Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım son 7 ye gırdım ama cok korkuyorum dua edin hayırlısı olsun.insallah canım arkamdan da sızler geleceksınız allahın ıznıyle :Saruboceq:

ahh be canım. üzüldüm.. neyse bozma moralini bizim nazlı bebişler gelecek ler ve süpriz yapacaklar bize....:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım benim, çok zor biliyorum bende yaşadım aynı duyguyu,, Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

sağolun kızlar inşallah bigün bizde anne olacağız

19/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
ayrederya............................
maviumutolsun .....................2/eylül
ukla.....................................8/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)

catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp tedavisi sürüyor. :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
angelim test yapma canım yaa az daha bekle sabrın sonu selamettir demi:)
nergisim üzülme canım yaa napcan vakit zaman dolmadıkça gelmiyo bizim nazlı melekler allah nasip edecek inş bizlerede anne olmayı
maviumutcum hayırlı olsun canım bizde eylül de iki yılımıza giricez allah kısmet ederse bende istiyorum bebişim olsun bizle ama boşver olduktan sonra rabbim ömür boyu bizle kalmasını nasip etsin hepimize
ayrederyacım sendn ne haber neler yapıyosun
maviojecim sen naptın kız başladınmı tedaviye iğnelere felan?

özgülcüm bilmiyorum ki canım insallah sonu selamet olur cok korkuyorum valla allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:mavioje ıstanbulda sanırım buyuk ıhtımalle baslamıstır ignelere kızlar bu yumurta gelıstırırken kı ıgnelere falan takılmayın asıl iş transfer sonrasındaymıs:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

angelim az kaldı canım inş rabbim seni sevindiricek maviojecim başlamıştır inşş sonrada sıra bana da gelecek bakalım desene en zor kısım beklemekkaydirigubbakcemile3

angelim az kaldı canım inş rabbim seni sevindiricek maviojecim başlamıştır inşş sonrada sıra bana da gelecek bakalım desene en zor kısım beklemekkaydirigubbakcemile3

canım evet valla en zor kısım beklemek gunler gecmıyo insallah allahım yüzümüzü güldürür bu kez emeklerimizi bosa cıkarmaz AMİNN.dıger zor kısım da beklerken hergun 4 tane ıgne olmak test gunune kadar 60 tanesıde bıtecekmıs popom devre dısı artık hayır gelmezkaydirigubbakcemile3

amin canım inş bunca sıkıntıdan sonra yüzümüz güler inş ya nie 4 tane iğne ki hemde kalçadan hee ayy canım yaa kız yer kalmamıştır dediğin gibi kalçannın üstüne ooturamazsın allah yardım etsin oyy benimde az kaldı bakalım günler hızla akıp geçiyo yaa bide en rahim filmi çektirdinmi yada histeraskopi felan yaptınm yada rahime çizik attılarmı ?

AMİNNNNN.progestan ıgnesıymıs canım rahımı embrıyoları beslıyomus sbah 2 aksam 2 vuruluyorum 60 adet verıyo benım dr um işi saglama alacakmıs emeklerimiz bosa cıkmasın dıye bu kadar cok dedı dıger arkadaslara 30 tane vermısler valla kucucuk bı popom var zaten ıgne yapılacak yer kalmadıkaydirigubbakcemile3rahim fılmını ben tedavi basında cektırmısıtım canım rahimde perde cıktı histereskopiyide o zmn olmustum.rahime çizigi nıye atıyolarmıs kı ilk defa duydum valla

anladım canım saol yaa bi topikte duydumda bebeklerin tutunmasını sağlıyomuş hafif bi işlemmiş narkoz almana gerek yokmuş histeraskopi ile yapılıyomuş galiba neyse aman daha ben başlamadan dert etmiyim kendime demi inş seninde miniklerin senledir

rica ederim canım .insallah benımledır mercımeklerım:Saruboceq:hic dusunme canım bence bunları drlarımız en ıyısını bılıyolar ellerinden gelenı fazlasıyla yapıyolaryerimsenibenbende transferim adet tarihime geliyodu gunlerce uykusuz kaldım acaba konulunca adetle atılırlar mı dıye aynı soruyo dr uma defalarca sordum adam bıktı cevaplamaktan:kedi:megerse adet tarihi önemli degilmis bazı bayanlar hamileyken de adet gorebılıyomus onu duyunca ıcım rahatladı.:1closedeyes:

kizlar dun bizde asilamaya start verdik ilk ignemi dun yaptim cok heycanliyim,24 augstos hastaneye gidecem.doktorum dun muayene etti hersey iyi gozukuyo hemen baslayabilirz dedi, 37.5 gonal-f basladim,simdilik eger olmazsa dozunu biraz daha yukseltecekler.insallah hemen olur bi an once artik sabrim kalmadi.....

cnm hakkında hayırlsı olsun umarım pozıtıf sonucu alırsın:Saruboceq:

canım hala bı degısıklık yok bende sadece sık ıdrara cıkıyorum o kadar bırde kasıklarım adet olcakmısım gıbı agrıyo :sm_confused::1no2:
canım kendi derdimden unuttum szileri bebeklerin inşallah sağlıkla gelirler içini ferah tut galiba tutunuyo seninkiler bendede öyle olmuştu ilk başlarda inşallah sağlıkla kucağıan almak nasip eder kucak dolsuu sevgileropuyorumnanaktan

canım beım saol rabbım aynı duyguyu en kısa zamanda yenıden yasatsın sanada ınsallah tutunmustur bebeklerım hayırlısıyla

19/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
incemeşe.......................... :CüvCüv: 3.aşılama tuttu. (02.07.09) rahim ağzı kanserini yendi. 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aykara2.............................25/ağustos 2.aşılama sonucu bekliyor
nessel...............................25/ağustos tatilden geldi relax
biteksen................................
maviumutolsun .....................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)

catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp 24.08.2009 sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt kaldı 4 gün
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
özgül23.............(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…