- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.261
canım geçmiş olsun ya mide bulantılarını en iyi ben bilirim felaket bişidir insanı halsizde bırakır az sabret güzelim az kaldı geçer yeniden yakında kendien iyi bak öpüyorum zemuszemusSelam kızlarrr
benim mide bulantılarım tekrar başladı dünde çok kötüydüm
bugünde baş ağrısı eklendi artık işe gelmek işkence gibi
Gökçecim pıtpıtları da hayırlısıyla duymak nasip olsun inşallahhhhopuyorumnanaktan
canımm çok sevindim allah tamamına erdirsin kimbilri ne güzeldir onun kalp atışını duyman hihoyyyt darısı bize olsun inşallahhhh napim takılmadan olmuyo nasıl oyalanacğzı anam bilmiyorumkismilekızlar mrb çokkk şükür kalp atışlarınıda duydummmmmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin banada hayırlısı ile kucagımaaa almayı nasiip etsinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
incemeşem bak belirtilere takılma vallahi benim hiç belirtim olmadı gögüs agrısı bel akıntı mide bulantısı hiçbişe sadece bikaç kez sol tarafta agrı oldu ama çok az yani heme n moral bozma ini miniklerin senleeeeee
kıııs sende nası aynı oldu tuttuğunda mı aynısı olmuşt yoksa iğnedne sonarmı hadiii cevap verrr kısss .... ben ilk hamiel kaldığımda böle günlerce ateş basmıştı kaç gece dışarlarda yatmıştım yatağın halal vucut ısım çok yüksekincemeşe ben de de aynı olmuştu sonu benzemesin aynı sancı ve ateş basması
iinşallah senin sonucun iyi olur:))))
merhaba ayşen nasılsın ?iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremedim.Gökçerana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
ay canım çok sagol evet güzel bi duygu yaa rabbim tamına erdirir inş sende takıl anam yaa boşver ama işte çok belirtiye de takılsan bu kez de kafan agrır moralin bozulur datlumcanımm çok sevindim allah tamamına erdirsin kimbilri ne güzeldir onun kalp atışını duyman hihoyyyt darısı bize olsun inşallahhhh napim takılmadan olmuyo nasıl oyalanacğzı anam bilmiyorumkismile
ay canım hoşgeldin çok sagol sen nasılsın nası gidiyo canımiyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremedim.Gökçerana hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
gökçecim gözünaydın canım
Allah daha nice güzelliklerini göstersin sana
çok mutlu oldum
kaygana konusuna gelince patladım resmen ya tuvalete giderken bile kasıyorum kendimi
hafta sonu giderler inşallah
belki de kalırlar((((
şimdilik ses çıkarmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?