Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim Allah bebişlerini sana bağılasın inşallah en kısa zamanda da görürsünüz..

maviumutum çok sağol canım allahım sana da ikiz ikiz nasip eder inşallahhhh...
uklacım inşallah sen de hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın canım..

maviumutum çok sağol canım allahım sana da ikiz ikiz nasip eder inşallahhhh...
uklacım inşallah sen de hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın canım..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
inşallah canım sağlıklı sıhatli ve ikiz aaaay ne güzeeeel:))))))))))))))))
tek çift farketmez aslında sağlıkla gelsin epimizinkiler

özlemcim çok sevindim canım saglıkla büyüt kucakla inş canım dua için sagol hep dua et bizlere canım kib öp
nurdan nerde acaba???? inş herşey yolundadır
kızlar hepinizi öpüyorummm mucks

düzeldim canım çok şükür iyiyim adetimi bekliyorum yine
ev değiştirdik iş güç derken atlattım sanırım
mis gibi giriyorum yeni yıla

maviumutolsun canım ne zamandır adet olamıyosun ? ben kürtajdan sonra 3 ay adet göremedim endişe etme bende çok korkmuştum ama 3 aynın sonunda oldum sonra 18 gün sonra yeniden oldum bu ay düzene girdi galiba 28 ci gün olacakmışım gibiyim hepsi stresten oluyomuş.....
inşallah yeni evin uğur getirir...........

canım çok sevindim senin adına kucağına bebeklerini alamak nasip eder inşallah

sağol canım 40 ım çıktı dün bugün 41.gün bu hafta sonu na doğru gelecek tahminlerime göre yumurtanın çatladığını servikal mukus tan anladım adet olmadan da bi doktora gidip testlerimi yaptırcam senden istemediler mi canım sebebini buldular mı senin
inşallah yeni evim e gelecek bebeğim sağlıkla

slm kızlarr
nasılsınız
benim durumumda net bi değişiklik yok
olunca hemen haber veririm size
bebişim büyüyo çok iyi maşallah

canım benimkinin sebbei yokmuş strestenmiş sonra prolaktinim azcık yüksek çıktı o kadar bakalım bu gününde olacak galiba 2 günüm kaldı 28 ci gün olmay abekliyorum ama adet olmazsam hamileyim demektir umudum yok ama belki süpriz olur sende moralini bozma olur diye bekle
ben kafaya taktıkça gecikti kendimi çok kastım yok rahim yapıştı yok tüpler tıkandı diye çok evham yaptım öle oldukça gecikti sen kimseyi dinlem ebişiye bakma relax olmaya bak güzelim opuyorumnanaktan

ben ara ara uğruyorum kızlarr yaaa maviumutolsun canım tez zamanda tekrar meleğine kavuşursun inşallahh
nurdancım bebeğinin iyi olmasına sevindim Rabbim sonuna kadar sağlık versin ikinizede inşallahh
incemeşe canım benim inşallah hamilesindir bitanemmm
aleynaaa canım sende inşallahh bebişine kavuşursun tez zamanda daaa

damla ile gökçeden ses yok ne yapıyolar acaba????????

slm kızlar doktora gittim bugün neleeer çıktı neler
kist oluşmuş ondan adet olmuyomuşum((
1 ay doğum kontrol ilacı kullanıcam
bi de bi enfeksiyon olmuş antibiyotik verdi
genetik testler de 3 düşük yaparsan sigorta karşılarmış sadece kan pıhtılaşma sına bakıldı haftaya perşembe çıkacak
ama bi yolunu bulup genetik testi de yaptırmak istiyoruz
ocak sonunda kontrolüm var tekrar bi ton ilaçla döndüm eve((((((((((((((((((((((((

mavicim üzülme herşeyde bir hayır vardır
bence bu kadar şeyi atlattıktan sonra inşallah çok sağlıklı bir meleğe sahip olacaksın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…