ebruli_59...........................(yola devam)
angeeel87.........................(yola devam)
ayrederya..........................23/haziran

tüp bebeğe geçen arkadaşlar
--------------------------------------------
zumrut8136.....(yola devam) tüp
dr.deniz77......(yola devam) tüp
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
ilkkad...............(yola devam) tüp :emir_bebek

herkese hayırlı cumlar diliyorum
aryaderyacım bu ay adetim erken geldi nisandaki aşılamdan dolayı bünyem etkilenmiş o yüzden dr ilaç verdi duphaston adetim kesildi 8 gün daha kullanıcam sonra gelir gelince adetim tekrar aşılamaya geçeriz sorun olmazsa eğer haber vereyim dedim canım
angell cim hayırlı olsun kistlerin erimiş benimde vardı bu ay erimşler çok şükür inş gerisindede bebiş gelir

canım benım cok saol hayırlısıyla bebıs haberlerımızı de vercez ınsallah lıstemıs bebeklerle dolup tasacakhihoyyyt

Kızlar merhaba a.s. sizleri unuttum zannetmeyin inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hep aklımdasınız.özledim sizleri..Kızlar ne olur fazla kafanıza takmayın inanın size süpriz yapcaktır.benim öyle oldu çünkü.dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoşçakalın....:1hug:

Kızlar merhaba a.s. sizleri unuttum zannetmeyin inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hep aklımdasınız.özledim sizleri..Kızlar ne olur fazla kafanıza takmayın inanın size süpriz yapcaktır.benim öyle oldu çünkü.dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoşçakalın....::1hug:

sevcancım dua et canım hamıslerın duası cabuk kabul olur bende ıgnelere basladım dun gelecek hafta falan olur sanırım ılk sefrde gelsın melegım:Saruboceq:

arkadaşlar bu mübarek Cumagünü inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder hepimiz ve tüm bebek isteyen herkes için dua ettim...
benim için büyük gün yarın bakalım adet olucak mıyım...2 gündür heran olucak gibiyim ama 2 gün önce idrar testi yapmıştım negatifti tüm umutlarım yıkıldı...zaten biçok belirti de yok bende bu ay göğüslerim bile ilk defa şişmedi.Yanlız bugün ağız salyamın arttığını fakettim, azönce bi sitede okudum bu bi belirtiymiş bilmiyordum tabi kendimi ümitlendirmiyim yarın sabah kırmızılar gelir zaten sökülmeye çalışıyo sanırım vücüdum 2 gündür midem bulanıyo ama benim adet öncesi bulanır hep ama biraz uzun sürdü bu sefer..
Arkadaşlar bişey duydum bende bileniniz varmı?
adet öncesi parmağınızı vajene sokuyosunuz, parmağınızın ucu bişeye değerse gebelik yok, değmezse gebelik oluşmuş rahim ağzı adet olmıcağı için aşağı inmezmiş.bileniniz var mı bunu arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…