Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılama için sperm yıkandıktan sonraki sayısını ve hareketlilik oranını yazarmısınız benim ilk aşılamamdı ben 1 nisanda oldum.dün biraz kasık agrım vardı ama bugün hiçbirşeyim yok.çok heyacanlıyım.benim kan testtim ne zaman olur.ben heyacandan dr.duymamışım bile.

kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:

ya neden böyle düşünüyorsun aşk olsun yaaa.. Allah öyle bi zamanda verirki tüm umutların tükendiği olmadı bu seferde dediğin zaman verir. bak senle ikimizin sorunları aynı. belki adet olacaksın gibi sancın olacak ama olmayacaksın. hem millet iki ay geçiyorda o zaman anlıyorlar hamile kaldıklarını. hemen ilk ayda ne belirtisi olsunki daha anca oturuyor yerine bebek zaten

kızlar çok canım sıkılıyo hiç bi belirtim yok bebiş büyük ihtimal olsa bi yerden belli ederdi diyorum zaten 3-4 güne gelir adet :çok üzgünüm:

canım karamsar olma lütfen.pozitif düşünmelisin ki herşey olumlu olsun.senin kaçında belli olucaktı.kac yıllık evlisin ve kaçıncı aşılaman..

cnm.slm . 1 nisanda aşılaman olduysa, 2 hafta sonra kan testi yap diyorlar.... .. umarım inş. bu ay bebişin geliyorrrrr... allah hepimize hayırlısını versin.. benimde 25 martta oldu aşılamam.... hepimiz inanıyorum burdan hamileyimmm diyeceğizzz...
benim aşılamada ağrım oldu 2 gün ama şimdi bişey yok ... bakalım kısmettt...:lepi:

kızlar hayırlı cumalar bakalım ilk müjdeli haberi kim vercekkkk:sm_cool:

kızlar peki dinleniyomusunuz ben dinlenemiyorum mutfakta işlerim vardı onları yaptım ikinci günüm bugün dün akşama kadar dinlendim yeterli olur sanırım:Saruboceq:

kızlar peki dinleniyomusunuz ben dinlenemiyorum mutfakta işlerim vardı onları yaptım ikinci günüm bugün dün akşama kadar dinlendim yeterli olur sanırım:Saruboceq:

sen yinede çok yorma kendini.. iyice tutunsun bebişler.... hangi güne kadar bekleyeceksin.. test için...

QUOTE=cornelia35;6038887]LıSTEMIZZZZZ

1-cornelia35------ 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-maviumutolsun------7 nisan
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye
16- piran
17- sevcan35
18- nessel
19- aybala42

slm arkadaslar uzun zamandır sizi takip ediyorum aranıza katılmak bugüne kısmetmiş ben nisan 1 de ilk aşılamam oldu çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilemiyorum ne kassıklarımda ara ara adet agrısı gibi agrılar oluyor sizce tutmadımı beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacam hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…