- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.701
canım çok sevindim Allah bebişlerini sana bağılasın inşallah en kısa zamanda da görürsünüz..kızlar dün doktordaydım ikizlerimin kalp atışlarını duydum..Biri çok sağlıklı diğer kese biraz küçük, şuan kalp atışı var ama doktor kendi kendine küçülüp atılabilir dedi..Bir de geçen haftadan beri ilaçlardan dolayı oluşan kistlerin ağrısını çekiyorum. Çok şükür bugünleri de gördüm..Hepinize dua ediyorum kızlar inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz..Ümidinizi yitirmeyin ve doktorunuza ve kendinize güvenin herşeye olumlu bakın..
Nurdancım sonucun ne oldu inşallah güzel haberlerle dönersin canım..
maviumutum çok sağol canım allahım sana da ikiz ikiz nasip eder inşallahhhh...
uklacım inşallah sen de hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın canım..
aleynacım hadi gel barışalım kaydirigubbakcemile5 .. Ben hepinize dua ediyorum canım dualarım seninle tatlım
aleyna naber
düzeldim canım çok şükür iyiyim adetimi bekliyorum yine
ev değiştirdik iş güç derken atlattım sanırım
mis gibi giriyorum yeni yıla
maviumutolsun canım ne zamandır adet olamıyosun ? ben kürtajdan sonra 3 ay adet göremedim endişe etme bende çok korkmuştum ama 3 aynın sonunda oldum sonra 18 gün sonra yeniden oldum bu ay düzene girdi galiba 28 ci gün olacakmışım gibiyim hepsi stresten oluyomuş.....aleyna naber
kızlar dün doktordaydım ikizlerimin kalp atışlarını duydum..Biri çok sağlıklı diğer kese biraz küçük, şuan kalp atışı var ama doktor kendi kendine küçülüp atılabilir dedi..Bir de geçen haftadan beri ilaçlardan dolayı oluşan kistlerin ağrısını çekiyorum. Çok şükür bugünleri de gördüm..Hepinize dua ediyorum kızlar inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz..Ümidinizi yitirmeyin ve doktorunuza ve kendinize güvenin herşeye olumlu bakın..
Nurdancım sonucun ne oldu inşallah güzel haberlerle dönersin canım..
maviumutolsun canım ne zamandır adet olamıyosun ? ben kürtajdan sonra 3 ay adet göremedim endişe etme bende çok korkmuştum ama 3 aynın sonunda oldum sonra 18 gün sonra yeniden oldum bu ay düzene girdi galiba 28 ci gün olacakmışım gibiyim hepsi stresten oluyomuş.....
inşallah yeni evin uğur getirir...........
slm kızlarr
nasılsınız
benim durumumda net bi değişiklik yok
olunca hemen haber veririm size
bebişim büyüyo çok iyi maşallah
canım benimkinin sebbei yokmuş strestenmiş sonra prolaktinim azcık yüksek çıktı o kadar bakalım bu gününde olacak galiba 2 günüm kaldı 28 ci gün olmay abekliyorum ama adet olmazsam hamileyim demektir umudum yok ama belki süpriz olur sende moralini bozma olur diye beklesağol canım 40 ım çıktı dün bugün 41.gün bu hafta sonu na doğru gelecek tahminlerime göre yumurtanın çatladığını servikal mukus tan anladım adet olmadan da bi doktora gidip testlerimi yaptırcam senden istemediler mi canım sebebini buldular mı senin
inşallah yeni evim e gelecek bebeğim sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?