Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkese hayırlı kandiller
Allah ım dualarımızı kabul etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızı göndersin inşallah

günaydın kızlarrrr hepinize kucak dolusu sevgiler bugun dr kontrolüm var yumoşlara bakacak dr bugun 14 cü günüm :) bana dua edin kıslarrr olurmu .yarın sabahtan yazarım size akşam 5 te randevum hepinizi öpüyorum

canlarım günaydınnnn dün gittim dr 3 tane yumoşum vardı bu sefer sağ yumurtalıktaydılar :) biri 19,2 mm geldi diğeri 16 diğeride 14 tü dr çatlatma iğnesi yaptı ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı bana 2 gün üst üste çalışılacak dedi :))))) bakalım hayırlısı bekliycez .. kızlar birde dün akşam yapıldı iğne iğnedne sonar bugun sancım var adet ağrısı gibi dr bişi demedi ama normal galiba demi sancı olması habe rbekliyrum sizlerden öpüyorum

selam canım arkadaşlarım
internetim yoktu kaçzamandır uğrayamadım buralara
nasılsınız geçmişe bakmadım bi problem yoktur inş
artık sizlerleyizz evde net olmayınca çok eksik oluyomuş insan ya
alışmışım sizlere

incemeşem hadi gözün aydın ben de iğne olmuştum geçen ay sancı bende de olmuştu
iğneden oluyo stres yapma normal
hadi bakalım sana ii çalışmalar

kızlar benim de adet geldi gibi tam olarak gelmedi ama ucunda duruyo bi kaç saate sökülür zaten bu aydan hiiiiç umudum yoktu ve olmadı
ama yine de canım çok sıkıldı
malum evdede misafir var
iyi görünmek zorundayım

KISSS canını sıkma bak önümüzdeki ay beraber başlıycaz arkandna ben geliyorum hayatım :)) ben bu ay çok rahatım tutmayacağını bildiğim için çünkü bend eiltihap var dr söledim merhem verdi içine enjekte edilenden antibiyatik olmaan temizlenemez bu önümüzdeki aya kaldı bence benimki hayırlısı bakalım beraber diyom ya san hep ikimiz aynı ay hamiş olacağız :) kaydirigubbakcemile2

inşallah canım benim dediğin gibi olur
bu ay olmayacağını biliyodum ama çok canım sıkıldı yine((((
tam sökülmedi daha bari sökülse de rahatlasam
bi süre doktora falan gitmek istemiyorum
yaza kadar deneyelim bakalım olmazsa o zaman giderim
pooooooooooooooffffffffffffffffff
valla patlamak üzereyim evde de bunlaarr
okul da yok otur evde hava da kötü zaten(((

kıslar biz geldik salı gunu kontrole gıtmıstım nst de sancılarım yuksek cıktı dr um acılen hastaneye yatırdı yalvar yakar zor taburcu oldum dogumhanedekı tum bebelerım dogumuna agrı ceken karılara catı muayenesıne falan sahıt oldum psıkolojım alt ust oldu valla kafamçokkarıştı dr um yatacaksın dedı sık gıremıyom dıye unutmayın nan beni. UKLACIM o gorumceye de kafanı takjma herkesın ısı bıtene kadar 4 gun hastanede yattım kaynana olacak sunepe taburcu olacagım gun yanı bugun kapıdan 2 dk gorundu defoldu necısın bıle demedıler kac gundur anacıgım rezıl oldu gecelı gunduzlu annemlere cıktım bende hastaneden aradım taburcu oldum dıye haa bende sen gelcen dıye borekle corba yapıyodum dıyo yalancıııııı kendı ac sıpalarına hazırlıyo yemegı bana yalakalık yapıyo aklı sıra

angel im geçmiş olsun canım şimdi düşünme kaynana falan
yat sen dinlen bol bol
canını sıkma hiçbişeye
Berat a ve kendine iyi bak

canım yaa üzülme herşeyde bi hayır vardır hem bu ayda vucudun dinlensin olmadı dr a gidersin bi takip yaptırırsın canım sıkma canını
canım benim yaa çok geçmiş olsun ahh bu kayganalar varya adamı ömrünü yerler seninkide sırf oglu bişey demesin die gelmiştir gıcık şeyyyyy benim kaynanda 1 ay kalıcam dio yaf ben kendime yetmiyom bide o dert oldu daha hamileligin sevincini yaşamadık kocişmle neyse artık sinir olmak istemiyorum aklıma geldikçe..... sende üzülme canım benim stres yaparsan bebek erken gelmek ister dikkat et kendine
ayy canım çok sevindim inş o yumoşlar bebik olucak canım hadi hayırlısı hem igne agrı yapar canım çatlattıgı için yumurtlar da fazla oldugundan agrı olabililir korkma

oooo datlum valla unuttuk nerdeyse seni haaa neyse int gelmiş ii oldu canım sende kib öpüyorum seni görüşmek üzreopuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr
Mavicim ve incemeşe inşallah bi dahaki ay burdan güzel haberlerinizi alırız kızlar
nurdancım özledik seni kaybolma biyerlere artık
angeelll kuşummm geçmiş olsun yaa, takma onu sen kendine dikkat et anacığın
iyi bakar sana kuzyada kendinede dikkat et
gökcecim sende takma ve sakin ol, sakin sıkıpda bebişi üzmeee

günaydın kızlarrrr nasılsınız? ben çok iyim özledim sizleri hemen 1 günde :) kızlar yaa çatlatam iğnesi yaptıranlar ateş basması oluyomu sizdede iğneden sonra dün gece ateşten uyumadım valla çıplak yattım resmen birde kasık ağrısıyla karın ağrısı karışıyomu birbirine yardım bekliyom kıslarr valla sanki ilk defa tedavi görüyomuş gibiyim acemi oldum (

canım takmamaya çalışıyorum ama napıyım hergün bi stres geliyo üstüme sen nasılsın canım benim

oyy datlum benim yaa az daha sabret hele inş bebek gelsin bol bol gelirsin hem o igneler öyle yan etki yapabiliyo bende fazla olmadı ama sıcaklık ve kasıkta agrı yapıyo korkma tatlım inş herşey güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…