Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah yardımcın olsun ilk olarak aşılamnda sonrada sınavında.inşallaaah dediğin gibi mayıs ayında hamileyiz bölümünde yazışırız.

hayırlısıyla git..yarında gel... yaz bize.... tutunur inş....

canım allah yardımcın olsun benımde sabah sınavım var ogleden sonra da 2 de dr la randevum var ıgnelere baslayacagız sanırım. hayırlı haberlerını alırız ıns canım

canım allah yardımcın olsun benımde sabah sınavım var ogleden sonra da 2 de dr la randevum var ıgnelere baslayacagız sanırım. hayırlı haberlerını alırız ıns canım

canım sınavında başarılar.. doktora da gidecekmişsin. sana hangi iğneyi verdi??
hayırlısı olsun hadi bakalım

LıSTEMIZZZZZ

1-cornelia35 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur
10-ayrederya
11-maviumutolsun,
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye
16- piran
17- sevcan35
18- nessel
19- aybala42
20-sellen

canım şimdiden geçmiş olsun.rahat ol.inşallah tutar.sınavındada başarılar.herşey gönlünce olsun.a.s.

kızlar listeyı yenılemışınız ne guzel iyi olmuş böle ben yoktum iki gundur kusura bakmayın bu hafta ew işlerim camasırım ütüm coktu bide dun mısafır vardı yemeklı baya bı doluydum yanı..klomene başladım bugun 2.günüm bakalım ne olcak ama sabah kalkamadım cok uyku halsızlık yapıor ama napcaz katlancaz bebişler için..hepimiz için haklarımızda hayırlsı olsun yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız.. cingis pembem inş asılamdna tutar sınavıda gecersın dualarım senınle hakkında hayırlısı olsun cnm..burarada herkese selam kızlar nasılsınız bakalım direk konuya girdim kusura bakmayın

canım benım nasılsın bende yrn gıdecegım dr a fostımon ıgneye baslayacagız dozunu ayarlayacak sanırım korku heyecan hepsı var

canım hadi kolay gelsin... Inşallah bu süren su gibi geçer...hiç anlamazsın nasıl geçtiğini.. Hayırlısı olsun....

saol canımm ıns ılk seferde tutarda ugrastırmaz fazla kayınvalıdemlere soyledım tedavı goruyoruz dıye asılama olacak dıye de sabah kalkmıs bana ruya gormus onu anlatıyo tutmayacak sanırım dıye moralımı bozdu bogazını sıkacaktım

canım benım nasılsın bende yrn gıdecegım dr a fostımon ıgneye baslayacagız dozunu ayarlayacak sanırım korku heyecan hepsı var

iyiyim cnm benım sen nasılsın iyi bakalım hadi hayırlsı kıyamam sana ya bend eöleyım valla asılama da nasıl olcam bılmıom muayenem bile zor gecıor ya napcam ben:çok üzgünüm:

ben 2 sene öncesi dogal yollarla hamile kaldım bu sevincim fazla sürmedi 2 aylıkken bebegimi kaybettim benim bir umudum var diye düşünüyorum inş tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırım

sellencım h.g sende konyalısın sanırım :).canım sen en azından dogal yolla hamıle kalmıssın benım o da olmadı hayırlısı olsun hakkımızda

iyiyim cnm benım sen nasılsın iyi bakalım hadi hayırlsı kıyamam sana ya bend eöleyım valla asılama da nasıl olcam bılmıom muayenem bile zor gecıor ya napcam ben:çok üzgünüm:

aynen canım dr a degılde olume gıdıyorum gıbı gelıyo allahım bızlere de versın artık hayırısıyla psıkolojı falan kalmadı valla hersey ustuste esım de santıyeye gıttı kaldım bı basıma destek olan kımse de yok :'(

söylemeseydin canım kayınvaldene tutunca hamile olduğunu söyleseydin hep olumsuz konuşurlar zaten :mymeka:ben söylemedim

ne anlar kayınvalideler. keşke hiç bahsetmeseydin.. ben tedviye başlayacağım bana destek olacak kardeşlerimden başak kimsenin haberi yok. kendi annemin bile..
üüzlmesin diye ona bile söyelemedim sıkıntılarımı. olursa birgün herkese birden müjdeeeeeeee vereceğim... burda sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor.. bence başka kimseye gerek yok. allah hepmizin yüzünü güldürüsün...:1hug:

aşk olsun biz ne güne duruyoruz burda.. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için... inş. mutlu son olacak karamsar olmayın............klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…