- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.321
Günaydınnnnnnnnnnna.s.
merhaba kızlar nasılsınız hamişler umarım herşey yolundadır....bende herşey yolunda değil şimdilik gelişmeleri anlatayım size en son hastalandığımda eşimin ısrarıyla dr gittim hormon testleri vermiştim önceki gün aldım dr gittim dr artık yapacağım bişi yok size dedi vucudum klomene cevap vermiyomuş aylardır ...diğer gebeliğimde böyel bi sorunum yoktu halbuki yumoşları bilem kendim çatlatıyodum ama artık bıraın çatlatmayı yumurtalar ne büyüyo nede gelişiyo oluşanlarda ban akist olarak geri dönmeye başladı ne yapacağız dedim doktoruma benim yapacağım bişi kalmadı dedi en iyisi siz bi tüp bebek merkezine başrurun dedi(( bende bıraktım herşeyi bi sürelğine bir kaç ay kendimi dinliycem bebek falan düşünmüycem belki sonra giderim tüp bebeğe ... demekki vakti varmış aşılamalara giderken bende hiç bi sorun yoktu eşimde sorun vardı şimdi eşimin değerleri normalin üstüen çıktı bende sorun oldu benim aklım ermiyo kıslar artık bişiye beynim uyuştu çalışmıyoda öle uyuşmuş uyuşmuş dolanıyorum artık ne yapacağımıda bilmiyorum... bende durumlar bu işte kendinize iyi bakın kucak dolusu sevgiler
iyi akşamlar güzellerrrrrrrrrr
kızlra çoktandır denk gelemedik yaaaa
angel im uklam ve handem:))))
gökçem
çok çok öptüm sizi
deryaaaaaa sen de gell
nurdan sen deee
kızlar mrbb
incemeşem kızlarında dedigi gibi sen ilaçlardan böyle oldun bence az ara vermek hem maddi hemde manevi olarak seni çok rahatlatıcak bırak biraz kafaanı toparla canım rabbim inşş yüzünü güldürücek seninde ve tüm arkadaşlarımın canım
uklaaaa iyiyim datluş senden naber nasıl gidiyo bakemmm
maviumutum bende seni öptm datluş epeydir karşılaşamaz olduk canım yaa inş rabbim sana yeniden tez vakitte göndercek canım
kıslar bana bugun hastane yolu gorundu yine bu seferde suyumuz azalmıs sıvı takviyesi yapılcak dua edin bana hayırlısıyla bı kucagıma alsaydım bebegimi aylardır korkuyla yasamak ne zormus allahım yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?