Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
incemeşe ben de de aynı olmuştu sonu benzemesin aynı sancı ve ateş basması

iinşallah senin sonucun iyi olur:))))

uklacım bebiş nasıl?????hande kız:)))))
gökçe rana senin nasıl gidiyo
ben de bunalıyorum evde kayınvalidemler var sıkıldım artııık(((((
bi zararı yok ama insan evinde rahat edemiyo
Allah hepimize kolaylık versin

çok çok öptüm hepiniziii

maviumutum iyiyim canım benimde kaygana yanımda yaa iyice afakanlar bastı bi haftadırrrrrrrr banada zararı yok ama bende rahat edemiyom benimki 1 ay kalcam dio neyse gerilmeyelim boşver canım sen nasılsın
kızlar yarın dra gidiyom pıtpıtları duymak için inşş dua edin bana hayırlı haberle geleyim inşşş kib

Selam kızlarrr
benim mide bulantılarım tekrar başladı dünde çok kötüydüm
bugünde baş ağrısı eklendi artık işe gelmek işkence gibi

Gökçecim pıtpıtları da hayırlısıyla duymak nasip olsun inşallahhhhopuyorumnanaktan

gökçeranacığım inş bebeşiyin kalp sesini duyarsın hayrılısından
maviumutum sende canını sıkma adı üstünde misafir eninde sonun gitcektir
uklacığım sen nasılsın hande kız nasıl inşallah herşey yolundadır

kıslar bende umutla bekliyom belkim tutmuştur diye bide kıslar bu iğne gögüs uçlarını çok acıtıyomu benimkiler bayağı acımıya başladı da ya keşke iğne yaptrımsaydım hiç olmazsa 10 gün falan belritielri görüp sevinirdim şimdi iğdenden diye sevinemiyom da yaaaaa

canım geçmiş olsun ya mide bulantılarını en iyi ben bilirim felaket bişidir insanı halsizde bırakır az sabret güzelim az kaldı geçer yeniden yakında kendien iyi bak öpüyorum zemuszemus

kızlar mrb çokkk şükür kalp atışlarınıda duydummmmmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin banada hayırlısı ile kucagımaaa almayı nasiip etsinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
incemeşem bak belirtilere takılma vallahi benim hiç belirtim olmadı gögüs agrısı bel akıntı mide bulantısı hiçbişe sadece bikaç kez sol tarafta agrı oldu ama çok az yani heme n moral bozma ini miniklerin senleeeeee

canımm çok sevindim allah tamamına erdirsin kimbilri ne güzeldir onun kalp atışını duyman hihoyyyt darısı bize olsun inşallahhhh napim takılmadan olmuyo nasıl oyalanacğzı anam bilmiyorumkismile

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremedim.Gökçerana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh

incemeşe ben de de aynı olmuştu sonu benzemesin aynı sancı ve ateş basması

iinşallah senin sonucun iyi olur:))))
kıııs sende nası aynı oldu tuttuğunda mı aynısı olmuşt yoksa iğnedne sonarmı hadiii cevap verrr kısss .... ben ilk hamiel kaldığımda böle günlerce ateş basmıştı kaç gece dışarlarda yatmıştım yatağın halal vucut ısım çok yüksek
iğneyi yaptıralı 4 gün oldu ama (bilmiyorumkismile

incemeşem benim geçen ay oldu çatlatma iğnesinden sonra
yandım geceleri:)))))
ama benim rahim tam hazır olmadığı için olmadı inşallah senin olacak canım belirtilere takılmaaa

gökçecim gözünaydın canım
Allah daha nice güzelliklerini göstersin sana
çok mutlu oldum

kaygana konusuna gelince patladım resmen ya tuvalete giderken bile kasıyorum kendimi
hafta sonu giderler inşallah
belki de kalırlar((((
şimdilik ses çıkarmıyolar

canımm çok sevindim allah tamamına erdirsin kimbilri ne güzeldir onun kalp atışını duyman hihoyyyt darısı bize olsun inşallahhhh napim takılmadan olmuyo nasıl oyalanacğzı anam bilmiyorumkismile
ay canım çok sagol evet güzel bi duygu yaa rabbim tamına erdirir inş sende takıl anam yaa boşver ama işte çok belirtiye de takılsan bu kez de kafan agrır moralin bozulur datlum
iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremedim.Gökçerana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
ay canım hoşgeldin çok sagol sen nasılsın nası gidiyo canım

saol bitanem amin darısı başına inşşş tez zamanda hayırlısı ile.. yaf bende kayganadan muzdaribim ama neyse kocişin hatırna dayancaz 1 ay . ya diyom bizde ilerde kaynana olcaz bizim gelinlerde böle surat etcek korkuyom vallakaydirigubbakcemile3

MAVIUMUTCUM ıyıyım canım allaha sukur yatıyom genelde sanırım benim agrılar bırazda psıkolojık cok korkuyorum bısey olacak dıye psıkolojım bozuldu valla ıyıce kendımı dınlemekten ama elımde degıl iste
UKLA canım ya aynı dert bende de var ne yesem cıkıyo yine resmen basa donduk valla napacagımı sasırdım bu bulantılarla basım dertte
GOKCEMMMMM hadi gozunaydın tatlım rabbim saglıcakla tamamına erdırsın ınsallah sag salim
ıNCEMESECıM hadi mart sürprizinide senden bekliyoruz

04.03.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010):hooray:
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010):hooray:
maviumutolsun ...................(yola devam)
incemeşe............................12.mart.2010
DamlaUmut.........................29.mart.2010
aleyna222...........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)
ayşen43..............................(yola devam)

Son düzenleme:
damlaumut canım elien sağlık liste için benim günümüde san azahmet yazsana 12 mart yeni tarihim öpüyorum güzelim... zaten listede kaç kişi kalmışız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…