- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.081
oyy maşallah maşallahhhh minigimize yegenimize amabak görüyonmu kızlar inat işte adam onca parmakatmışkaydirigubbakcemile3 tık yapmamış uyyy rabbim saglıklakucagına almak nasip etsin darısıda bizlere inşş
kız angelllllllllllllllllll bizde okusak olmamı bize nie oku demiyon küstüm bennn sana:umursamaz:lülülülülülü:dilcikar:
ay canım benim yaa şaka ettim ben küsmedim canım yaa eger okumaya başlarsam sanada söylerim benim için okursun canım ya bide gerçekten hiç belirti yokkkk keşke ufak bi ümidim olsada heveslensem ama allah büyük bakalım inş gelmiştir minik sen nasılsın canımgokcecimm canım olur mu hıc oyle sey hatta senın nıyetıne de okurum :1hug:canımcım basladıgında söyle bı kısmınıda ben tamamlarım elimden geldigince rabbim kabul buyurur insallah.ama küsmee lütfennnolumunekankayizsmileçumutsuzum filanda deyip durma bakım bı test yaptır kız valla merak ettim melegın gobusune konmusturda senı utandırır beklemıyom fılan dıyon ahanda bole sok olursun ins:1shok: bu ay bombaları incemese sen maviumut patlatcak sanırım
gökçeeeeeeeeeeeee kız yap şu testi yyaaaaaaaaa
adet geçmiş umutsuzum diyo yap da bi moral bulalım nurdan da öyle diyodu bak kızı kocaman oldu yarın test yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppppp
ay canım benim yaa şaka ettim ben küsmedim canım yaa eger okumaya başlarsam sanada söylerim benim için okursun canım ya bide gerçekten hiç belirti yokkkk keşke ufak bi ümidim olsada heveslensem ama allah büyük bakalım inş gelmiştir minik sen nasılsın canım
yafff delümmm yapayım testi ama inanki hiç birşey hissetmiyom belirti yok ne bilim insan hamile oldugunu anlar yaa gerçekten benim adet gelicek ama gecikti ben biliyom yaa yarında adet olmazsam alırım test yaparım kızmaaaaaaaa :)
haklısın canım söz yarın test alcam yapıcam hani derler ya kadınların hissi kuvvetli die ben ondan test almadım yarın haber veririm akşam canım gündüz eşimle çıkarız dışarı alırım ama sabaha adet olmazsam tabi:)kız gökçe ben de belirti yok diyodum çıktı işte
belli olmaz belirti ver deriz olmaz yok deriz olur yap bitanem sen yoksa da kurtulursun stresten
canım benim seve seve okurum mavıumut'uma da sana da datlım benim olmazdı olmasa ya allahın ıznıyle hamıleyım bak tum adet belırtılerını yasadım ınan dr um bıle sasırdı tuttuguna rabbim büyük yarın bı test yaptır bence hem idrarda yapma kanda baktır dırekt benim ıdrar testlerine karsı alerjım varda:mymeka: o kadar cok negatıf gosterdıler kı bana Çok üzgünüm çoook
günaydın kızlarr gökçeranam inş bebeiş vardır hayatım olmazsada üzme kendini inş adetlerin düzene girer güzelim .. kızlarr geldi sabah sabah benim kırmızılar eşim çok üzüldü ben zaten bekliyodum danapalım hayırlısı bakalım
incemesem hayırlısı olsun canım ama durmak yok calısmya devam :kedi:
günaydın kızlarr gökçeranam inş bebeiş vardır hayatım olmazsada üzme kendini inş adetlerin düzene girer güzelim .. kızlarr geldi sabah sabah benim kırmızılar eşim çok üzüldü ben zaten bekliyodum danapalım hayırlısı bakalım
gelmesiin inşallah
kan testinde öğren bebişi
sonra nasıl olsa pozitifi görmek için idrar testi yaparsın:))))))))))))))))))))))
süper olur inşallah
bu negatif zincirini kırmalı biri
hatırlayın ben hamile kaldım
bikaçgün sonra ukla
sonra boncuk sonra nurdan
özlem
peş peşe
yine öyle olur inşallah
umudumuz sen de kıralım artık zincirleri
inşallah vardır da pişman olursun beni dinlemediğine :))))))))))))))))))))))))))
iiiiinnnşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?