- Konu Sahibi cornelia35
-
canım sen ameliyat oldun durum farklı tabii.senin için gerek olmayabilir,bu arada yazılanlar beni korkuttu anestezi bile yaptıran varmış bugün filmi çeken bayanla konuştum hiç gerek yok 5 dak.bir olay dedi.
zerocum rahım fılmı cekıldı benım rahımde perde vardı amelıyat gecırdım dr bu yuzden olmayabıecegını soyledı hamılelıgın bebek rahıme tutunamıyomus o durumda onu cekmeden nasıl asılama yaptı sana
canım cok agrılı bı ıslem degıl hafıf kasıkların agrıyo dayanılmayacak kadar degıl o da hıc korkma allahım yardımcın olsun
kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:
hoşgeldin hayırlı olsun güzel haber verirsin inşallah:teytey:
hoşgeldin sevcan inşallah olumlu sonuç alırız hepbirlikte.
slm bende yeni üye oldum 1 nisanda yaptırdım aşılamamı şimdi sonuç bekliyorum
kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:
inşallah canım.1,5 yıllık evliyim.ilk aşılamam senin kaçıncı aşılamanselam canım hoşgeldin dilerim bebeğine kavuşursun canım bende 2nisanda yaptırdım bekliyorum senin kaçıncı aşılaman?kaç yıllık evlisin :Saruboceq: balım allahım dualarımızı kabul eder inşallah
slm arkadaşlar.bende bugun aranıza katıldım.dün gece adet oldum yarın doktara gidecem bu ay ilk aşılamam olacak hayırlısı ile.haberleşelim lütfen inşallah hepimizin tutar
inşallah canım.1,5 yıllık evliyim.ilk aşılamam senin kaçıncı aşılaman
slm arkadaşlar.bende bugun aranıza katıldım.dün gece adet oldum yarın doktara gidecem bu ay ilk aşılamam olacak hayırlısı ile.haberleşelim lütfen inşallah hepimizin tutar
Canım özeline yazdım,bakar mısın?
merhaba nessel sanırım sen yeni katıldın hoşgeldin.aşılamanı yeni yaptımışsın inşallah oolumlu sonuç alırız hepbirlikte.ben 1 hafta önce ilk aşılama sonucumu negatif olarak aldım ve 11.gün kanda baktırdım.en doğrusu senin yapacağın şey.acele etmeden gününü beklemek;çünkü günü gelmeden bir belirsizlik oluyor yalandan moralin bozuluyor.
slm arkadaşlar benimde rahim filmim yok dr.um istemedi 2. aşilamam yakında ne yapsam acaba benmi istiyeyim eşimle ikimizde sorun yok o yüzden gerek görmemiş olabilirmi
merhaba angeeeeel87 beraber adet olduk aşğı yukarı.beraber aşılama yapacağız inşallah hepimizin tutar.sürekli haberleşelim canım
inşalah bebişlerin sesini duyarız artık. bu arada olmayacak diyede çok korkuyorum çok stres yapıyorum .umarım bukadar çok stres tedaviyi etkilemez inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?