- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.881
şşşşşşşşşştttttttt sakın haaklava: daha çok erken kendini yanıltırsın... birde üzüleceksin.. sonra bebişlerinde üzülür.......... dua et....:Saruboceq: hayırlısı sağlıklısıysa olsun diye... inş. senin için hayırlıdır da hep beraber bayram yaparız..
test mest yok sınavımız sabır sınavı unutma.sabret 1 hafta kalmış nasıl hissediosun kendini?
ahh be canım. üzüldüm.. neyse bozma moralini bizim nazlı bebişler gelecek ler ve süpriz yapacaklar bize....:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım benim, çok zor biliyorum bende yaşadım aynı duyguyu,, Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
günaydın kızlarrrr
angelim test yapma canım yaa az daha bekle sabrın sonu selamettir demi:)
nergisim üzülme canım yaa napcan vakit zaman dolmadıkça gelmiyo bizim nazlı melekler allah nasip edecek inş bizlerede anne olmayı
maviumutcum hayırlı olsun canım bizde eylül de iki yılımıza giricez allah kısmet ederse bende istiyorum bebişim olsun bizle ama boşver olduktan sonra rabbim ömür boyu bizle kalmasını nasip etsin hepimize
ayrederyacım sendn ne haber neler yapıyosun
maviojecim sen naptın kız başladınmı tedaviye iğnelere felan?
angelim az kaldı canım inş rabbim seni sevindiricek maviojecim başlamıştır inşş sonrada sıra bana da gelecek bakalım desene en zor kısım beklemekkaydirigubbakcemile3
canım evet valla en zor kısım beklemek gunler gecmıyo insallah allahım yüzümüzü güldürür bu kez emeklerimizi bosa cıkarmaz AMİNN.dıger zor kısım da beklerken hergun 4 tane ıgne olmak test gunune kadar 60 tanesıde bıtecekmıs popom devre dısı artık hayır gelmezkaydirigubbakcemile3
amin canım inş bunca sıkıntıdan sonra yüzümüz güler inş ya nie 4 tane iğne ki hemde kalçadan hee ayy canım yaa kız yer kalmamıştır dediğin gibi kalçannın üstüne ooturamazsın allah yardım etsin oyy benimde az kaldı bakalım günler hızla akıp geçiyo yaa bide en rahim filmi çektirdinmi yada histeraskopi felan yaptınm yada rahime çizik attılarmı ?
anladım canım saol yaa bi topikte duydumda bebeklerin tutunmasını sağlıyomuş hafif bi işlemmiş narkoz almana gerek yokmuş histeraskopi ile yapılıyomuş galiba neyse aman daha ben başlamadan dert etmiyim kendime demi inş seninde miniklerin senledir
kizlar dun bizde asilamaya start verdik ilk ignemi dun yaptim cok heycanliyim,24 augstos hastaneye gidecem.doktorum dun muayene etti hersey iyi gozukuyo hemen baslayabilirz dedi, 37.5 gonal-f basladim,simdilik eger olmazsa dozunu biraz daha yukseltecekler.insallah hemen olur bi an once artik sabrim kalmadi.....
canım kendi derdimden unuttum szileri bebeklerin inşallah sağlıkla gelirler içini ferah tut galiba tutunuyo seninkiler bendede öyle olmuştu ilk başlarda inşallah sağlıkla kucağıan almak nasip eder kucak dolsuu sevgileropuyorumnanaktancanım hala bı degısıklık yok bende sadece sık ıdrara cıkıyorum o kadar bırde kasıklarım adet olcakmısım gıbı agrıyo :sm_confused::1no2:
canım kendi derdimden unuttum szileri bebeklerin inşallah sağlıkla gelirler içini ferah tut galiba tutunuyo seninkiler bendede öyle olmuştu ilk başlarda inşallah sağlıkla kucağıan almak nasip eder kucak dolsuu sevgileropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?