- Konu Sahibi cornelia35
-
slm arkadaslar uzun zamandır sizi takip ediyorum aranıza katılmak bugüne kısmetmiş ben nisan 1 de ilk aşılamam oldu çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilemiyorum ne kassıklarımda ara ara adet agrısı gibi agrılar oluyor sizce tutmadımı beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacam hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş
arkadaşlarr beni yanlız burakmayın bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen
arkadaşlarr beni yanlız burakmayın bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen
denmur senin asılamam nezamandı ve ilk aşılamanmı
slm arkadaslar uzun zamandır sizi takip ediyorum aranıza katılmak bugüne kısmetmiş ben nisan 1 de ilk aşılamam oldu çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilemiyorum ne kassıklarımda ara ara adet agrısı gibi agrılar oluyor sizce tutmadımı beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacam hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş
dualarım hepimiz için inş sıkı sıkı tutunmuştur bebişin sana
denmur sana bir sey daha sorcam peki benim sürekli yatmammı gerekiyor doktorum bana ilk 2 gün yat sonra günlük işlerine devam edebilirsin dedi
ben sigara kullanıyorum ne yazıkki ama bunu benim doktorum da biliyor bana içme diye hiç bir sekilde bir sey demedi ama etrafımdaki kişler içmesen olur diyorlar sen ne diyorsun
ben sigara kullanıyorum ne yazıkki ama bunu benim doktorum da biliyor bana içme diye hiç bir sekilde bir sey demedi ama etrafımdaki kişler içmesen olur diyorlar sen ne diyorsun
cnm.slm . 1 nisanda aşılaman olduysa, 2 hafta sonra kan testi yap diyorlar.... .. umarım inş. bu ay bebişin geliyorrrrr... allah hepimize hayırlısını versin.. benimde 25 martta oldu aşılamam.... hepimiz inanıyorum burdan hamileyimmm diyeceğizzz...
benim aşılamada ağrım oldu 2 gün ama şimdi bişey yok ... bakalım kısmettt...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?