Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba selencim benim ilk aşılamam ama nekadar heycanlıyım aynı zamanda ne kadar korkuyorum ya olasa diye galiba tüm hayatımı bunun üzerine kurmuşum kendime gelsem iyi olur

Canım bende cok heyecanlıyım oldumu olmadımı dıye ama beklemekten baska sanırım care yok bekleyıp gÖrecegız

canım kırmızıları gördüğünden bahsetmsin onu anlamadım eşinde ne gibi problem vardı canım

adet oldum yani canım.eşimde sperm hareket sorunu var normalde hareket %50 olmalı bizde %20 lerde ilaşla ilerlemeye çalışıcaz olmazsa da temmuz haziran gibi yine aşılama bu yol daha mantıklı geliyo eşim daha ilk gidecek ddoktora bi de bu yolu deneyelim olmazsa aşılamaya devam sonuna kadar

arkadaslar biraz önce lavoboya gittim kahverengi bir sey gördüm suan cok endişeliyim adet olmama daha çok var ayın 20 sinde olacam bu neyin nesi şimdi aranızda bileniniz varmı bana acilen cvp yazabilirmisiniz

Aşılamanı kime yaptırdın selen? sorunun neydi tam olarak? kaç aydır korunmuyorsun?

ben asılamamı canım ali sami gürbüze yaptırdım biz hiç korunmadık 4.5 senelik evliyim bizde sorun yok ne eşimde nede bende anlamadım neden olmuyor vakti saati var demekki

cornelia inş senin dedigin gibidir ama benim asılamamın üstünden 3 gün gecti hemen öyle birsey olabilirmi sence beni umutlandırdın şimdi:

canım seni umutlanmak istemem ama benim bir arkadaşımın öyle olmuştu gebe çıktı akşama kadar bekle kan gelmese iyiye işarettir hadi hayılı haberler bekliyoruz

kızlar bıraz once dr dan geldım kucuk bı ksıt varmıs ıgneye baslayamadık bu ay 15 gun sonra kont gel dedı gecen ay yumurtalama olmamıs guya kıste donusmus moralım cok bozuldu (.bebek macerası baslamadan bıttı ne yazık kı

cnm olabılır tabı neden olmasın çok fazlada ümitlenme ümitsizde olma pozitif düşünün hep okk

angelım hayırlısı olsun cnm belli olmaz bakkarsın doğal yoldan gelır bebişin hyrlı saglıklı zamanlı bı şekılde inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…