Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bu bölüme yeni katıldım bizde bayramdan sonra aşılama yaptırıcaz ,eşimin değerlerini yazsam bana tecrübeli biri yardımcı olurmu ,10 ay önce varikoselden ameliyat oldu eşim

kızlar transferim yapıldı dün
3 embriyo yerleştirdiler
lütfen dua edin olur mu içimde yumurtalarım varmış daha onlar da büyüyomuş ohss oldum ağrılarım var
hem onlar için hem de bebeklerim için dua istiyorum sizlerden
test tarihim 30 ağustos ayderyacım eklersin

bu konu haziran ayında aşılama yapacaklarla ilgili,bu yüzden kimse yazmıyor,ağustos ayı güncel yer oraya yazarsın:)))) hoş geldin ayrıcavereliniortak
canım hoşbulduk sende hoşgeldin ben bu topiğe hazirandan önce takılıyodum canım halende takılıyom arkadaşlara bakıyom şimdi tüp bebeğe geçtim ama burdan ayrılmak istemiyom canım

canım hayırlı olsun rabbim yardımcın olsun inş bebişlerin sana tutunsunlar ohss den de kurtulursun inş

hayırlısı olsun canım üçüz olur. inşallahhhhhhhhhh:lepi:

:Saruboceq:
Hayırlı olsun özgül inşallah tüp bebek tutar canım,başladınmı peki ????
canım eyllülde kontrole gidicem adet olursam sen ne gibi tedavi yapıyosun
bacım yaz geldi millet tatile kactı topik sessizlesti kafamçokkarıştı

hiç sorma cano yaaa kimseler yok geliyom slm veremedim gidiyom bi daha neyse bide topik ismi değişse ii olurdu aslında yaa sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı canım inş senledir minişlerin

kızlar nasılsınız ben yarın esımın yanına gıdıyorum bıraz hava degısıklıgı yapcamumarım hayırlı haberle donmek nasıp olur en kisa zamanda haber vermeye caliscam size :Saruboceq:ıstermısınız topıgın ılk tup bebeklerı 3 uz olsun:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2dualarınızı beklıyorum kızlar ınsallah pozıtıfı gorurum bu kez.bu arada herkese hayırlı ramazanlar allahım bu mubarek ayda hepımızın gobuslerını bebeklerle doldursun insallah Ammmmiiiinnnnn.

hiç sorma cano yaaa kimseler yok geliyom slm veremedim gidiyom bi daha neyse bide topik ismi değişse ii olurdu aslında yaa sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı canım inş senledir minişlerin
canim benim iyiyim cok sukur hala bi degisiklik yok bende ne hikmetse:sinifsinif:insallah tutunmuslardir kuzucuklarim:Saruboceq:darisi sorunsuz bi sekilde basina insallah seninlede saycaz 12 den geriye az kaldi:CüvCüv:

canım eyllülde kontrole gidicem adet olursam sen ne gibi tedavi yapıyosun

Benimde ilk aşılama denemem olacak.Salı günü tedaviye başladım bekliyorum:)))

21/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
biteksen................................
maviumutolsun .....................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt kaldı 2 gün
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Saruboceq

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşaallah.

bugün 11-12. günüm.normalde adet sancılarımın şimdiye kadar başlaması gerekiyodu ama hala başlamadı çok şükür.ama kafama tkılan bir şey var.benim göğüslerim aşılamadan sonra acayip büyüdü ve bir kaç gün öncede normal boyutuna geldi,yani küçüldü.bu göğüs olayına çok taktım kafayı.neden küçüldü,büyümesi gerekirken?

acaba bu şekilde küçülüp hamile olduğunu öğrenen varmıdır.

kızlar bende dün doktora gittim. negatif aşılamadan sonra ara vermiştim gitmemiştim yani.
dün gittim herşey normal dedi doktor. alaha şükür kist flanda yok.. biraz kafamı dinlemek istiyorum dedim. 1.si olumsuz oldu diye moralini bozma dedi.. sanırım üroloğa gitmemiz gerekecek. eşimin sperm sayısı az. doktor yine onu söyledi. belki ilaç flan takviyesi verebilir dedi.. neyse şu ramazan ayını ve bayramı atlatalım ne yapacağıma karar vereceğim. uzun zamandır yanlız kalamamıştım eşim de kızıyor diye ağlayamıyordum ne zamandır. dün doktor dan eve gelince ağladım saatlerce.. biraz rahatladım.
birde canım sıkıldı hastanede beklerken bir kadın geldi . hemşireye soruyor test yapmış çift çizgi çıkmış ramazan da geldi ben bunu istemiyorum aldırtacağım diye. evde 7 çocuğu varmış flan .. kadının üstüne atlayasım geldi... rabbim büyük o herşeyin iyiysini doğrusunu bilir ama biz bu kadar isterken.....:uhm: neyse sizinde canınızı sıkmayayım. dertleşmek istedim biraz.... öpüyorum hepinizi hepinize hayırlı ramazanlar...........

canım bence kendi kendine sorun yapıyorsun. rahat ol stres yapma bak ne güzel kırmızılar da gelmemiş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz... bence herşey güzel olacak...
hayırlısıysa olsun diye dua et... hepimiz için...:1hug:

inan hepimiz için dua ediyorum.hakkımızda hayırlı olanı yalnız rabbim bilir.bizim göremediğimizi görür.bu mübarek ramazan gününde eğer hakkımızda hayırlısı çocuk sahibi olmaksa rabbim en kısa zamanda ,daha fazla bekletmeden ve üzmeden hepimize nasip etsin.lütfen sen de canını sıkma.Allah herkesi birşeylerle sınıyor.bizi bu şekilde,7 çocuklu olanıda o şekilde.önemli olan sabırla ve Allah'a sığınarak üstesinden gelmek.ne demişler sabrın sonu selamettir.bunları söylüyorum ama bende sabırsızlanıyorum tabi.
Allah gönlüne göre versin canım.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

deryacım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri milletin ödü parlıyo hamile kalıcam diye biz gece gündüz dua ediyoruz.Allah bi gün karşılığını vericek inşallah hayırlısı hakkımızda

kızlar herkese hayırlı ramazanlar tuuttuğumuz oruşlar ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah.bebişlerimiz mübarek aylarda gelsin inşallah

aykara sanada bol şans canım kafanı belirtiye yoğunlaştırıp belirti arama bikaçgün bekle bakalım böyle belirti arayıp durursan stresten vücut dengen bozulur.umarım olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…