- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.021
adıyla yaşasın berat bey
benim öğrencim var berat çok minik çok tatlı senin ki de öyle tatlı ve akıllıolur inşallah ama onun kadar minik olmasın:))))
aleyna canım hayırlı olsunn tedavin bu ay yüzün güler inşallahhh
angelll canım çok yorma kendini inşallah meleğin zamanında gelir
insallah uklacım rabbım hepimize saglıcakla vaktinde kucaga almayı nasip etsin ıyıce psıkolojım bozuldu zaten sabahlara kadar uyuyamıyorum kabus goruyorum:sinifsinif:aleyna canım hayırlı olsunn tedavin bu ay yüzün güler inşallahhh
angelll canım çok yorma kendini inşallah meleğin zamanında gelir
kızlar mrbbb naber
angelcim canım aman dikkat et kendini fazla yorma fısıtgım bebigin zamanında gelir inş isminide çok güzel minigin allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin
maviumutum geldin mi canım inş bu ayda sen hamiş olursun çalışmalara başlaaaa
incemeşem datluş adetine var daha ayyy inşş hamişsindir inşş hemen umutsuz düşünme canım rabbim büyük gelicekler inşş
uklam sen nasılsın bebekte iyi inş canım kib öptm senide
kızlar dünde benim adet günümdü ama gecikti tüpten sonra acaip günlerim saştı yaaa 29 günde olan ben 32 ye 31 güne çıktım bakalım zaten bebek belirtisi yokda gecikmese bari erkenden olup kurtulsammmmmmmmm
nesselcim saol canım allah razı olsun bol bol dua et bizlere canım
NESSEL canımm hayırlısı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
kendine ii bak öptümmm
aleyna 4 kaliteli süper
hadi ikizlere hamile kal iiinşaallllahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben ((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben ((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa
ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????
dua edin bi de kist le uğraşmıyyyymmmmmmmmmmm
bide bugün adet sonrası 12.günüm bakıym yumurtlama oldu mu???????????
yazarım yarın öptüm herkesi
canım daha adet olmadım yaa ama hiçbir belirtim yok yani benim kırmızı yolda tüpten sonra epey degişti düzenimgökçe rana kız geldi mi adeet
hadi bi mucize daha inşallah
kızlar nurdan nerelerde test yapacaktı tekrar ses çıkmadı merak ettim
deryaaa hoş geldin bizi sensiz bırakma
ukla bebiş nasıl sen ne durumdasın????
nessel bebişine söyle bize dua etsin de gelsin bebeleer
canım ben adet olunca hiç agrım felan önceden olmaz direk başlar ama seninki agrılı galiba belkide bebek vardır inşşşşşşşşşkızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben ((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa
ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????
dua edin bi de kist le uğraşmıyyyymmmmmmmmmmm
bide bugün adet sonrası 12.günüm bakıym yumurtlama oldu mu???????????
yazarım yarın öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?