Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam canım hoşgeldin heyecanlanma canım rahat ol her şey beyinde bitiyo herkesin bünyesi farklıdır benim ağrım yok mesela allahın izniyle alcaz bebişlerimizi kucağımıza:1hug:

arkadaşlarr beni yanlız burakmayın bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen

Canım benim ilki tutmadı ama benim ağrım sancım yoktu. Kötüye yorma böyle hemen. Malum ilaç içtin yumurtalıkların uyarıldı içine iğne sokulduç Ondandır yani. İyiye yorarsan iyi olur kötü düşünmemeye çalış.a.s.

hayırlısı olsun canım. endişenme hemen sakin ol.. normaldir ağrı sancı olman..
yumurtalar büyüyecek içeride... ilaçlarında etkisi vardır... içini ferah tut... bize hayırlı haberler verirsin inş.. listeye senide ekleyelim....hoşgeldinnn.

denmur sana bir sey daha sorcam peki benim sürekli yatmammı gerekiyor doktorum bana ilk 2 gün yat sonra günlük işlerine devam edebilirsin dedi

1-cornelia35------ 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-maviumutolsun------7 nisan
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye
16- piran
17- sevcan35
18- nessel
19- aybala42
20- sellen

denmur sana bir sey daha sorcam peki benim sürekli yatmammı gerekiyor doktorum bana ilk 2 gün yat sonra günlük işlerine devam edebilirsin dedi

doktorunun söylediğini yap canım bende ilk günü yattım şimdi oturarak dinleniyoruma.s

ben sigara kullanıyorum ne yazıkki ama bunu benim doktorum da biliyor bana içme diye hiç bir sekilde bir sey demedi ama etrafımdaki kişler içmesen olur diyorlar sen ne diyorsun

ben sigara kullanıyorum ne yazıkki ama bunu benim doktorum da biliyor bana içme diye hiç bir sekilde bir sey demedi ama etrafımdaki kişler içmesen olur diyorlar sen ne diyorsun

içmesen daha iyi bencede bebişe zararı olur hamileliğin boyunca dayanmanı tavsiye ederima.s.ben hiç içmedim eşimde içmeza.s

ben 2 sene öncesi dogal yollarla hamile kaldım bu sevincim fazla sürmedi 2 aylıkken bebegimi kaybettim benim bir umudum var diye düşünüyorum inş tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırım

hoşgeldin sellen.sigara bende kullanıyordum hemde 8 yıldır ama 2 hafta önce bıraktım içmiyorum.sende öyle yap bebişini düşün.benimde aşılamam 1 nisanda oldu.umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.:ecrin_bebek:

inşallah canım bu güzel dileklerin için sağol.inşallah sende bebişine kavuşursun.:Saruboceq:

Kızlarrr benım ıÇın dua edın bugÜn mÜbarek gÜn. Allah tÜm anne olmak ısteyenlerın kucaklarını boŞ bırakmasın ınŞaallah. Yarın sabahtan aŞılamam var ÖĞleden sonrada aÇıkÖĞretım sınavına gıreceĞım. ınŞ. Hemen tutunur yaradanın ızını ıle.ınŞ. Mayıs ayında hep beraber aŞılama bÖlÜmÜnde deĞılde [ı]hamıleyız bÖlÜmÜndekı forumda[/ı] yazıŞırız.ben ıŞten bırazdan ÇıkacaĞım ıyı akŞamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…