Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar ya kaç kişi kalmışız yakında hamiel kalanlar uğramıycak topiğe :gitme: bizde öle ay gün sayıp duracağız herhalde :gitme:[/QUOTE]

keşke herkes hamiş kalsada topik açsak
haziranda aşılama yapıp hamile kalamyanlar
sonradan hamile kalanlar topiğikaydirigubbakcemile3

kızlar ya kaç kişi kalmışız yakında hamiel kalanlar uğramıycak topiğe :gitme: bizde öle ay gün sayıp duracağız herhalde :gitme:

keşke herkes hamiş kalsada topik açsak
haziranda aşılama yapıp hamile kalamyanlar
sonradan hamile kalanlar topiğikaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet ya ne güzel olur hadi öyel yapalım nasıl olsa liste bitecek elbet hamiel kalmayan kalmıycak vall a yapalım öel bi liste kıslarrr :lepi:

buradayım canım benim de 26.günün kös kös adet bekliyorum cuma cumartesi gelir malesef
bi mucize olmasını çok istiyorum bu ay
ama biliyorum olmayacak bana kızma ama bu ay umutsuz vaka yım ((((
three line diye bişi varmış bende tam oluşmamış kürtajdan sonra(((
size bol bol bol şanslar inşallah yeni dölleniyodur sağlıklı yumoşların:)))

ah canım ya sorma benimde düzenim altüst oldu kürtajdan sonra tamda düzene girdi sayılmaz benimkide yumoşların falan olduğuan bakam sen bendede umuty yok bu ay hiç bende ölesine ayı dolduryorum işte aynıyız yani bensana dedim ya seni bekliyorum diye gene diyorum seni bekliyorum :)))))kaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun artık napalım elimizden bu geliyo
yumurta oluşmuş çok güzel dedi doktor ama bu ay olmazsa çok üzülme daha tam thjree line oluşmamış gibisinden bişi dedi
artık ne zaman oluşursa o zaman olsun
güçleşmesin işlerimiz artık yaaaaa((((

sen beni beklerseeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
neyse dur bi de dilek kapılarımız açıktır falan
ben bu hafta sonu veririm güzel heber sen de 2 hafta sonra olmaz mı
hem yine beni beklemiş olursun :))))))))))))))))))))

inşallahhhh kııııssss hadi hayırlısı napalım olsun bi defa hamile kalabildik ya önemli olan o nasıl ols agene kalırız kısss canla başla çalışmay adevam en güzeli kafay atakmamak ben bu ay relaxım valla umursamadan çalışıyorum sadece o anın tadını çıakrıyorum valla bebiş ikinci planda napim birazda böyel deneyim :))))):roflol:

zaten kürtajdan sonra en az 6 ay geçmesi lazımmış bana daha yeni 6 ay oldu seninki ne zmandı benim bebişler 6 haftalıkken gelişmeyi durdurmuşlar 9 cu haftaya kadar kalp atışı alamadıkarı için kürtaj kararı alınmıştı seninde de kalp atışı yoktu demi hatırladığım kadarıyla yanılmıyosam

ben her ay öyleyim:=)))))))))
zaten o an değil de yumurtlama zamanı geçince başlıyo benin sıkıntılar
adete kadar diken üstünde
adet olunca bi açıdan rahatlıyorum olmadı ama en azından sonucu biliyorum
sonra başa dönüyorum
yeni adet dönemi yeni yumurtlama derken başa sarıyoruz:))))

yok canım benim kalp atışı vardı ((((
ben 10.haftadayız sanıyodum ama 8 de falan durmuş kalp atışı benim de 3 ayı geçti mart 11 de 4 ay olmuş olacak

çıkıyorum ben canım kaynanamlar burda
ne biçim gelin demesin şimdi:))))))))
çok canım sıkılıyo tv bozuk ve konuşmak zorundayım eşim de çalışıyo(((

yok canım benim kalp atışı vardı ((((
ben 10.haftadayız sanıyodum ama 8 de falan durmuş kalp atışı benim de 3 ayı geçti mart 11 de 4 ay olmuş olacak
daha yeniymiş seninki zaten vucut 4 aydan düzene girmeye başlıyomuş ama daha erken canım sana ya valla benim böyel konuştuğuma bakam sen yumurtlama geçtikten sonar kendimi dinlemeye başlarım gene
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…