- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.041
yok canım perşembe günü transver inşallah 4 kaliteli yumoş çıktı bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım
kızlar mrbbb naber
angelcim canım aman dikkat et kendini fazla yorma fısıtgım bebigin zamanında gelir inş isminide çok güzel minigin allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin
maviumutum geldin mi canım inş bu ayda sen hamiş olursun çalışmalara başlaaaa
incemeşem datluş adetine var daha ayyy inşş hamişsindir inşş hemen umutsuz düşünme canım rabbim büyük gelicekler inşş
uklam sen nasılsın bebekte iyi inş canım kib öptm senide
kızlar dünde benim adet günümdü ama gecikti tüpten sonra acaip günlerim saştı yaaa 29 günde olan ben 32 ye 31 güne çıktım bakalım zaten bebek belirtisi yokda gecikmese bari erkenden olup kurtulsammmmmmmmm
nesselcim saol canım allah razı olsun bol bol dua et bizlere canım
ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????
dua edin bi de kist le uğraşmıyyyymmmmmmmmmmm
bide bugün adet sonrası 12.günüm bakıym yumurtlama oldu mu???????????
yazarım yarın öptüm herkesi
napım canım bıldıgın gıbı devam kuzunun adı BERAT olacak allah kısmet ederse
gökçe rana kız geldi mi adeet
hadi bi mucize daha inşallah
ukla bebiş nasıl sen ne durumdasın????
iyiyiz canım ağrılarım oluyo zaman zaman ,
bugün 2.düzey ulturasonumuz var ona gireceğiz bebişimizi ayrıntılı görcez inşallah
bir problemimiz yoktur insan ister istemez tedirgin oluyor..bilmiyorumkismile
kızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben ((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa
bende adetimden 1 hafta öncesinde ağrım olurdu ama hamile kaldığımda 1 hafta öncesinde ağrım olmadı hiç sadece 5 gün kala 1-2 gün sağ ve sol kasığımda batmalar olmuştu...bu ay bi çalışma yaptınımız kısss belkim tutmuşturr:uhm:
ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????
dua edin bi de kist le uğraşmıyyyymmmmmmmmmmm
bide bugün adet sonrası 12.günüm bakıym yumurtlama oldu mu???????????
yazarım yarın öptüm herkesi
inşallah gitmiştir yevrum... zaten kist yoksa yumrutalar gelirrrr ...
selammmm canlarım sayfa açık kalmış başka yerdeydim
son haberler
tsh yüksekti ama olabiliyomuş hamilelikte,dr çok kafana takma dedi
cinsiyet belli olduu kızımız geliyo inşallah:hulya:
nesselcim tebrik ederim canımmmmmmm çok sevindim geçmişi bi okuyayım bakem kimler ne alemde
maviumutum merak etmişsin canım gelememiştim :kedi:
canım benimmmm hayırlı olsun tedavin inşallah bebişlerin geldiizemuszemus
gökçemm hadi bakalım belki gelmiştir meleğin ya hiç belli olmaz bak ben tüpten 2 ay sonra hamile kaldım ay inşallah ya:lepi:
maviumutumm kist falan kalmamıştır inşallah canımm benim güzel haberlerle gel bize okişşşşŞeniz
ayyy ne güzelll kızıma arkadaş geliyo desene opuyorumnanaktan
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
bert çok güzel isim canım ya süper..biz kıza isim bulamadık daha
seçenekler
eda
ceren
dilara
ahsen
süeda
hilal
siz de yardım edinn
hadi canım Allah işinizi rast getirsinnn inşallahhhteşekkür ederim canlarım kızlar bana dua edin bugün transverim varopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canlarım kızlar bana dua edin bugün transverim varopuyorumnanaktan
biz kızımızın ismini Hande koyduk canımmm
bu isimler arasında en çok hilal ismini beğendim ben, eda ve dilara isimleride güzel
ya kızlar ben gene kendimi dinlemeye başladım( ban ayardım edin hamişlerrr ne olurrr anlatayım ban ayardımcı olun bu ay 3 tane yumoşum vardı 15 ci gün başladı bel ağrım ertesi günler buna kasık ve karın ağrım eşlik etti gögülerim zaten şiş ve iğneleniyoo ve koltuk altımda sürekli şiddetli iğnelenme oluyoo bugun 25 ci günüm ve son 3 gündür ağrı neyim kalmadı tık yok valla sadece sızlam aşeklinde bel ağrım var zaten akıntım çok sürekli altım vıcık vıcık ve tam kesin kanam abaşladı diye tuvalete gidiyorum bakıyorum şeffaf su gelmiş aslında kendimi dinlemiycektim bu ay ama biliyosunuz olmuyo işte
kız kaç gün geçtigini tam hesaplayamıyorum ki normalde 29 günde olurdum öyle hesap etsem 4 gün geçmiş ama 31 günde oluyom die hesap etsem 2 gün 32 günde oluyom desem 1 gün offff bende gerildim iyice yaa diyomya tüpten sonra hep degişk geldi düzenim bozuldu yaaa allah büyük hayırlısı ile inş bizlerede birer minik gönderir sen nasılsın gitin mi dr a?gökçe kız kaç gün geçti ???????????????
yav test yap çok heyecanlandım şimdi
iinşalllah mucizen gelmiştir
canım yaa bilmiyorum ki benimde tüptensonraki 3 ü ayım bu ama sanmıyorum belirti yok hiç akıntı batma vs neyse hayırlısı inşş
canım benimmmm hayırlı olsun tedavin inşallah bebişlerin geldiizemuszemus
gökçemm hadi bakalım belki gelmiştir meleğin ya hiç belli olmaz bak ben tüpten 2 ay sonra hamile kaldım ay inşallah ya:lepi:
maviumutumm kist falan kalmamıştır inşallah canımm benim güzel haberlerle gel bize okişşşşŞeniz
bert çok güzel isim canım ya süper..biz kıza isim bulamadık daha
seçenekler
eda
ceren
dilara
ahsen
süeda
hilal
siz de yardım edinn
hayırlı olsun canım güzel haberle gelirsin inşşşşteşekkür ederim canlarım kızlar bana dua edin bugün transverim varopuyorumnanaktan
ya kızlar ben gene kendimi dinlemeye başladım( ban ayardım edin hamişlerrr ne olurrr anlatayım ban ayardımcı olun bu ay 3 tane yumoşum vardı 15 ci gün başladı bel ağrım ertesi günler buna kasık ve karın ağrım eşlik etti gögülerim zaten şiş ve iğneleniyoo ve koltuk altımda sürekli şiddetli iğnelenme oluyoo bugun 25 ci günüm ve son 3 gündür ağrı neyim kalmadı tık yok valla sadece sızlam aşeklinde bel ağrım var zaten akıntım çok sürekli altım vıcık vıcık ve tam kesin kanam abaşladı diye tuvalete gidiyorum bakıyorum şeffaf su gelmiş aslında kendimi dinlemiycektim bu ay ama biliyosunuz olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?