Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen ameliyat oldun durum farklı tabii.senin için gerek olmayabilir,bu arada yazılanlar beni korkuttu anestezi bile yaptıran varmış bugün filmi çeken bayanla konuştum hiç gerek yok 5 dak.bir olay dedi.

canım cok agrılı bı ıslem degıl hafıf kasıkların agrıyo dayanılmayacak kadar degıl o da hıc korkma allahım yardımcın olsun

canım cok agrılı bı ıslem degıl hafıf kasıkların agrıyo dayanılmayacak kadar degıl o da hıc korkma allahım yardımcın olsun

sağol canım bu kez inşallah tutar da ağrı sancı unutulur gider.

kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:

kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:

bukadar olumsuz düşünme canımya herkeste baş dönmesi mide bulantısı olmuyor ya,sakin olmaya ve iyiyi düşünmeye çalış.

bende hastanmısım bugun 8ınde olmam gerekıyodu cumartesı dr a gıtcem ıgnelere baslar sanırım dua edın kızlar nolurr

slm bende yeni üye oldum 1 nisanda yaptırdım aşılamamı şimdi sonuç bekliyorum

selam canım hoşgeldin dilerim bebeğine kavuşursun canım bende 2nisanda yaptırdım bekliyorum senin kaçıncı aşılaman?kaç yıllık evlisin :Saruboceq: balım allahım dualarımızı kabul eder inşallah

olumlu düşün canım herşey beyinde bitiyo hastalanmıcan inşallahh üzülme canım allah hayırlısını versin bebişlerimizi kucağımıza alcaz en yakın zamanda:1hug:

inşallah canım.1,5 yıllık evliyim.ilk aşılamam senin kaçıncı aşılaman

slm arkadaşlar.bende bugun aranıza katıldım.dün gece adet oldum yarın doktara gidecem bu ay ilk aşılamam olacak hayırlısı ile.haberleşelim lütfen inşallah hepimizin tutar

hosgeldın canım bende bugun olmusum cumartesı dr a gıdecegım allahın ıznıyle hayırlısı olur ıns hakkımızda

slm arkadaşlar.bende bugun aranıza katıldım.dün gece adet oldum yarın doktara gidecem bu ay ilk aşılamam olacak hayırlısı ile.haberleşelim lütfen inşallah hepimizin tutar

selam balım hoşgeldinn aminn inşallah hepimizinn benimde ilk aşılamam:1hug:

merhaba zerooo, gerçekten insan o kadar heyecanlanıyor ki test taptırsam sanki büyü bozulacak . en güzeli bekleyip görmek. zaten bu zamana kadar beklemişim 10 gün daha dayanırım... ahhhhh arkadaşlar hepimiz dua edelim hayırlısıysa diye..
aslında ben şu durumada inanıyorum.. eğer bebeğimiz olmuyorsa zamanı vardır .. ve zamanı gelince gelecektir bize.. o yüzden kimse umudunu yitirmesin ....biz hep beraber birbirimize yardımcı olarak bunun üstesinden gelicez ..ben inanıyorumm...sizlerde inanınn..hepimizin ağladığı geceler boş olmayacak...

inş..canımm bu arada hoşgeldin bende yeni katıldımm.. aşılamalarla umarım bebişlere kavuşuruzz...

maviumut slm. lütfen bu kadar stres yapma .kendini dinlemekten vazgeç.. sen 7 nisanda bakıcan ben 10 nisanda.. benimde aşılamam oldu mart 25 de.. ama sen inan banada stres yaptın.. valla etkilendimm.. yapma bölee... inş. ikimizde önümüzdeki hafta hamileyizzzzzzz dicez burdan... lütfen bakkkk stres iyi gelmez bebeğeeeee....hihoyyyt

slm arkadaşlar benimde rahim filmim yok dr.um istemedi 2. aşilamam yakında ne yapsam acaba benmi istiyeyim eşimle ikimizde sorun yok o yüzden gerek görmemiş olabilirmi

nayla slm.. üzgünüm ama dr. kim bilmiyroum ama yanlış bu durum.. rahim filmi aşılama olsada olmasada eşlerin araştırılmasında muhakkak verilir. illa ki git çektir demiyorum ama içinde şüphe kalıcağına bence dr. konuş ve yaptır.. ben ve eşimdede hiç bir sorun yok ve ben 4 senedir korunmuyorum ..6 senelik evliyim .. ama rahim filmini çok önceden çektirdim ..zaten 1 kere istiyorlar o işlemi.. tabii tüplerin tıkanık değilse..sorun yoksa tüplerde 1 kere çekiliyor.. vee sana sırrrr bu filmi en güzel ecomar şişli çekiyor ve inan süper dr. var.. benden tavsiye ..:CüvCüv:

inşalah bebişlerin sesini duyarız artık. bu arada olmayacak diyede çok korkuyorum çok stres yapıyorum .umarım bukadar çok stres tedaviyi etkilemez inşalah

aynen canım benım aslında 8 ınde adet olmam gerekıyodu 5 gun once oldu neden bılmem hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…