- Konu Sahibi cornelia35
-
Kızlarrr benİm İÇİn dua edİn bugÜn mÜbarek gÜn. Allah tÜm anne olmak İsteyenlerİn kucaklarını boŞ bırakmasın İnŞaallah. Yarın sabahtan aŞılamam var ÖĞleden sonrada aÇıkÖĞretİm sınavına gİreceĞİm. İnŞ. Hemen tutunur yaradanın İzİnİ İle.İnŞ. Mayıs ayında hep beraber aŞılama bÖlÜmÜnde deĞİlde [ı]hamİleyİz bÖlÜmÜndekİ forumda[/ı] yazıŞırız.ben İŞten bİrazdan ÇıkacaĞım İyİ akŞamlar.
Kızlarrr benİm İÇİn dua edİn bugÜn mÜbarek gÜn. Allah tÜm anne olmak İsteyenlerİn kucaklarını boŞ bırakmasın İnŞaallah. Yarın sabahtan aŞılamam var ÖĞleden sonrada aÇıkÖĞretİm sınavına gİreceĞİm. İnŞ. Hemen tutunur yaradanın İzİnİ İle.İnŞ. Mayıs ayında hep beraber aŞılama bÖlÜmÜnde deĞİlde [ı]hamİleyİz bÖlÜmÜndekİ forumda[/ı] yazıŞırız.ben İŞten bİrazdan ÇıkacaĞım İyİ akŞamlar.
canım allah yardımcın olsun benımde sabah sınavım var ogleden sonra da 2 de dr la randevum var ıgnelere baslayacagız sanırım. hayırlı haberlerını alırız ıns canım
kızlar listeyı yenılemışınız ne guzel iyi olmuş böle ben yoktum iki gundur kusura bakmayın bu hafta ew işlerim camasırım ütüm coktu bide dun mısafır vardı yemeklı baya bı doluydum yanı..klomene başladım bugun 2.günüm bakalım ne olcak ama sabah kalkamadım cok uyku halsızlık yapıor ama napcaz katlancaz bebişler için..hepimiz için haklarımızda hayırlsı olsun yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız.. cingis pembem inş asılamdna tutar sınavıda gecersın dualarım senınle hakkında hayırlısı olsun cnm..burarada herkese selam kızlar nasılsınız bakalım direk konuya girdim kusura bakmayın
zerocum sen naptın rahım fılmı ısını ?
canım sınavında başarılar.. doktora da gidecekmişsin. sana hangi iğneyi verdi??
hayırlısı olsun hadi bakalım
çarşamba gününe randevu verdiler rahim filmi için.tüm sonuçlara bakıp bize ne yapacağımızı o zaman söyleyecek galiba
canı fostımon verdı 20 kutu hemde bıde ovıtrelle napcam blmıyorum tsk ederım canım allahım hepımızın yuzunu guldursun ıns
canım hadi kolay gelsin... Inşallah bu süren su gibi geçer...hiç anlamazsın nasıl geçtiğini.. Hayırlısı olsun....
canım benım nasılsın bende yrn gıdecegım dr a fostımon ıgneye baslayacagız dozunu ayarlayacak sanırım korku heyecan hepsı var
ben 2 sene öncesi dogal yollarla hamile kaldım bu sevincim fazla sürmedi 2 aylıkken bebegimi kaybettim benim bir umudum var diye düşünüyorum inş tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırım
iyiyim cnm benım sen nasılsın iyi bakalım hadi hayırlsı kıyamam sana ya bend eöleyım valla asılama da nasıl olcam bılmıom muayenem bile zor gecıor ya napcam ben:çok üzgünüm:
saol canımm ıns ılk seferde tutarda ugrastırmaz fazla kayınvalıdemlere soyledım tedavı goruyoruz dıye asılama olacak dıye de sabah kalkmıs bana ruya gormus onu anlatıyo tutmayacak sanırım dıye moralımı bozdu bogazını sıkacaktım
saol canımm ıns ılk seferde tutarda ugrastırmaz fazla kayınvalıdemlere soyledım tedavı goruyoruz dıye asılama olacak dıye de sabah kalkmıs bana ruya gormus onu anlatıyo tutmayacak sanırım dıye moralımı bozdu bogazını sıkacaktım
aynen canım dr a degılde olume gıdıyorum gıbı gelıyo allahım bızlere de versın artık hayırısıyla psıkolojı falan kalmadı valla hersey ustuste esım de santıyeye gıttı kaldım bı basıma destek olan kımse de yok :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?