Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
08/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
yasemin33.........................14/eylül aşılama sonucunu bekliyor.
aleyna222..........................21/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
ayrederya...........................27/eylül
GokceRana23...................(yola devam)
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp

saol ayrederyacım hayırlısı olsun inş senin nick değişmemş daha nie acaba verdiğin nickler kullanılıyomu yoksa neyse kib

slm kızlaaaar kimseler gelmemiş bugün hafta sonu iyi geçiyo heralde
yasemin geçmiş olsun dilerim bebeğin gelir çabucak
ben de durumlar aynı kızlar meryem suresini 6.kez okudum kaldı 35 insanı çok rahatlatıyo deneyin derim
herkesleri çok öptüm benim adetten sonraki12.günüm bugün yeni ay çalışmaları başladı artık ramazan bereketiyle allah ım gönderir inşallah
herkese bol şans

canım benim rabbim dualarını kabul etsin enkıs zmanda bende başlıcam meryem suresine.

12.gün demek delikafadulden
bol şanslarr iyi çalışın bakem:lepi:

yasemincim hayırlısı demekki zamanı değilmiş negatif sonuç almak zor ama devam etmek gerek inş gelir meleğin
kızlar mrb nasılsınız yaa kimseler yok zate deli gibi konuşmadan gideyim
bu arada angelden ses seda yok galiba.

[QUOTkızlar beni tüp bebek yaptıracaklar listesinden çıkarın iki aydır kıstlerle uğraşıyorum dedim ki bu kadar engel demekki bu işte bi hayır var şubata kadar erteledim bebeğimin kendiliğinden gelmesini istiyorum subata kadar olmazsa bakacam artık bi halçaresine çünkü çok yıprandığımı hissettim ve sorun eşimdeyken kendim bi sürü problemle karşılaştım bu aydan bi ümit yok önümüzdeki ay da doğum kont başlayabilirim kistim geçnmezse yani ümitsizim ve rahatım dünya varmışlaelaelaelaelae

saol ayrederyacım hayırlısı olsun inş senin nick değişmemş daha nie acaba verdiğin nickler kullanılıyomu yoksa neyse kib

canım değiştirmediler bilmiyorum neden ? bir kaç gün sorna tekrar şansımı deneyeceğim..

İlk aşılamam tutmadı bugün adet oldum kızlar....

kıset değilmiş canım benim üzme kendini inş. kendiliğinden gleir bebişin sen fazla uğraştırmaz.

canımm allah kabul etsin dualrını tez zamanda gelisn bebişin.. ramazan bitsin hayırlısıyla çalışmalara tam gaz devam...

08/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
aleyna222..........................21/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
ayrederya...........................27/eylül
GokceRana23...................(yola devam)
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp

Son düzenleme:

ümidini kaybetme canımcım.. allah büyük elbet bizim de zamanımız gelecek.. yavrularımıza kavuşacağız. sabreden derviş muradına ererniş.. bende senin gibi düşünüyorum bahara kadar bekleyip tüp bebek deneyeceğim. allah hayırlısını versin hepimize

ayderyacım canım nikin hayırlı olsun
bunun şerefine bu ay güzel haberler ver bize kıss :))

ayrederyacığım ben geldim artık bende burdayım bu arada kendimi hamile listesinde gördüm canım beni ordan çıkarmanız lazım çünkü hamileliğim 9 haftalıkken sonlandırıldı yani kürtaj oldum şimdi bayramdan 2 gün sonra yeni aşılamaya geçicez dualarınızı eksik etmeyin nolur zaten son şansımmış 3. aşılamam olucak...

canım benim bende bi düşük yaptım kimyasal gebelik olduğundan kese görünmedi düşükten sonra adete yıkıldım....sonra dedimki kendi kendime iyiki usg de falan görmemişim yoksa daha kötü olacaktımmmm...işyerinde de bebkler geliyo aşı için sanki hayatta ban verilmiş ceza gibi geliyo bebkleri gördükçe ama şimdi artık umursamıyorum bu benim imtihanım dayanıcam.....tüp bebek için para biriktitiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…