- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.921
aykara sanada bol şans canım kafanı belirtiye yoğunlaştırıp belirti arama bikaçgün bekle bakalım böyle belirti arayıp durursan stresten vücut dengen bozulur.umarım olumlu sonuç alırsın
canım benim moralini bozma eşiminde sperm sayısı düşüktü ama ilaç takviyesiyle sorun giderildi.ağlamak çözüm değil kesinlikel ağlama rahat olmalısın.. benide listeden sil artık hamile değilim bebeğim 6 cı haftada gelişimi durdurmuşkızlar bende dün doktora gittim. negatif aşılamadan sonra ara vermiştim gitmemiştim yani.
dün gittim herşey normal dedi doktor. alaha şükür kist flanda yok.. biraz kafamı dinlemek istiyorum dedim. 1.si olumsuz oldu diye moralini bozma dedi.. sanırım üroloğa gitmemiz gerekecek. eşimin sperm sayısı az. doktor yine onu söyledi. belki ilaç flan takviyesi verebilir dedi.. neyse şu ramazan ayını ve bayramı atlatalım ne yapacağıma karar vereceğim. uzun zamandır yanlız kalamamıştım eşim de kızıyor diye ağlayamıyordum ne zamandır. dün doktor dan eve gelince ağladım saatlerce.. biraz rahatladım.
birde canım sıkıldı hastanede beklerken bir kadın geldi . hemşireye soruyor test yapmış çift çizgi çıkmış ramazan da geldi ben bunu istemiyorum aldırtacağım diye. evde 7 çocuğu varmış flan .. kadının üstüne atlayasım geldi... rabbim büyük o herşeyin iyiysini doğrusunu bilir ama biz bu kadar isterken.....:uhm: neyse sizinde canınızı sıkmayayım. dertleşmek istedim biraz.... öpüyorum hepinizi hepinize hayırlı ramazanlar...........
canım benim moralini bozma eşiminde sperm sayısı düşüktü ama ilaç takviyesiyle sorun giderildi.ağlamak çözüm değil kesinlikel ağlama rahat olmalısın.. benide listeden sil artık hamile değilim bebeğim 6 cı haftada gelişimi durdurmuşkendiem gelinec yeniden deneyeceğim. dr artık normal yoldan hamile kalabilirsin dedi. ama ben değil hamiel kalmak aklıam bile getirmek istemiyorum çok zorlu bi süreç yaşadım her gün ölüp ölüp dirildim bebekle 3 hafta gezdim öle beni zehirlemeye başlamış korkuyorum artık.ama insanı yaşatan umutlar işte üzme kendini vakti gelince oluyo merak etme ... banada geliyo arada ağlama krizleri ama naparsın ağlamak çözmüyor hiç bişiyi hayırlısı olsun bakalım ... öpüyorum kucak dolusu sevgiler
22/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv:hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
:CüvCüv:MEHTAP59......................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv:1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv:1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv:1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv:2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray:3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
biteksen................................
maviumutolsun .....................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:
tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------
angeeel87.........(yola devam) tüp24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt kaldı 2 gün
zumrut8136......(yola devam) tüpağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüpangeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüpağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüpağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüptransferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Saruboceq
MEHTAPCIM NEGÜZEL UMUT OLDUN BİZLERE..
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
angeell canım hadi seni bekliyoruz
şimdiden heyecnlandım yarın mutlu haberi hemen ver bize tamammı
bekliyoruz müjdeyi
ben de perşembe günü yapıcam testi dayanamıyorum artık
mrb kızlar aykara noldu sonuç aldın mı?????????
angel sen nerelerdesin inşallah olumlu sonuçlarla gelin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?