- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.281
kızlar içimden gelmiyo yazmak niye bilmem okuyorum bakıyorum.. ama çokta yoğunlaşmak istemiyorum. yine hastalandım. ne yazayım ki.. hep olumsuz.. üzülüyorum aleyna ya bile üzüntülerimi yazamadım... tüp bebek yapmayı düşünüyoruz bizde ama şu anda madi yönden hazır değiliz.. eşim bir iş yapmaya hazırlanıyo tüm paramızı oraya bağladık. inş. ii olur.. sonrada araştırıp tür e geçmek istiyoruz.. buna hazırlamaya çalışıyorum kendimi.. olumsuz haberler çok üzüyo beni... hamişler yavrularınıza iyi bakın.. sizler için de mutluyum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hepimiz artık her süreci az çok biliyoruz. çokta yardımcı olabileceğim bir şey olmuyo... o yüzden yazmıyorum. hepinzii seviyorum. kendinize iyi bakın... sanırım umutsuz vakkayım ben...
maviumutum saol bacım inş rabbim tamamına ermeyide nasip eder hayırlı sı ile canım kib öptm
incemeşem sen naptın datlum
angellllllll nirdesin kız delü nabersinizzz
Günaydın kılzr
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn
tabi canım olmazmı gelişme kocaman hayal krııklığı gene......... bırakıyorum herşeyi artık her ay bıktım hayal kırıklığı yaşamaktanslm kızlar kadınlar günümüz kutlu olsuun
incemeşe naptın canım var ı bi gelişmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?