Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaarrr benımde 2.cı asılmam nısanın 10 nunda bellı olucak bana dua edin bebişlerimizi kucaklarımıza alalım nısan annelerı olalım benıde lısteye alın olurmuu sekerlerımm

armilaa..hayırlısı canım inş.. bebiş geliyordurr.. benimde 2. aşılamam, 10 nisanda öğrencemm.. canım senin aşılaman hangi tarihte oldu...martın kaçıydı...

canımm.. sakın umudunu yitirme.. kalbinde hüzün olmasınn... elbet birgün bebişimize sarılıp bu yaşadığımız günleri gülerek sevinçle anıcazz... kendine iyi bakk.. burdan konuşalım devamlı... tedavilere devammmm....

canım üstüne gidicem tabiiki ama benim eşim daha hiç görünmedi doktora bi gitsin bakalım belki ilaçla artabilir en azından deneriz.hem biraz zaman geçince yaz tatiline denk gelicek ben öğretmenim haziran falan gibi olursa ya da temmuz daha iyi olur gibi geliyo bi de eşimin doktora görünmesini istiyorum psikolojik açıdan da daha rahat olucam o zaman...Hayırlısı artık ne diym.ama hep buralardayım görüşürüz güzel haberleri bekliyorum

sağol canım umudumu kaybetmedim eşim de gitcek doktora o zaman daha iyi olucak garip gelecek ama ben onu hissediyorum.buralardayım hep tabii ki tedaviye devam

angeeel duydun mu canım olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz bi de eşim gitcek bakalım bekliyoruz inşallah sizden güzel haberler gelir

evet haklısın eşin benim eşimle aynı gün tahlil yaptıracak galiba:11nisan cumartesi. bakalım bende bir kez daha aşılama yaptıracağım yine olmazsa doktorun tavsiyesiyle tüp bebeğe geçebilirim o durumda mecbur ben de yaza bırakırım aynen bende öğretmenim zaman kısıtlı,devamlı izin alıp duruyorum.

canım arkadasım benım hıc uzulme demekkı daha vaktı zamanı var hayırlsı boyleymıs allahım en kısa zamanda dogal yoldan nasıp edecek belkı dualarım senınle canım benım

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen
20- armila85-------10/nisan
21- belya...

bi de ben çok stres yapmıştım şimdi kuş gibiyim biliyomusun biraz ara iyi gelecek zaten 23 nisan falan derken geçer gider zaman inşallah olur da tüp bebeğe gerek kalmaz ama o daha garantili sanki aşılama çok tıpratıyo insanı hayatımın en uzun günlerini geçirdim

sabırlı anne adayları en sabırlı en umutlu anne adayları
------------------------------- ----------------------------------------------------

1-cornelia35------ 26nisan 1- maviumutolsun (yola devam)
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC---- 14nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi
8-nayla
9-denmur----22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen
20- armila85-------10/nisan
21- belya...

mavıumutolsun cnm ya cok üzüldüm öff guzel haberler beklıodum bende senden neyse nasip daha zamanı gelmemiş yapcak bişiyimiz yok dmee üzme kendını cok iyi yapıorsun cnm yola devam

kızlarr bu beklemek ne kadar zorr gecmıo gunlerr acabba test alsam cıkarmı bugun 8.gunum bana yardımcı olun

mavıumutolsun cnm ya cok üzüldüm öff guzel haberler beklıodum bende senden neyse nasip daha zamanı gelmemiş yapcak bişiyimiz yok dmee üzme kendını cok iyi yapıorsun cnm yola devam

hayırlısı canım eşim doktora gitcek ilaç falan alır heralde ben de bitkisel kürler denicem keçiboynuzu, arısütü bakalım böyla daha mantıklı olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…