Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr bu beklemek ne kadar zorr gecmıo gunlerr acabba test alsam cıkarmı bugun 8.gunum bana yardımcı olun

hayır canım sakın alma zaten çıkmaz beklemek çok zor ama başka yolu yok hiç kafanı teste takıp ta stres yapma bekle ve gör inşallah olur bence mutlaka gününü bekle

hayırlısı canım eşim doktora gitcek ilaç falan alır heralde ben de bitkisel kürler denicem keçiboynuzu, arısütü bakalım böyla daha mantıklı olcak sanırım

sana deneyimimle cevap vermek istiyorum.kesinlikle keçi boynuzu kürü çok iyi geliyor.denemiş biri olarak normalinden nerdeyse % 30 daha arttırıyor.deneyin ve görün.ama sabır gerekiyor çünkü 2-3 ayda anca etkisini gösterir.sositososito

kızlar ya bişey sorcam aranızda sperm sayı ve hareketi için tedavi gören oldumu doktor ilaç falan verir ama ben de bitkisel bişeyler de deneyelim diyorum keçiboynuzu kürü ve arı sütü hariç bişey deneyip olumlu sonuç alan duyan bilen var mı?aslında ben aşılamadan önce de böyle yapmak istemiştim yine kısmet böyleymiş tavsiyelerinizi bekliorum kıslarrrrrr

canım benim denicem inşallah faydalı olur zaten %30 falan artsa doğal yolla bile olur olmasa da aşılama ile şans çok daha yüksek olur.2 ayda beklerim 3 ayda 5 ayda napalım bunları deneyim de içim rahat olsun çok bi fark olmazsa yaz tatilinde yine deneriz aşılama ben aşılamadan önce biraz zaman geçsin de ilaç bişe deneyelim diyodum aslında aşılamam çok ani oldu düşünsene eşim doktora bile görünmedi ama olsun tecrübe oldu bakalım beklenen gelecekse beklemek güzeldir heralde

bizim doktorumuz eşime Klomen,ACE plus Selenyum yani iki ilaç.birde biz destekleyici olarak keçi boy.uyguladık.ama siz genede doktor kontrolü altında olun.çünkü kişiden kişiye değişebilir.

canım keçi boynuzunun iyi olduğunu bende duydum ama uzun süre kulanman gerekiyormuş yanlız ben eşime içiremedim ne yaptımsa içmedi artık hayırlısı bende bu ay aşılama yapanladaanım içok heycanlıyım aynı zamanda da çok korkuyorum ya tutmasa diye

bizim doktorumuz eşime Klomen,ACE plus Selenyum yani iki ilaç.birde biz destekleyici olarak keçi boy.uyguladık.ama siz genede doktor kontrolü altında olun.çünkü kişiden kişiye değişebilir.

canım tabi önce doktora gidicez ilaç ve keçiboynuzu denicez şimdi aradım eşimi gelirken alıcak.ilaçlardan kürden önce sayınız ve hareket kaçtı canım ve ne kadar sürede nasıl arttı inşallah iyi sonuç alırsın

mecbur içicek napalım başka çaremiz yok bütün olasılıkları deneyelim de sonra bakarız çaresine herşey denedik olmadı sıra tüp bebek te deriz .tüp bebek tedavisini devlet karşılaması için 3 yıllık evli olmak gerekiyomuş bizim daha 1.5 yıl oldu ama 4 aydır istiyoruz ve sorunu anlayalı bugün 1 ay oldu tam .sizin ne kadardı hareket ve sayı?moralini yüksek tut inşallah iyi haber verirsin

ilk önce 9 milyon sonra 14 milyon en son aşılama yapıldığı zamanda 19 milyondu.bizim biraz hareketsizliğimizde vardı.ama sperm yıkama işleminden sonra 16 milyon canlı ve %20 hareketliliği ilaçlarla %60 yükselttiler.ben çok umutluyum ama bakalım.zaman en güzel çare.

canım siz ne kadarlık evlisiniz.sorununuz nedir.doktor aşılamamı dedi.

inşallah olur canım bizim aşılama de 36 mil.du ama cinsel pehriz süreiz 6.günde yapıldı ve hareket düştü tabi 4 -5 milyon ileri hareketle yapıldı ve olmadı senin şansın çok dha yüksek inşallah olur.kardeşimin adı da sevcan canım secom derim hep ona

bizim toplam 70 milyon sperm vadı hızlı hareti 25 milyondu doktorlar aşılama için iyi dediler doktorum spermin morfolojisini istedi pazartesi ona bakılacak artık hayılısı

allah hepimiz için hayırlı olanını versin böyle beklemekte ne kadar zormuş yatıyorum kalkıyorum aklım hep bebişte tuttumu tutmadımı diye şimdi ben birazdan abtest alıp kuran okuyacam olmayan hersese rabbim versin diye kızlar birbirimizi duasız burakmayalım yer gök dua ile

bizim toplam 70 milyon sperm vadı hızlı hareti 25 milyondu doktorlar aşılama için iyi dediler doktorum spermin morfolojisini istedi pazartesi ona bakılacak artık hayılısı

ama sizin normal şartlara göre aşılamaya gerek yok.doktorunuzmu dedi aşılama diye.yoksa sizmi acele ediyosunuz.

biz 1.5 selik evliyiz bizim sorunumuz açıklanmayan kısırlık dediler yani hiç problem yok allatan beklileyeceğiz hayırlısı

seni çok iyi anlıyorum aşılamadan sonra hayatımın en uzun günlerini yaşadım ve gece bi sürprizle uyandım test günüme 3 gün kala adet oldum inşallah sizler bunu yaşamazsınız da güzel haberler verirsiniz bize de dua et Allah yardımcın olsun

sayınız çok güzel ama morfoloji de önemli ona da baktırın sonra rahat rahat bekle bebişini aşılamada şansın çok yüksek inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…