- 23 Mart 2009
- 2.163
- 163
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.121
slm kızlar hayırlı cumalr herkese
bende dr umu aradım salı günü saat 4 te lap ile histereskopiyi yapıcak inş herşey yolunda gider
İlk aşılamam tutmadı bugün adet oldum kızlar....
slm kızlaaaar kimseler gelmemiş bugün hafta sonu iyi geçiyo heralde
yasemin geçmiş olsun dilerim bebeğin gelir çabucak
ben de durumlar aynı kızlar meryem suresini 6.kez okudum kaldı 35 insanı çok rahatlatıyo deneyin derim
herkesleri çok öptüm benim adetten sonraki12.günüm bugün yeni ay çalışmaları başladı artık ramazan bereketiyle allah ım gönderir inşallah
herkese bol şans
saol ayrederyacım hayırlısı olsun inş senin nick değişmemş daha nie acaba verdiğin nickler kullanılıyomu yoksa neyse kib
İlk aşılamam tutmadı bugün adet oldum kızlar....
slm kızlaaaar kimseler gelmemiş bugün hafta sonu iyi geçiyo heralde
yasemin geçmiş olsun dilerim bebeğin gelir çabucak
ben de durumlar aynı kızlar meryem suresini 6.kez okudum kaldı 35 insanı çok rahatlatıyo deneyin derim
herkesleri çok öptüm benim adetten sonraki12.günüm bugün yeni ay çalışmaları başladı artık ramazan bereketiyle allah ım gönderir inşallah
herkese bol şans
[QUOTkızlar beni tüp bebek yaptıracaklar listesinden çıkarın iki aydır kıstlerle uğraşıyorum dedim ki bu kadar engel demekki bu işte bi hayır var şubata kadar erteledim bebeğimin kendiliğinden gelmesini istiyorum subata kadar olmazsa bakacam artık bi halçaresine çünkü çok yıprandığımı hissettim ve sorun eşimdeyken kendim bi sürü problemle karşılaştım bu aydan bi ümit yok önümüzdeki ay da doğum kont başlayabilirim kistim geçnmezse yani ümitsizim ve rahatım dünya varmışlaelaelaelaelae
maviojem sende haklısın ne oluyosa ilaçtanoluyo bünye mahvaloyu zaten dineln inş arada gelir bebeğin sana canım
canımmm değiştiiiiiiiii. nicim hepimize hayırlı uğurlu olsun...
ayderyacım canım nikin hayırlı olsun
bunun şerefine bu ay güzel haberler ver bize kıss :))
vavvvvvv güzel olmuş ayrederyacım güle güle kullan canım hadi sana şans getirsin yeni nickin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?