Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar içimden gelmiyo yazmak niye bilmem okuyorum bakıyorum.. ama çokta yoğunlaşmak istemiyorum. yine hastalandım. ne yazayım ki.. hep olumsuz.. üzülüyorum aleyna ya bile üzüntülerimi yazamadım... tüp bebek yapmayı düşünüyoruz bizde ama şu anda madi yönden hazır değiliz.. eşim bir iş yapmaya hazırlanıyo tüm paramızı oraya bağladık. inş. ii olur.. sonrada araştırıp tür e geçmek istiyoruz.. buna hazırlamaya çalışıyorum kendimi.. olumsuz haberler çok üzüyo beni... hamişler yavrularınıza iyi bakın.. sizler için de mutluyum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hepimiz artık her süreci az çok biliyoruz. çokta yardımcı olabileceğim bir şey olmuyo... o yüzden yazmıyorum. hepinzii seviyorum. kendinize iyi bakın... sanırım umutsuz vakkayım ben...

canım ya çok iyi anlıyorum seni bi ara benimde içimden grimek gelmdi okuyup bırakıyodum yazmak gelmiyodu içimden üzme kendini bebişlerimizin var elbet bi vakti merak etme sende yaşayacak o güzel duyguyu ama ite ancak vaktini allah biliyo inşallah eşiyin işi iyi olur en azından tüp bebek şansın var daha beterleride var bunada şükür güzelim üzme kendini moral çok önemli bak bende öle çırpınıp duruyorum her ay umutla bekliyorum hamile kalmakta çözüm değilki be güzelim ben hamile oldum kaybettim ikisini birden hatrılarsan şimdi gene başladım tedaviye... şimdi eşiyin işine yogunlaş hem kafanı toplarsın hem bebek içinde para lazım valla üzme kendini olurmu öpüyorum kaydirigubbakcemile3

deryam üzülme yavrum napalım bunları görmek gerekiyomuş demekki
kopma bizden lütfen
seni burda bizlerle görmek beni mutlu ediyo
ben de hasta oldum ama
artık tedaviyi paylaşmak değil sizlerle olmak için giriyorum
bi gün hepimiz güzel haber vericez canım inşallah

merhaba kıslar önceden çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara bişi soracağım bugun iğne yapılalı 8 ci gün yapıldıktan sonraki günler vucut ısısı yüksek olan sürekli avuç içlerim yanıyo gögüs uçları ve gögüsler inanılmaz acıyan ve müthiş bi iştah açılması yaşayan varmı ve bu reaksiyonlar acaba kaç gün sürecek tecrübesi olan kıslar yardım bekliyorum

kızlar mrb nasılsınız
kız incemeşem ben sana takılma diyom ama sen halennnn takılıyon bak her türlü şey olabilir vucut ilaca karşı reaksiyon gösterebilir yada bebegin yoldadır onu hissediyosundur ca<nım
damlacım neden umutsuz vaka olasın benim genlerim bozuktu saglıklı yumurta belki olmayacaktı bile bende ama rabbim çok şükür nasip etti sende üzülme hayırlı vakitte gelsin inşş minigin

gökçem maşallah sana 8 hafta olmuş:))))))))))
Allah uzun uzun ömür versin bebeğine

incemeşem hayırlı haber inşallah
yani bence
sen geçen sefer de hissetmiştin hamileyken

maviumutum saol bacım inş rabbim tamamına ermeyide nasip eder hayırlı sı ile canım kib öptm
incemeşem sen naptın datlum
angellllllll nirdesin kız delü nabersinizzz

maviumutum saol bacım inş rabbim tamamına ermeyide nasip eder hayırlı sı ile canım kib öptm
incemeşem sen naptın datlum
angellllllll nirdesin kız delü nabersinizzz

burdayım datlummm iyi olmaya calısıyoz bakalım olumunekankayizsmile sen napıyon bakım basladımı bulantılar fılan

slm kızlar kadınlar günümüz kutlu olsuun

incemeşe naptın canım var ı bi gelişmeee
tabi canım olmazmı gelişme kocaman hayal krııklığı gene......... bırakıyorum herşeyi artık her ay bıktım hayal kırıklığı yaşamaktan (( bi süreede kk y agirmiycem bebek lafıda duymak istemiyorum tedavide bırakıyorum dr falanda gitmiycem artık.. kendinize iyi bakın kızlar

angellcim iyiyim datlım yaa sadece yemeklerdens onra bulanıyo am a çıkarmıyorum çok şükür onun harici az uyku var işte:) sende iyisin maşallah canı m kib
incemeşem tabiki şuan hayal kırıklıgı olmuş onadan böle düşünüyosun eger biz herşeyi bırakırsak rabbim bize nasip eyler mi lütfen kafan dagılsın gel yinee biz hep burdayız inşş kib rabbim gönlüne göre versin canım benim

incemeşem noldu da pes ettin kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
sopa geliyo bak
neler yaşadık ta pes etmedik şimdi mi edicez dön lütfeeeennn

gökçecim maşallah sana
ben de aynı böyleydim sonun benzemesin uyu uyu ölüyodum

angelim sen nasılsın

kızlar benim yumurtlama zamanım yarın 12.gün

ve kaynanamlar burda burda bu ay geçti benim perşembe gidecekler:))))
o da benim işime yaramaz
uyuzlar nolacak

inş mavi umutum hayırlısı ile tamamına ermek nasip olsun bana sende tez zamanda kavuş minigine inşş
ya incemeşeye canım sıkıldı yaa inş tekrar gelir buraya

maviumutum ıyıyım canım idare ediyoz ıste kıss saklı gizli yapmaya calısın salla kaynanayııııninsanda anlayıs olur bıraz ne o oylekamp kurmus gıbı sızın evepopom catlamıs benım yaww dun aynada farkettımohaoldumsmileepeydır bakmıyodum aynaya ne zaman basladı allah bılır kaydirigubbakcemile3

yok kız ben gizli mizli bişi yapamam
napıym bu ayda böyle geçsin

Annesi berat a değmezmi çatlasın azcık nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…