Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gökçe kız kaç gün geçti ???????????????
yav test yap çok heyecanlandım şimdi
iinşalllah mucizen gelmiştir

selammmm canlarım sayfa açık kalmış başka yerdeydim
son haberler
tsh yüksekti ama olabiliyomuş hamilelikte,dr çok kafana takma dedi
cinsiyet belli olduu kızımız geliyo inşallah:hulya:

nesselcim tebrik ederim canımmmmmmm çok sevindim geçmişi bi okuyayım bakem kimler ne alemde

maviumutum merak etmişsin canım gelememiştim :kedi:

yok canım perşembe günü transver inşallah 4 kaliteli yumoş çıktı bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım

canım benimmmm hayırlı olsun tedavin inşallah bebişlerin geldiizemuszemus

gökçemm hadi bakalım belki gelmiştir meleğin ya hiç belli olmaz bak ben tüpten 2 ay sonra hamile kaldım ay inşallah ya:lepi:

maviumutumm kist falan kalmamıştır inşallah canımm benim güzel haberlerle gel bize okişşşşŞeniz
napım canım bıldıgın gıbı devam kuzunun adı BERAT olacak allah kısmet ederse

bert çok güzel isim canım ya süper..biz kıza isim bulamadık daha
seçenekler
eda
ceren
dilara
ahsen
süeda
hilal

siz de yardım edinn

nurdancım gözünaydın canım topige prenses de geliyo demekopuyorumnanaktan berat ismini rüyamda gördüm canım benim basta ikizdi ya birinin ismini berke koydum (cok ıstıyodum berke ısmını) dıgerıne de berat koy dedıler rüyada bebegimin biri gitti beratım kaldı allahım ona ömür verir ınsallah bence dilara da cok güzel isim.saglıcakla gelsınler insallah kızım olsaydı liya nur koycaktım liya nın anlamı sabrın en güzeli demekmis benım duruma da uyuyodu hani

biz kızımızın ismini Hande koyduk canımmm
bu isimler arasında en çok hilal ismini beğendim ben, eda ve dilara isimleride güzel

biz kızımızın ismini Hande koyduk canımmm
bu isimler arasında en çok hilal ismini beğendim ben, eda ve dilara isimleride güzel

senin de kızın oluyoduu evet canım arkadaş geliyo hande prensese
bende hareketleri başlamdı ya kızlar sizde nezaman başladı

angelcimm evet liya da güzel isim listeye alalım bakalım eşimden geçebilirsesositososito

ya kızlar ben gene kendimi dinlemeye başladım ( ban ayardım edin hamişlerrr ne olurrr anlatayım ban ayardımcı olun bu ay 3 tane yumoşum vardı 15 ci gün başladı bel ağrım ertesi günler buna kasık ve karın ağrım eşlik etti gögülerim zaten şiş ve iğneleniyoo ve koltuk altımda sürekli şiddetli iğnelenme oluyoo bugun 25 ci günüm ve son 3 gündür ağrı neyim kalmadı tık yok valla sadece sızlam aşeklinde bel ağrım var zaten akıntım çok sürekli altım vıcık vıcık ve tam kesin kanam abaşladı diye tuvalete gidiyorum bakıyorum şeffaf su gelmiş aslında kendimi dinlemiycektim bu ay ama biliyosunuz olmuyo işte

incemesem canım benim herseyden once hayırlısı olsun ama bence bu ay gelecek senın bebek icime oyle doguyoopuyorumnanaktanbenımde transferden sonra 8.gun baslamıstı akıntım dedigin gibi seffaf ve cok fazlaydı her seferınde adet oldum dıye umudumu yitirip camasır kontrol etmekten bıkmıstım goguslerımde sızlama cok fazlaydı ve damarları belırgınlesmıstı kasıklarıma da sanki igne batırıyolardı allahım gobusune kondurmustur ınsallah melegını:Saruboceq: dualarım senınle canım arkadasım rabbim gonlunden geceni nasip etsin AMİİİİİİİNNNN

gökçe kız kaç gün geçti ???????????????
yav test yap çok heyecanlandım şimdi
iinşalllah mucizen gelmiştir
kız kaç gün geçtigini tam hesaplayamıyorum ki normalde 29 günde olurdum öyle hesap etsem 4 gün geçmiş ama 31 günde oluyom die hesap etsem 2 gün 32 günde oluyom desem 1 gün offff bende gerildim iyice yaa diyomya tüpten sonra hep degişk geldi düzenim bozuldu yaaa allah büyük hayırlısı ile inş bizlerede birer minik gönderir sen nasılsın gitin mi dr a?
canım yaa bilmiyorum ki benimde tüptensonraki 3 ü ayım bu ama sanmıyorum belirti yok hiç akıntı batma vs neyse hayırlısı inşş
bebek isminden en çok ahsen:ecrin_bebek: hoşuma gitti canım
teşekkür ederim canlarım kızlar bana dua edin bugün transverim varopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım güzel haberle gelirsin inşşşş

ya canım senin akıntı felan bel agrısı hamişlik gibi ama ümitlendirmeyim olmazsa üzülürsün die hayırlısı canımaz daha bekle test yaptır

uklam sende iyimişsin canım maşallah sana ve bebegine dr agidince de inş güzel haber alırsın minigini de görürsün canım

11.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :hooray:
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................(yola devam)
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp bugün transferi yapıldı. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…