- 23 Mart 2009
- 2.162
- 161
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.061
kız kalınlığı da değil ne dedi anlayamadım bile yaaavvvvvvvv
daha tam toplanamamış o yüzden bu ay olmayabilirmiş kalınlığı normal
ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff
41 fetih mi??
ben meryem suresini okuyodum şimdi o bitsin de başlıym bari
çok sağol canım ince düşüncen için
okumaya başlıym yardım isterim
saol yiirummmmopuyorumnanaktanuklacım HANDE bebek ismiyle yasasın insallah saglıcakla kucagına gelsin :Saruboceq:
canım ben 18.haftadan sonra hissetmeye başladım şimdi artık babamızda hissediyobilmiyorumkismilesenin de kızın oluyoduu evet canım arkadaş geliyo hande prensese
bende hareketleri başlamdı ya kızlar sizde nezaman başladı
angelcimm evet liya da güzel isim listeye alalım bakalım eşimden geçebilirsesositososito
bende de adete yakın akıntım vardı sonradan da bel ağrım oldu ama kısa süreliya kızlar ben gene kendimi dinlemeye başladım( ban ayardım edin hamişlerrr ne olurrr anlatayım ban ayardımcı olun bu ay 3 tane yumoşum vardı 15 ci gün başladı bel ağrım ertesi günler buna kasık ve karın ağrım eşlik etti gögülerim zaten şiş ve iğneleniyoo ve koltuk altımda sürekli şiddetli iğnelenme oluyoo bugun 25 ci günüm ve son 3 gündür ağrı neyim kalmadı tık yok valla sadece sızlam aşeklinde bel ağrım var zaten akıntım çok sürekli altım vıcık vıcık ve tam kesin kanam abaşladı diye tuvalete gidiyorum bakıyorum şeffaf su gelmiş aslında kendimi dinlemiycektim bu ay ama biliyosunuz olmuyo işte
saol canım iyiyiz çok şükür dün gittik gördük kızımızı ayrıntılı baya uzun sürüyormuşuklam sende iyimişsin canım maşallah sana ve bebegine dr agidince de inş güzel haber alırsın minigini de görürsün canım
Hayırlısı olsun canımmm... kafanı dinlersin ne güzel bende doğum iznine çıksam diye dörtgözle bekliyorum vallaakızlar ben işten ayrıldım. daha sık sizlerle olacağım. bugün yeni bir ilaç adı öğrendim. erkekler için sperm hareketliliğini arttırdığı söyleniyor. bende araştırıyorum şuan. adı padutin... bilen kullanan faydasını yada zararını gören varsa yazsın paylaşalım. öpüyorum hepinizi..
gelelim benim konuya
gittim doktora kürtaj yapana değil de başka birine
kistim gitmiş çok şükür:))))))))))))))))
13.günde 1 yumoşum var 18-19mm hemen çatlama iğnesi ol da değerlendirin dedi doktor :=))))))))))))))
amaaaaaaaaaaaa bi şey dedi canım sıkıldı endometrium olması gereken gibi değil dedi bişiler çizdi anlattı kürtajdan mı olur dedim evet dedi
ama doktordan kaynaklanmaz dedi vücut daha tam normale dönmemiş gibisinden bişi dedi çok umutlanma diye söylüyorum dedi
bi kere hamile kalan bin kere hamile kalır korkma dedi
bu durum da 1-2 aya kadar geçer dedi
yumurta çok güzel büyümüş süper miş ama oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu ay benden umut yoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
haaa bu arada çatlama iğnemi oldum yarın gecenin köründe doğal doğal aşılanıcam
Allah tan umudu kesmiyoruz işte
ama hiiiiiç sanmam
saol canım iyiyiz çok şükür dün gittik gördük kızımızı ayrıntılı baya uzun sürüyormuş
dr amcamız herşeyine baktı, ama benim yaramaz kız sadece bir kez yüzünü gösterdi deli etti beni dr karnımı parmaklayıp durdu ama bizimkinde tık yoktu boshayallersmileama neyseki sağlığı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?