Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında ben pek umutlu değilim .arkadaşlar kızıyo bööle deyince ama napıym sanki yokmuş gibi geliyo ama yine de çıkmadık cadan umut kesmeyip bekliyorum.Allah hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu

aminn canım allah herkese yaşatsın... aslında içimizde hep acaba var..yaşadığımız şeyler kolay değil..dr. git gel aşılama oll acıyı çek.. işte bunlar bizi negatife sokuyorr.. hayır umutsuz olmaa... bizde anne olcazz allah izin verirse hayırlısıylaa..o yüzden sakın üzülme sonuç negatif bile olsaa sakın isyanları oynama.... tüm arkadaşlar seninleyizzz...sen olumsuz olursan bundan hepimiz etkilenirizz.. yapma bunu kendine de bebişinede....:CüvCüv:

kızlaaarrr benımde 2.cı asılmam nısanın 10 nunda bellı olucak bana dua edin bebişlerimizi kucaklarımıza alalım nısan annelerı olalım benıde lısteye alın olurmuu sekerlerımm

canım benim çok sağol inşallah olumlu haber veririm de herkese umut olurum.Burdaki arkadaşlıklar bi başka .ben arkadaş sıkıntısı çekmem,kolay arkadaş olurum herkesle genelde ama bura daha bi başka herkes o kadar halden anlıyo ki.iyi ki burdayım inşallah güzel haberler verir hep birlikte sevinirizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar iyi akşamlar
yarın 2. aşilamam var
sizede haber vermek istedim

banada dua edin lutfen beklıyorum dualarınızı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bnim moralim çok bozuk.bugun çok aksilikler oldu.bu ay aşılama yapacam diye adetimin 2 günü doktoruma gittim.doktorum beni satmış istanbula tayin almış.şok oldum ne yapacağımı bilemedim.ya insan bi söyler benim böyle bi durumum var..neyse zar zor karar verdik hangi doktor iyi diye düşünüp iyi bi tanesin gittim.saatlerce doktorda beledim.hayırlısı artık yeni doktorla yola devam.bana 15 tane MERıONAL iğne verdi göbeğiminden vuracam.bide sadece 1 tane vıtrelle 250 adında iğne verdi farklı bi iğneye benziyor.arkdaşlar aşılama yaparken bu ilçları kullanan var mı.paylaşalım neyse haberleşelim arkadaşlar zor oluyor ama inşallah sonu güzel olur bu ilk aşılamam.

slm bozma moralini herşeyde bir hayır vardır vitrelle çatlatma iğnesidir aşilamadan 36 saat önce yapılır allah yardımcın olsun:ecrin_bebek:

arkadaşlar nerdesiniz bu arada bilgin için çok teşekür ederim naylacım peki çatlatma iğnesinidemi göbektenmi yapılıyor merional iğneyi siz kendinizmi göbekten yaptınız yoksa doktorunuzmu yaptı onu çok merak ettim şimdiden çok teşekür ederim

inşallah canım liistemiz sırayla güzel haberler verir inşallah düşünsene nisan listesi olduğu gibi hamileeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey:

ne güzel süper olur hee.............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

1-cornelia35------ 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-maviumutolsun------7 nisan
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye
16- piran
17- sevcan35
18- nessel...........10/nisan
19- aybala42
20- sellen
21- armila85-------10/nisan
22- belya...

kızlar iyi akşamlar
yarın 2. aşilamam var
sizede haber vermek istedim

banada dua edin lutfen beklıyorum dualarınızı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlı olsun inşallah bu sondur.bebeğin gelecektir inşallah:Saruboceq:
kızlaaarrr benımde 2.cı asılmam nısanın 10 nunda bellı olucak bana dua edin bebişlerimizi kucaklarımıza alalım nısan annelerı olalım benıde lısteye alın olurmuu sekerlerımm
canım ilk haber senden alcaz o zman :lepi:

canım ben son aşılamamda 1 tane kullandım kalçadan vuruldum.diğer iğnelerim fostimondu onları da bu aşılamada kalçadan vuruldum.3 aşılamam da göbekten kendim vurdum.ister kalçadan vurul ister bacakdan istersen göbekten istediği yere ulaşırmış.bana vuran hemşire dedi.çatlatam iğnesi göbekten yanlız.Şeniz

aslında ben pek umutlu değilim .arkadaşlar kızıyo bööle deyince ama napıym sanki yokmuş gibi geliyo ama yine de çıkmadık cadan umut kesmeyip bekliyorum.Allah hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu

valla ben senden çok umutluyum... hepimizin başını çekeceksin bize de yol vereceksin.. bana öyle geliyo... böyle konuşup bizim de umutlarımızı söndürme...olumlu düşün olumlu sonuçlar gelsin. :teselli:

kızlar size çok güzel haberler verip umut olmak isterdim ama malesef olmadı ben dün gece adet oldum (geçen ay prolaktin hormonum yüksekti bu ay tam 28.günde geldi adet hiç olmazsa prolaktin düşmüş ona sevindim.size de söylemiştim benim olmicak diye hissetmişim demekki...bi süre ara vercez sanırım ,eşim haftaya cumartesi bi test daha verip doktora görünecek değerlere bakıp ona göre yol çizicez hayırlısı buymuş diyorum sandığımın aksine çok rahatım en azından kan testi yaptırıp ta moralim bozulmadı.güzel dilekleriniz için çok sağolun en kısa zamanda Allah mucizelerimizi yaşatsın inşallah..aşılamaya ara vericem ama burda olucam ,takip edicem sizi hepinize bol şanslar.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım bozma moralini.aslında ne kadar öyle desemde olmaz biliyorum.ama en azından ümidini tüketme canımcığım.Allah yardımcın olsun.hoşçakal.:1hug:

canım benim sonucum 20 nisan eklermisin.ellerine sağlık şimdiden teşekkürler.kaydirigubbakcemile3

canım üzüldüm.. ama demekki hayırlısı değlmiş.. vakti zamanı gelmemiş diyelim...
üzme kendini oluruna bırak.. ama buralarda ol... konuşuruz..

--------------------------------------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-maviumutolsun------7 nisan ... Çok üzgünüm çoook
12-ventamaris
13-karamelek-07
14-zumrut8136
15-blue_eye
16- piran
17- sevcan35..........20/nisan
18- nessel...........10/nisan
19- aybala42
20- sellen
21- armila85-------10/nisan
22- belya...

Canım ben de çok isterdim senden olumlu sonuç duymayı üzüldüm gerçekten;ama üstüne gitmek lazım bak ben daha üzerinden ay geçmeden 2.aşılamaya yöneldim.tabi işlemler uzun sürüyor tahlil falan derken 11 nisan oluyor sonrada aşılama yapılmaz sanırım diğer aya kalırım.değerler çok düşük değildi sizin mayısta bir daha dene bence.görüşelim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…