Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben işten ayrıldım. daha sık sizlerle olacağım. bugün yeni bir ilaç adı öğrendim. erkekler için sperm hareketliliğini arttırdığı söyleniyor. bende araştırıyorum şuan. adı padutin... bilen kullanan faydasını yada zararını gören varsa yazsın paylaşalım. öpüyorum hepinizi..

slm kızlaaar ben geldiiim

nurdan cım tebrikler canım ben ada koyacaktım kızım olsaydı o na en yakın olarak eda güzel bi de nazlım ismini düşün bence az nazlanmadı :)))))

aleyna hayırlısı inşallah yakında gelecek güzel haberin

incemeşe kız takma yavrucum ha mi le siiiiinnnnnn
takıp durma kafana ya geldi işte sıpa ben de hamileyken akıntı çok tu:)))))))

kimi unuttum derya cım hayırlısı olsun tatil yap çok çok çalışırsınız bebeğiniz de gelir inşallah

angel im öptüm şekerim seni ve beratı

gelelim benim konuya
gittim doktora kürtaj yapana değil de başka birine
kistim gitmiş çok şükür:))))))))))))))))
13.günde 1 yumoşum var 18-19mm hemen çatlama iğnesi ol da değerlendirin dedi doktor :=))))))))))))))

amaaaaaaaaaaaa bi şey dedi canım sıkıldı endometrium olması gereken gibi değil dedi bişiler çizdi anlattı kürtajdan mı olur dedim evet dedi
ama doktordan kaynaklanmaz dedi vücut daha tam normale dönmemiş gibisinden bişi dedi çok umutlanma diye söylüyorum dedi
bi kere hamile kalan bin kere hamile kalır korkma dedi
bu durum da 1-2 aya kadar geçer dedi

yumurta çok güzel büyümüş süper miş ama oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu ay benden umut yoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

haaa bu arada çatlama iğnemi oldum yarın gecenin köründe doğal doğal aşılanıcam
Allah tan umudu kesmiyoruz işte
ama hiiiiiç sanmam

damlaumutcum listeyi gorunce ıcım bı tuhaf oldu senağlamaher bıseye zırlar oldum bu aralar emegine saglık canım darısı en kısa zamanda basınıza ins

maviumutcum biz ne mucızeler gorduk burda neler duyduk rabbim nasşp ettikten sonra yemisim endometrium kalınlıgınıolumunekankayizsmile

kız kalınlığı da değil ne dedi anlayamadım bile yaaavvvvvvvv
daha tam toplanamamış o yüzden bu ay olmayabilirmiş kalınlığı normal
ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff

derya yaz canım
yarın 14.gün
27-28 şubat sanırım
yav doktor çok umutlanma dedi canım sıkkın 1-2 aya düzelir falan filan falan filaaannnn
bu ay olur diodum ama
neyse herzaman ki gibi çıkmadık candan umut kesmiyorum

kız kalınlığı da değil ne dedi anlayamadım bile yaaavvvvvvvv
daha tam toplanamamış o yüzden bu ay olmayabilirmiş kalınlığı normal
ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff

cıkmadık candan ümit kesilmez datlımmmm dr yanlıs gormustur belkim sen yarın bol bol calıs bakem rabbim hayırlısıyla yollasın melegini:lepi: biz calısmayı da nasıl bisi oldugunu da unuttuk sırnaşık şeysempatiksalakcinni

ha maviumutcum unutmadan 41 tane de fetih suresi oku ben tüp tedavıme baslayacagımda annemın babaannesini gordum ruyamda hala hatırladıkca tuylerım dıken dıken olur kadın beni cok severmıs ılk torunda olunca mezardan kalktı ruyamda onume kuranı kerım actı bana 41 fetih yasin ve kenzül ars dualarını oku allahın ıznıyle bebegin olacak hıc korkma dedı o ay tedavımde hamıle kaldım rabbimin izniyle ıstersen senın ıcın bende okuyabılırım bı kısmını

41 fetih mi??
ben meryem suresini okuyodum şimdi o bitsin de başlıym bari
çok sağol canım ince düşüncen için
okumaya başlıym yardım isterim

canım ben 18.haftadan sonra hissetmeye başladım şimdi artık babamızda hissediyobilmiyorumkismile

bende de adete yakın akıntım vardı sonradan da bel ağrım oldu ama kısa süreli
inşallah hamilesindir bitanem yaaaaaa

uklam sende iyimişsin canım maşallah sana ve bebegine dr agidince de inş güzel haber alırsın minigini de görürsün canım
saol canım iyiyiz çok şükür dün gittik gördük kızımızı ayrıntılı baya uzun sürüyormuş
dr amcamız herşeyine baktı, ama benim yaramaz kız sadece bir kez yüzünü gösterdi deli etti beni dr karnımı parmaklayıp durdu ama bizimkinde tık yoktu boshayallersmileama neyseki sağlığı yerinde

Hayırlısı olsun canımmm... kafanı dinlersin ne güzel bende doğum iznine çıksam diye dörtgözle bekliyorum vallaa
benim eşim sadece zinco ve evikap kullanmıştı o ilacı hiç bilemiyorum canım

kıs çok sevindim yaaa kist gitmiş yumurtaar süperrr
hiç ara verme yiiruumm bol bol çalışşş dr da takma sağlıkla gelsin meleğinnn

oyy maşallah maşallahhhh minigimize yegenimize amabak görüyonmu kızlar inat işte adam onca parmakatmışkaydirigubbakcemile3 tık yapmamış uyyy rabbim saglıklakucagına almak nasip etsin darısıda bizlere inşş
kız angelllllllllllllllllll bizde okusak olmamı bize nie oku demiyon küstüm bennn sana:umursamaz:lülülülülülü:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…