- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.901
slm kızlar naber kimselre gelmemiş yaa huuuuuuu
canım hoşbulduk sende hoşgeldin ben bu topiğe hazirandan önce takılıyodum canım halende takılıyom arkadaşlara bakıyom şimdi tüp bebeğe geçtim ama burdan ayrılmak istemiyom canımbu konu haziran ayında aşılama yapacaklarla ilgili,bu yüzden kimse yazmıyor,ağustos ayı güncel yer oraya yazarsın:)))) hoş geldin ayrıcavereliniortak
kızlar transferim yapıldı dün
3 embriyo yerleştirdiler
lütfen dua edin olur mu içimde yumurtalarım varmış daha onlar da büyüyomuş ohss oldum ağrılarım var
hem onlar için hem de bebeklerim için dua istiyorum sizlerden
test tarihim 30 ağustos ayderyacım eklersin
slm kızlar naber kimselre gelmemiş yaa huuuuuuu
kızlar transferim yapıldı dün
3 embriyo yerleştirdiler
lütfen dua edin olur mu içimde yumurtalarım varmış daha onlar da büyüyomuş ohss oldum ağrılarım var
hem onlar için hem de bebeklerim için dua istiyorum sizlerden
test tarihim 30 ağustos ayderyacım eklersin
canım eyllülde kontrole gidicem adet olursam sen ne gibi tedavi yapıyosunHayırlı olsun özgül inşallah tüp bebek tutar canım,başladınmı peki ????
bacım yaz geldi millet tatile kactı topik sessizlesti kafamçokkarıştı
canim benim iyiyim cok sukur hala bi degisiklik yok bende ne hikmetse:sinifsinif:insallah tutunmuslardir kuzucuklarim:Saruboceq:darisi sorunsuz bi sekilde basina insallah seninlede saycaz 12 den geriye az kaldihiç sorma cano yaaa kimseler yok geliyom slm veremedim gidiyom bi daha neyse bide topik ismi değişse ii olurdu aslında yaa sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı canım inş senledir minişlerin
herkese hayırlı ramazanlar.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşaallah.
bugün 11-12. günüm.normalde adet sancılarımın şimdiye kadar başlaması gerekiyodu ama hala başlamadı çok şükür.ama kafama tkılan bir şey var.benim göğüslerim aşılamadan sonra acayip büyüdü ve bir kaç gün öncede normal boyutuna geldi,yani küçüldü.bu göğüs olayına çok taktım kafayı.neden küçüldü,büyümesi gerekirken?
acaba bu şekilde küçülüp hamile olduğunu öğrenen varmıdır.
canım bence kendi kendine sorun yapıyorsun. rahat ol stres yapma bak ne güzel kırmızılar da gelmemiş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz... bence herşey güzel olacak...
hayırlısıysa olsun diye dua et... hepimiz için...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?